Oke supaya aku Muslim Arab cah wadon lan aku nganggo jilbab (sirah selendang). Nanging ing kene ing bab, aku mung kepincut kanggo Putih wong lanang. Masalah utama iku Putih wong lanang tau pendekatan kula. Aku guess iku amarga padha mikir aku banget agama utawa aku mung kelet kanggo jenis sandi. Utawa mungkin padha mikir iku bakal rumit banget.

Oke supaya aku Muslim Arab cah wadon lan aku nganggo jilbab (sirah selendang). Nanging ing kene ing bab, aku mung kepincut kanggo Putih wong lanang. Masalah utama iku Putih wong lanang tau pendekatan kula. Aku guess iku amarga padha mikir aku banget agama utawa aku mung kelet kanggo jenis sandi. Utawa mungkin padha mikir iku bakal rumit banget.

Aku ora ngerti

Arab wong lanang tansah kenek ing kula lan sok-sok Ireng wong lanang apa banget, nanging aku mung ora fisik kepincut kanggo wong-wong mau. Apa wong lanang putih bener golek Wétan Tengah Afrika Lor wanita ayu. Yen supaya, carane teka padha tau pendekatan kula. Carane aku bisa supaya wong-wong mau ngerti aku kasengsem tanpa kang banget ketok bab iku? Uga ora sapa duwe saran babagan ngendi aku bisa bener ketemu sawetara. Aku iki mikir babagan nyoba free online nanging sing kaya resor pungkasan. Aku uga wis ngeweruhi sing interracial free marriage iku kathah luwih umum ing UK lan bagéan Eropah saka iku ing Negara. Putih wong lanang ana koyone ora duwe masalah nyedhak wanita saka macem-macem latar. Iki mung pengamatan saka mine sanadyan aku bisa dadi salah. Oalah, sembarang saran utawa pengalaman padha bakal ngormati. Thanks, yen sampeyan pengin putih wong lanang sing wis kang Muslim, pindhah menyang Bosnia Herzegovina. Ana kathah saka putih wong lanang Muslim ana. Sampeyan bakal duwe ora masalah ing nemokake bojomu amarga paling wong sing Muslim. Aku Muslim, Asia lan aku golek wong turki atraktif tinimbang liyane lomba. Nanging aku ora care bab mangsa suami kang lomba. Yen kita lagi saka lomba sing padha, aku bakal nampa wong tanpa sambatan. Oalah, good luck ing nemokake mangsa putih bojomu. Aku banget menyang arab bocah-bocah wadon. Aku manggon cedhak Dearborn MI lan weruh akèh. lunga menyang college, ngendi padha mayoritas mbokmenawa. Aku bakal ngomong alesan iku hard amarga kita ora ngerti ngendi kanggo miwiti. kita padha ora ngerti yen iku kelangan kanggo pendekatan lan ngomong apa-apa liyane saka soko plutonic. apa arab bocah-bocah wadon tanggal utawa duwe jinis. Aku saestu ora ngerti cukup bab budaya kanggo ngerti. kanggo kula, aku menyang seni lan musik. Aku kaya kanggo pindhah metu lan ngerti aku bisa ngombe alkohol yen aku milih lan aku nglanggar mariyuana banget, aku ora bakal ngapusi. bab iku cantik umum kanggo ngerti sing budaya Arab ora dabble ing arak. Aku ora diobong metu utawa wong bodho. Aku sulih mulang, duwe jurusan college, muter musik taman lan nindakake iku akeh sing downright seneng-seneng lan menarik. ora jinis iki saka urip nyelarasake munggah karo arab wadon? Aku cukup curious. Aku ora ngerti bab kabeh Arab, sing paling wedi saka Muslim lan sing khusus. Aku wong ngerti relatif sing nikah Muslim sing banget becik kanggo dheweke sadurunge marriage nanging banjur miwiti nambani dheweke beda, ora ngijini dheweke kanggo pindhah njaba piyambak, takon dheweke kanggo nyandhang kudung lan ora supaya dheweke ing meja karo wong. Aku ora ngerti kabeh Arab sing wong lanang ala, nanging akeh bocah-bocah wadon sing wedi crita kaya iki. Aku nemokake akèh saka Wétan Tengah Afrika Lor wanita ayu. Nanging sing paling bocah-bocah wadon saka latar mburi kathah duwe banget ketat banget agama tuwane lan sedulur sing nolak kanggo supaya sing putri adhine tanggal native Eropah wong lanang (sing ora Muslim), malah sanadyan padha manggon ing negara kita. Lan yen wong bakal ngidini, aku ora tau rencana ing nindakake kanggo Islam, kang misale jek dadi requirement. Kakehan alangan lan akeh banget budaya sing beda, dadi jujur. Yen sampeyan panganan munggah karo pangrungon wong-kanca whine babagan devoid saka partner wektu ing dina metu banjur sampeyan temtunipun kudu ana nyedhiyani wong karo buku sing Tao saka Llefremmah buku writhed dening Joshua Pellicle, urip instructor ing planet saka roman. Kang narik kawigaten kang inspirasi saka urip ngadhepi pancet masalah karo bocah-bocah wadon lan gadhah ora strategi bab carane kanggo mbenerake iku nanging, sawise iki biasa gagal kanggo narik kawigaten bocah-bocah wadon, kang katutup, ora nalika piyambakipun durung ngerti iki tepat nilai kanggo ngrampungake kahanan, kang ketemu ana sing kang wis ora panginten apa ora apa. Iku hard nalika sampeyan lagi kabeh dijamin munggah lan banget andhap asor. Wong-wong sing ora kepincut kanggo tenan wanita sing nutupi munggah kabeh wektu. Lan ya, wong ora kaya kebacut wong agama. Muter iku aman bakal njaluk sampeyan cah wadon. Wanita appreciate kapercayan, tatag, lan ono. Nggawe pamindhahan kawitan

About