Iki arab keyboard sing bisa digunakake kanggo jenis ing arab yen sampeyan ora duwe sing diinstal ing komputer, utawa yen sampeyan ora duwe aksara arab (stiker) ing keyboard.

Uga, sampeyan bakal bisa kanggo ngowahi apa sing nulis dening manggonke mouse pitunjuk nang kothak teks lan nggunakake aplikasi iku minangka biasanipun kanggo jinis lan ngowahi teks. Iku uga migunani kanggo nulis jeneng utawa tembung cilik kanggo awal siswa ing arab, utamané yen sampeyan ngerti carane iku wis ditulis. Sampeyan bakal bantuan kanggo nulis teks ing arab nalika sampeyan lagi adoh saka komputer dhewe arab — contone ing Internet café ing negara manca.

Sampeyan bisa ngirim kita pesen ing arab kanggo ngomong yen sampeyan wis ketemu iki arab keyboard migunani

Kita ngerti arab lan kita bakal remen kanggo maca sentences ing basa arab diketik ing kita dhewe arab keyboard

About