Pitakonan kapindho: iku angel.

Aku ana ing Saudi Arabia kanggo enem taun. Aku duwe kolega sing ora gadhah kangelan padha ing liyane negara Wétan Tengah, déné aku duwe siji rowange isih ing Saudi Arabia sing iki diaknosa karo kanker payudara, dikirim ngarep saka karya tanpa mbayar utawa insurance kesehatan kanggo telung sasi, ora diwenehi tiket pesawat ngarep lan ora diwenehi metu visa. Dheweke isih ing pancene angel kahanan. Amerika mikir bab iki ora bakal kelakon kanggo wong-wong mau jaban rangkah lan padha mikir besar bisa njaluk wong-wong mau metu saka saben kangelan. Pisanan pitakonan: iku kaputusan sing ora koyone kanggo nguripake metu uga kanggo akeh wanita. Islam iku gedhe agama, nanging, ora saben Muslim gedhe Muslim. Aku cringed maca sing Jennifer Gates iku free lan Mesir. Mesir wong duwe gamelan ibu ing wiwitan saka sesambetan. Wong kathah dadi nonviolent lan ati-ati marang sing putih garwa amarga padha simbol status lan liyane neglectful lan meaner kanggo peteng skinned gedhe-gedhe. Yen wong Arab wis lair lan wungu ing Kulon lan arep kanggo tetep ing Kulon kanggo liyane kang gesang, banjur sampeyan bisa ing paling count ing pengadilan kanggo menehi sampeyan divorce sing luwih ing syarat-syarat. Divorce jaban rangkah iku ala. Ing Saudi, ditahan saka anak iku meh tansah dianugerahi kanggo rama. Aku ketemu western wadon sing tak pegatan dening arep liwat Saudi pengadilan lan dheweke ex wis kanggo argue karo pengadilan kanggo menehi dheweke ditahan amarga iya ora arep ditahan lan padha ora bisa ngerti sebabe. Arab wong lanang sing ora paling loman utawa bakat penyayang. Aku iki toughest kekawin kulon wadon bisa njaluk menyang malah yen sampeyan lagi tenan Muslim kang taat lan sampeyan wis nguwasani arab kanggo sawetara jurusan. Aku ora mikir ana lack saka katresnan bener utawa atraksi Arab sing wong aku wis mung katon iku mbukak salah kakehan utawa njaluk tenan medeni kanggo ngomong iku merata minangka apik minangka wong saka dhewe budaya utawa budaya. Bocah-bocah bisa nguripake metu cantik budoyo bingung. Yen aku sumurup saka mung siji marriage sing diaktifake metu luwih saka marriage antarane loro westerners sing rampung ing divorce, aku ngomong ana pangarep-arep, nanging wong-wong kekawin sing isih ing negara-negara sing angel banget lan boten stabil kanggo kulon wanita kanggo manggon ing. Kaca-kaca: aku wis dibusak trashy komentar nanging bakal repost siji supaya Western wanita bisa njaluk sak klebatan saka sing perpetually cemburu lan insecure Arab dhik-ing-hukum kang njijiki bokong sikap:»Kula raos sing ora babras, gendhakan. Kula bojomu iku Amérika saka keturunan jerman, aku ora bisa care kurang babagan Mesir trash sing wadon kaya sing narik kawigaten. Aku iki mung nggawe titik, nanging ugliness digawe iku kanggo kula.»Dheweke nilai metu sing dheweke nindakake persis apa wong-wong Arab pengin kanggo nindakake: marrying menyang modernitas kanthi milih putih Westerner partner tanpa nggae sembarang nyata utawa tahan owah-owahan ing piyambak. Nanging ing atine dheweke kabeh Arab wong-wong sing padha ana ‘trash’. Dheweke digawe titik.

Iki titik

Jinis iki saka marriage tegese kang nikah kanggo wong saka banget tradisional, ‘jaman biyen’ latar mburi lan iku nemu lawas cepet. Yen sampeyan ora pengin wong luwih cocok saka Kulon, banjur sampeyan mbokmenawa kudu disiapake kanggo menehi hasil karo iki terusan nastiness saka sawetara insecure, unintelligent ing-hukum kanggo dadi marriage.

Iku pilihan

Lan yen sampeyan lagi lan Arab mikir bab marrying US Amérika: kita ora ngerti budaya, tradhisi, lan pangkat telek. Nyoba kanggo njaluk Keluar

About