Iki Arab lan Teluk chatting jaringan sosial sing becik nampani manca saka saben negara ing saindhenging donya

Kaya: langsung petung, ngirim pesen swara lan gambar nuduhake antarane pengunjung lan anggota kadhaptar

Kita seluler aplikasi sing kasedhiya ing Android lan IOS lan bisa digunakake karo ing jaringan nirkabel lan ing G uga.

Nanging, iku performs maximally ing jaringan nirkabel

Iku wis kasebut kanthi teliti, diprogram kanggo nyimpen informasi login nalika sampeyan nyoba lan ngangkut barang ing kanggo pisanan. Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu duwe kanggo tetep ngetik informasi login saben wektu sampeyan arep kanggo ngakses situs web kita liwat app seluler. Sampeyan mung bisa mlebu liwat aplikasi seluler kanthi ngeklik»Chatting»tombol ing login minangka tamu tab utawa mlebu munggah banjur Ngetik, kang bisa ditemokake ing antarmuka utama saka aplikasi sawise ngetokake iku.

Sampeyan uga bisa nompo sandhi liwat cara iki, ing ngono sampeyan kelalen iku

About