Jenengku Sabrina, aku arab Cah wadon. Sing sing minangka sepi kaya aku. Aku arep kanggo nemokake wong, sing bakal dadi kanca sing paling apik, sing tulus, jenis, ngrawat, wong karo jantung lan mbukak. Aku seneng obrolan penake, supaya aku pangarep-arep kanggo nemokake a communicator apik, wong sing aku bisa ngrembug apa-apa karo, sing aku bisa ngguyu lan guyon. Maca Liyane»aku kalem wong karo ati sing apik.

Lan sing bener. Makane aku banget seneng srawungan, lan kanca-kanca appreciate bantuan lan care. Karakter sandi alus. Aku duwe kuwi langka fitur minangka mellowness, pliability, sabar lan thriftiness. Aku educated lan entheng wong. Nanging ing sisih tengen wektu aku bisa aktif. Maca Liyane»aku rodo cute lan atraktif wadon, jenis-ati lan simpatik menyang wong liya. Aku kaya sesambungan lan aku nimbang dhewe minangka loropaken lan seneng srawungan wong, aku nggawe kanca-kanca gampang. Aku jujur lan dipercaya, positif lan optimistis. Aku d kaya kanggo ketemu jenis lan wong apik, sing kepengin kanggo tresna lan kinasih.

Iku becik yen wis

Maca Liyane»aku nyenengake, jenis ati lan gampang-arep wong, wong ngomong padha kaya kula kanggo kuwalitas iki. Aku bisa dadi lucu lan serius nalika dibutuhake. Oalah, ora tau bosen karo kula. Uga, page kabeh aku arep ngomong, aku bakal kaya dadi karo wong sing apik nang. Aku mikir donya utama lan jantung iku penting banget ing. Maca Liyane»aku wong sing padha, lan imbang lan amal wong karo ageng jantung lan nyawa murni. Aku tresna donya njaba lan pracaya ing manungsa kang kebecikan, aku ngerti sing ana akeh wong gedhe ing kita planet. Aku kaya masak, lukisan. Aku banget nyenengake lan jenis wong. Aku bakal njlèntrèhaké dhewe minangka tender, lanang lan enten. Nanging uga, aku genah. Aku Maca Liyane»aku banget curious jinis wong. Aku bisa nggawe sampeyan manawa aku pedantic lady sing seneng kanggo nemokake bab-bab ing rinci. Aku duwe apik bayangan lan landhep atine. Aku mesthi bisa ngomong sing aku iki wong saka swasana ati. Aku kaya kanggo njupuk bagéyan ing rembugan, utamané yen mungsuh iku menarik kanggo kula. I am looking.

Maca Liyane»

About