submit


Wiwit bab sasi lan wis aku miwiti kanggo mbabar kula. Aku ora ngerti sapa ing sudhut iki lan aku kudu duwe kanca utawa kawruh karo kang kanggo nglampahi wektu. Aku wong wadon, lan siji sing bakal arep cepet utawa mengko kanggo ngirim ing udhara karo wong lanang, nanging kawitan kabeh, aku looking kanggo nggawe karo wong-wong saka kutha sing supaya wong bisa nggawe kula nemokake kutha ing saben pojokan lan cranny. Aku ngarep-arep sing wong lanang saka ing kutha iki sing paling cute, becik lan lucu kanggo mesthekake yen aku ora njaluk bosen karo wong-wong mau. Banjur sampeyan manggon ing wilayah, teka lan nggawe kula panjenengan nemokake lingkungan dina rata-rata. I am looking nerusake kanggo ndeleng sampeyan

About