Aku bakal tau lali carane pegel aku digunakake kanggo dadi nalika sandi paling tuwa dhik bakal push kula metu lawang ing wayah wengi ana, urging kula kanggo mencet bar amarga aku tau ketemu mangsa bojomu mangan Thai pangan ing ngarep karo gendhakan sandi. Mangga, aku marang dheweke, aku ora arep kanggo ketemu wong becik ing New York City bar. Uga, kita padha loro tengen. Aku ora ketemu bojoku ing garis, nanging ora sandi lokal Thai pangan wong delivery salah siji. Senadyan insistence sing ora ana, malah banjur bali aku sumurup wong lanang apik ing kutha sing lunga menyang garis kanggo ngombe lan ketemu wanita. Dadi, pitakonan nyata iku: yen lagi metu ana, carane sampeyan nemokake sing gedhe-gedhe apik. Kanggo bantuan kita nemokake angel dipahami»wong apik,»aku takon Verily disik Iskak Huss kanggo menehi kita sawetara penunjuk saka perspektif lanang. Karo siji kacathet ana sing istiméwa, ana tenan ora sembarang ala panggonan kanggo ketemu wong apik. Ing kasunyatan, sawetara saka paling (ketoke) innocuous panggonan sing uga panggonan paling apik: ing nyimpen grosir, toko warung, perpustakaan, sampeyan jeneng iku.

Golek wong sing kaya, nggawe kontak mripat, eseman, lan, mbok menawa paling jahwéh, linger ing proses sing ngajak pacelathon (sampeyan ora ngerti carane kakehan aku wis wis kanggo cepet sawise cah wadon amarga dheweke ana pesenan kanggo dheweke mobil). Aku ngerti, aku ngerti, iku muni cliché, lan sampeyan bisa uga ora malah bakal agama kanggo kabeh aku ngerti, nanging sing ora titik. Panggonan ibadah lan kanggo alasan padha, pernikahan sing panggonan kang gedhe kanggo ketemu wong kanggo loro utama alasan. Kawitan, ing pasamuwan, akeh kaya ing pernikahan, kita sing diubengi dening wong-wong sing wis nikah karo bocah-bocah, lan iku ndadekake kita arep kanggo mungkasi kang dadi siji. Minangka akeh kita bisa seneng tunjangan saka bachelorhood, nalika wong dadi kanggo panggonan ibadah kabeh dening piyambak, iku ngelingaken wong carane akeh wong kaya kanggo duwe wong ana jejere wong lan sampeyan bakal njaluk manungsa waé, yen sampeyan ana ing dhewe banget. Dadi ya sing luwih apik pracaya aku sok dong mirsani saben wong wadon ing patang puluh ing pasamuwan ing pungkasan khutbah, lan aku ora mung siji. Coba lungguh nang endi wae katon ngendi ana sawetara papan kanggo siji wong kanggo njagong jejere utawa cedhak sampeyan. Ing kasunyatan, aku ngerti wong wadon sing malah wis digawe iku aturan kanggo njagong jejere page siji wong padha ndeleng, lan aku ora guyon, sampeyan bakal nggawe sing wong dina. Lan sing ora mung aplikasi kanggo pasamuwan-pasamuwan: nyoba iku ing bidang, bis, ing pustaka, restoran karo komunal tabel, utawa konser banget. Kapindho, ana soko bab pasamuwan-pasamuwan lan upacara manten ngendi malah ngrampungake manca duwe pangertèn saka mirip kanggo wong-wong mau. Kanggo kayata, ing wedding sampeyan ngerti sapa kang ing wedding kudu ngerti putri lan utawa ngresiki kanggo sawetara ombone lan ing pasamuwan sampeyan ngerti wong iki bagéan saka masyarakat karo kang sampeyan nuduhake kapercayan umum. Iki tegese wong wadon bakal kamungkinan ndeleng wong minangka liyane menowo, lan sing bener nemen mbantu kita duwe kapercayan ing nyedhak dheweke. Pracaya kula, kita lagi kabeh banget menowo karo pundhak kadhemen sing wadon menehi mati nalika lagi kang nyedhaki dening wong liyo, lan sing bisa impact kita pejah inggih kanggo pendekatan malah yen lagi menehi kita pratandha. Kang ing wilayah menowo, yen sampeyan bakal, mbiyantu ing gati.

