Amérika dewa Cher mbukak Kanggo

Dheweke jantung mbukak kanggo sesambetan anyar

Sapisan ing interview, cher ngakoni Sing ana padha kurang wong Ing uripe saka Cleopatra dhéwéDina iki, Amérika aktris lan Penyanyi maneh aktif nggoleki pantes Milih salah siji. Ing umur nembelas cher Aku Lunga piyambak kanggo nelukake Hollywood. Nasib wiwit eseman: dheweke ketemu Produser sing wis pengaruh gedhe Ing pangembangan saka karir. Banjur saperangan wiwit sing bebarengan Ing duet lan mung ing Suwidakan cher wiwit solo karir.

Penyanyi ngginakaken sepuluh taun nikah Kanggo Bono.

Sawise divorce, padha maintained anget sesambetan.

Kanggo dina iki, cher nganggep Dheweke pisanan bojomu kanggo dadi Wong paling penting ing gesang kawula.

Sayange, Bono tragis seda ing Taun 1998.

Liya wektu, cher malmpah mudhun Aisle karo musisi.

Padha nikah, lan rauh murni Kang putri lair

Sing roman dikembangaké supaya cepet Sing padha njupuk nikah mung Sawetara dina sawise padha ketemu.

Sayange, mung sangang dina sawise Upacara manten, penyanyi ngajokake kanggo Divorce, penjelasan dheweke kaputusan dening Matur sing dheweke durung ngerti Bab Gregg kang mbebayani kasetyan.

Nanging hubungan durung ana mungkasi. Penyayang reconcile lan nenikahan malih. Rauh anaké nabi Elia lair. Nanging, malah ing lair saka Anak durung nyimpen pecah sesambetan. Kanggo rong taun, saperangan pungkasanipun pegatan. Sawise pernikahan kang kapindho, cher Durung resmi omah-omah, nanging Iki ora ateges sing padha Ora ana usaha kanggo netepake Urip pribadi. Ing salah siji titik, dheweke Wis hubungan karo bassis saka Band Kiss Gina. Mengko ing interview, artis ngakoni Sing cher iki kang kawitan Serius katresnan lan ngiwa lan Tandha indelible ing nyawa. Bener, penyayang wis kanggo ndhelikake Roman saka masyarakat, supaya dadi Ora kanggo nguciwani akeh pembuangan Saka grup musik. Iku worth kang lagi nyimak Sing cher iki gadhah hubungan Karo aktor Tom cruise. Ing wektu saka demo, piyambakipun Lan niat artis, lan dheweke Ana patang puluh-taun-lawas Star world. Roman ora kudu terus. Saiki cher jantung gratis. Dheweke impen saka patemon manteb Ing ati wong karo pangertèn Gedhe saka banyolan. Iku kuwalitas sing singer nganggep Dadi prioritas nalika milih siji milih. Ing paling, mangkono pangandikane a Sumber sing kepengin kanggo tetep Anonymous, nanging rapet kenalan karo Artis.




chatting roulette online tanpa registrasi video chatting taun kenalan ing werna video video chats broadcast kanggo free chatting video online for free tanpa registrasi camping manggon tanpa registrasi Free video chatting kamar broadcast online video chatting karo bocah-bocah wadon taun I am looking for occasional rapat-rapat video chatting kamar online for free