Kabeh jawaban padha ditulis dening non-Arab. Bener, liwat sewidak yuta Arab sing ireng (Biasane ing Sudan, Mesir, Somalia lan Mauritania) lan akeh wong sing nikah kanggo Arab saka macem-macem wilayah. Sanadyan aku ora manggon ing negara arab (aku iki burned lan wungu ing Swedia, nanging sandi tuwane sing Lebanese) aku ora duwe masalah karo gendakan lan pungkasanipun marrying wong ireng, aku mikir sing ireng (afro Sampeyan ngandika Arab bocah-bocah wadon. Aku ora mikir lagi diijini kanggo tanggal kajaba ana prasetya kanggo marriage.

Yen ora, kang wis kanggo nyedhiyani bukti-bukti kang b. Aku Arab, lan aku bakal ngomong ‘pancen’. Ing Prancis, hubungan antarane cahya kulit Afrika Lor wanita lan ireng Afrika wong-wong iku arang banget umum. Apike, sesambetan antawisipun wanita ireng. Aku ora arep kanggo omonga kanggo kabeh Arab nanging ing kene ing GCC negara kita ora duwe gendakan budaya ing panggonan pisanan. Iku ora matter apa sing lokal utawa manca.

Iku kang

About