Marriage punika wiyar sosial pakewuh donya liwat, karo mayuta-yuta tiyang kalih palakrama saben taun. Preduli saka sawijining internasional dikenali positif connotation, iku bisa teka mati minangka irritating topik diskusi kanggo sawetara wong. Nalika naleni simpul tali pilihan ing negara paling, iku asring dianggep minangka requirement ing luwih konservatif negara, donya Arab klebu. Kanggo Arab wanita, khusus, marriage lan wajib milestone, salah siji sing ing akeh kasus, uga mbutuhake kabeh setelan gol lan impen aside. Miturut UNICEF, siji metu saka limang bocah-bocah wadon ing MENA wilayah sing nikah sadurunge padha tekan ing umur. Marriage iku soko sing meksa dhateng Arab nom-noman, utamané wanita lan yen padha wani nglanggar, backlash wis langsung. Kene sepuluh alasan apa masyarakat tekanan wanita enom menyang marrying, lan apa kuwi mitos kudu di cekel — lan cepet. Wong wadon enom ing dheweke ‘s isih ngrampungke dheweke pendidikan utawa ngetokake dheweke karir. Malah luwih apik, wong wadon enom ing dheweke ‘s isih suwe saya apik minangka wong merdika saka dheweke parental pengawal. Miwiti kulawarga sadurunge ngalami urip lan kabeh kesalahane sampeyan kudu nggawe ngirim ora bisa lan dileksanakake requirement kanggo metokake supaya awal ing gesang. Wong wadon bisa ngamanake mangsa dheweke liwat kualitas pendidikan, raharja karir, lan produktif sesambetan. Ngirim sapa uncalan kabeh sing adoh kanggo kasempatan saka hasty nglarakake marriage. Aku ndeleng ana keamanan lan stabilitas ing pancasan kuwi yen takon kula. Marriage bisa makili jujur sambungan antarane loro individu liwat kang padha bisa mimpin fuller lan urip bahagia. Nanging iku uga bisa kasil ing unproductive lan cilaka sesambetan. Mulane, aku nganakke sing marriage ora kudu kelakon amarga iku ‘perlu’ bagéan saka siklus urip, nanging amarga iku kang dipengini. Marriage ora duwe wektu paling luweh kanggo kelakon iku ngirim ora bakal dictated dening span wektu. Yen tindakan, iku kudu rampung sadar. Paling wanita kudu paling sethithik rong puluh kanggo telung puluh menit kanggo pick rasukan tiyang istri dina sing rata-rata saka jam minggu. Sampeyan sajujure pracaya milih partner urip bakal sembarang luwih gampang. Maksudku kejabi digunakake, njupuk pendidikan sing tepat, nemokake talents, lelungan donya, lan patemon wong anyar, apa sampeyan bisa nindakake tinimbang njupuk nikah. Siji bisa wonder kanggo abad tanpa nemokake jawaban. Nanging iku ora for everyone lan sawetara wanita — pracaya utawa ora — ora arep duwe anak, lan padha ora bisa ngirim shamed kanggo iku. Apa masyarakat mikiraken sampeyan minangka wong iku highly revered ing sembarang negara Arab, malah yen panemu sing rampung judgmental lan invasi saka privasi panjenengan. Iku babar blas logis kanggo wong kanggo mikir abstaining saka marriage kanggo sawetara wektu liya ana soko fisik utawa mental salah karo sampeyan. Apa wong watara sampeyan mikir abot luwih saka kaputusan sing bakal wangun liyane saka urip, tengen. SALAH. Mayoritas saka Arab tuwane duwe ing atine sing wadon enom pungkasanipun aman lan swara sapisan dheweke wis bojomu. Lagi kurang wedi gegayutan mesti dheweke bisa ngadhepi mengko ing urip. Carane liya bakal ‘pecah’ wong wadon aman dheweke mangsa liyane saka ing maha tangan saka wong dheweke lagi wae mangerténi. Petunjuk: Kang manteb ing ati, sawijining musna, uga diubengi, lan educated.

Definisi saka bojomu sampurna ing akeh negara Arab biasane tegese wong karo proyek stabil, omah kanggo awake dhewe, lan mobil. Iya sapa sebutno jenis-ati, ngrawat, maha, lan selfless. Ora. Nggoleki, aku bakal mung nggoleki aku wong sugih sing bisa tuku kula kabeh bab lan manungsa waé aku kudu. Ing kurang sarcastic, luwih serius wigati, iku dhuwur wektu kita mungkasi wadhi dhéwé karo kuwi kuna pangerten lan mekar liwat kewajiban sing ora sijine hak-hak wanita pisanan

About