kabeh jawaban liyane amarga padha ditulis dening salah siji wong bodho sing ora tau bener ngalami kang karo wong-wong Arab, utawa lagi Islamophobic feminists

(Aku ngandika pitu amarga aku dietung wong mati saka ndhuwur sirah, lan paling saka liyane ungkapan ora malah digunakake ing basis saben dina mung ing sastra)

About