Aku emg kaya kanggo tari

Aku serius. Kadang aku malah ora bisa bantuan aku, preduli saka ngendi aku. Nanging ing kasus sing padha ora weruh, akeh wong lanang ora bisa utawa ora tari. Lan supaya paling wong lanang sampeyan nemokake ing peteng, sora, lan alam bébas klub sing ana kanggo nonton lan utawa mecah ing wanita, apa padha duwe kapentingan ing sesambetan karo wong-wong mau utawa ora. Masalah iki ora ana sing tau wae prayoga wong lanang ing panggonan iki, iku kang sing ana ora ngerti cara. Iku ora kaya sampeyan bener bisa duwe obrolan, sawise kabeh. Yen sampeyan lagi wus kanggo ketemu disik ing wayah wengi ana, ing peteng kamar, music sora, lan kabeh-banget-asring meat pasar getar saka klub ora arep kanggo menehi apik banget rintangan. Nanging, yen sampeyan arep kanggo tari lan ketemu wong lanang sing bener arep kanggo pirembagan kanggo sampeyan, ngidini kula kanggo suggest sampeyan nemokake garis sing muter music manggon. Tutup daya mbantu kanggo njaga paling weirdos metu, musik biasane wiwit sadurungé ing wayah wengi, lan ing cahya lan swara tingkat sing biasane luwih kondusif kanggo bener ningali lan pangrungon wong liya. Paling kita nglampahi dicokot apik saka wektu lan dhuwit metu ing bar socializing lan wus kanggo ketemu wong khusus. Nanging ing wektu sing bakal wis dadi mbuwang metu ing seneng jam karo gendakan bisa dadi ekstra produktif yen sampeyan sing sethitik dicokot liyane disengojo bab lokal mbanyoni bolongan. Page, malah yen sampeyan lagi ora picky jinis, nemokake panggonan sing nempatno wektu, panginten, lan gaweyan menyang panyiapan amarga sing ngendi sampeyan bakal biasane golek wicaksana, wong hard-apa sing nilai wektu sing. Kapindho, njagong ing garis yen sampeyan bisa. Garis temenan titik fokus ing kamar, nanging liyane jahwéh, iku akeh luwih dicedhaki saka individu meja. Malah boldest saka wong-wong bakal ngaso sadurunge nyedhak wong wadon lungguh ing meja sarjana saka kangelan tajem, lan potensial kanggo gagal mati denah. Disik bakal tau ngira kanggo njagong ing mbukak dhingklik ing lady kang meja, supaya banjur ngiwa kanggo salah siji kisaran liwat dheweke (lan dheweke kanca-kanca) utawa crouch mudhun ing lemah. Dipercaya kula, iku ordeal. Nanging yen sampeyan lagi ing garis. Wong ora kudu ngliwati dining bagean, sampeyan wis ing mripat-tingkat, lan ana kudu ora bakal mbukak sembarang kursi kanggo duwe alam ngobrol. Lan yen sampeyan arep kanggo ngajak wong kanggo pendekatan sampeyan. Mbukak munggah dedeg piadeg dicokot sethitik kanggo welcome obrolan. Akhire, yen sampeyan lagi biasa nang endi wae, mbangun munggah rapport karo bartender, lan marang dheweke utawa sampeyan lagi looking kanggo ketemu wong nanging ora mung sapa. Wong lanang lan gals konco bar ndeleng kabeh lan bisa sing ora dikarepke sumber intel ing potensial katampi. Padha bakal bisa kanggo nggawa sampeyan ing arah tengen, lan malah bantuan kemudi adoh sing gedhe-gedhe sing ora pas gambaran

About