submit


Ketik alamat email ngisor iki lan kita bakal ngirim pandhuan kanggo ngreset sandhi. Pilih file saka komputer, Google Drive, Dropbox, URL, utawa seret dhateng kaca Milih le.doc utawa format liyane sing perlu minangka asil (luwih saka teks format didhukung) Klik»Convert», lan sampeyan bakal bisa kanggo ngundhuh file dikenali teks basa arab mung sawise Ngonversi scanned dokumen lan gambar ing basa arab lan format output, editable

About