Tujuan saka dhaftar iki kanggo bantuan arab tuwane ing milih jeneng kanggo bayi bayi. Tugas paling penting iku menehi jeneng kanggo bayi sing bakal dadi tuwane biasane apa. Jeneng bakal karo Bayi liwat liyane sing Urip.

Jeneng ora mung kanggo ulang tahun — iku kanggo urip. Sawetara wong ngomong sing Jeneng duwe pengaruh pinunjul ing pangembangan bayi iku lan pribadine. Akeh wong sing pracaya ngandika negatif nggawe energi negatif lan ngandika positif nggawe energi positif watara wong-wong mau. Dening njupuk Jeneng saka Anak kanggo taun sing bakal berkembang pribadine sipat miturut Makna kanggo Jeneng dheweke, apa sing Ibu utawa Bapak Anyar Cute Baby, kita wis diklumpukake dhaftar Modern arab Baby Names karo sing Tegesé.

Iki Jeneng sing Modern uga Unik

Koleksi paling gedhé Islam baby names karo makna. Yen sampeyan lagi ngandhut utawa dikarepake baby banjur sampeyan bisa pick jeneng, paling Anyar lan Populer, Langka Lanang lan bocah-bocah Wadon Jeneng. Islam iku paling gedhé kaloro ing donya agama, Pakistan, Bangladesh, Indonesia, Afghanistan, Saudi Arabia lan Iran wis gedhe populasi Muslim. Iki bayi jeneng dhaptar sing diatur abjad. Sawetara saka jeneng sing maneh lan sampeyan bisa nggawe celukan saka iku tetep dadi cendhak. Nick jeneng bisa digunakake kanggo shorten jeneng resmi. Kompilasi iki saka jeneng lan makna sing wis nyawiji saka macem-macem sumber, akeh iki sing diajukake dening pengunjung mulane kita ora bisa dianakaké tanggung jawab kanggo keaslian

About