Iki virtual keyboard wis dirancang kanggo wong-wong arabisantes sing ora duwe keyboard ing arab utawa wong liyane sing kaya kanggo nulis utawa sinau basa arab

Yen sampeyan duwe tips utawa komentar kanggo bantuan kita nambah iki keyboard, utawa nambah utawa ngganti soko, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita ing e-mail kasebut ing ngisor kaca iki

Cordially.

Matur nuwun

About