Ing mawerna-werna lan manéka warna budaya, ana aturan sosial sing dianggep dhasar tatakrama. Sinau iki lan sampeyan bakal dipun tampi karo mbukak penyelundupan, lan salah siji cara saka nuduhake iki kanggo ngadeg munggah nalika wong lumebu kamar kanggo menehi salam wong-wong mau. Kanthi cara iki, sampeyan sing nuduhake yen wong ngetik penting cukup kanggo sampeyan kanggo njupuk wektu lan gaweyan kanggo tenan ngomong»hello».

Yen iku nemu banget tiring kanggo ngomong»hello»liwat lan liwat maneh, manthuk karo kontak mripat lan eseman anget biasane cukup. Kanggo nuduhake yen wong pancene iya seneng perusahaan saka tamu sing, Arab sarwa dumadi bakal mate sing tamu kanggo mobil utawa njaba omah kanggo nggawe manawa padha ninggalake aman.Goodbyeslan»thankyous»ora rampung salah siji nganti tamu punika pungkasanipun metu saka earshot. Arab sing kabeh babagan nuduhake upmost bab menyang wong, lan iki manifests ing idea sing peparingé ngirim ora bisa dibukak ing ngarsane saka pakolih, ing supaya supaya sembarang bisa wirang salah siji saka giver utawa panrima. Aja gelo yen Arab rushes kanggo nyelehake hadiah metu saka ngarsane lagi dilakoni iki metu saka bab kanggo sampeyan. Wong tuwa sing tansah diwenehi paling apik kabeh, lan Arab bakal nindakake kabeh saka mbukak lawang kanggo wong-wong mau, porsi wong-wong mau pangan pisanan, lan salam wong-wong mau page.

Yen sampeyan lagi wong tuwa antarane Arab, njaluk siap kanggo aran pampered

Kanggo wong-wong sing pracaya ing kakendelanipun, sampeyan kudu nyumerepi metu karo Arab. Arab wong bakal tansah kurban sing jog salah siji ing umum utawa pribadi setelan kanggo wong wadon utawa wong tuwa yen ana ora ono liya kanggo wong-wong mau kanggo njagong. Arab bakal nimbang iku ora sopan yen sampeyan, minangka wong, sing patemon saperangan kanggo pisanan, lan mungkasi munggah ngandika kanggo bojo luwih saka bojomu (lan kosok balene, yen sampeyan ana wong wadon). Loro bojomu lan bojoné bakal gelo lan kabar rinci, supaya nyoba kanggo elinga kanggo omonga kanggo wong-wong mau merata. Kanggo nuduhake wong ing ngisor kaki, kang dianggep reged lan mung kanggo lantai, wis dianggep banget ora sopan. Ati-ati nalika lungguh utawa lounging bab lan nyoba kanggo tansah ngadhepi ngisor kaki adoh saka Arab kanca-kanca, utamané pinituwa. Padha tlapak sikil, shoes sing dianggep reged lan mung kanggo njobo, lan kudu tansah bisa dijupuk mati sadurunge ngetik ngarep saka wong Arab. Arab omah-omahé bakal meh tansah dadi adorned karo richly dirancang karpet, lan kanggo reged iki karo njaba shoes bakal tragedi, lan padha sing loman karo iku lan katresnan kanggo nuduhake iku. Nalika mangan metu karo Arab kanca-kanca, nyoba kanggo selokan mung-urutan-kanggo-dhewe mentality, lan nyenengi ing enggo bareng gedhe piring pangan éca. Yen porsi teh kanggo Arab tamu, nggawe manawa kanggo elinga tansah isi tuwung munggah menyang brim karo teh, minangka apa-apa liya bakal dianggep ngenyek. Yen sampeyan ora nggawe kesalahan iki, nanging, ora fret banget akeh — Arab tresna teh, supaya sembarang teh teh apik — anggere iku wis gula ing iku

About