Saudi Arabia iku negara gedhe, sandwiched antarane Segara Abang ing sisih kulon lan Teluk persia ing sisih wétan, kang njupuk munggah paling saka Semenanjung Arab ing Timur Tengah. Diatur dening monarki bebarengan Islam tradhisi, negara gained potensi liwat panemuan saka lenga lan gas ing s. Saudi wis populasi saklawasé telung puluh yuta wong, luwih saka setengah saka kang ing umur rong puluh lima taun, utomo basa arab. Islam kang adoh lan adoh utama agama, paling dina diwenehi kanggo pandonga lan bisnis ana telu utawa kaping papat dina, kanggo nganti jam saben wektu, supaya karyawan lan pelanggan bisa nindakake ritual. Cekakipun — utawa niqab — Saudi wanita sing nggantheng, mikir sadawaning garis saka ayu air-hostesses sing fitur ing posters lan komersial kanggo Saudi Arabian Airlines. Nanging kita kudu ngelingi sing iki iku sawijining negara kang, languishing ing officious House saka Saud hidayat nur wahid lan Sharia Hukum, sumerep wanita minangka kang rodok olo kanggo wong lan mulane ora tingkat jinis wadon highly. Hmm — angel kanggo njawab amarga, minangka kasebut ing ndhuwur, ing badhak wadon iki strictly diatur negara sing ora diijini ingatase hak bebas kanggo dadi piyambak. Kang bisa muni dicokot sethitik konservatif nanging iku bagéan saka hukum Islam. Sing manggen ing salah siji saka paling free panggonan ing donya, Saudi wanita lan bocah-bocah wadon sing ingkang boten pareng kanggo sesambungan karo lanang njaba kulawarga sing langsung. Kasunyatan prasaja iki temenan ndadekake iku banget angel kanggo outsider kanggo ketemu, aken piyambak tanggal, siji iki arang banget atraktif ladies. Nanging, malah ing kasunyatan atos iki, ana akses Internet, kang wis mbuktekaken dadi lifesaver kanggo ing badhak wadon saka Saudi Arabia lan ngijini wong kanggo komunikasi karo donya free. Senajan banget nglawan dening agama fanatics, ijin kanggo drive mobil wis mung taun iki wis diwenehi kanggo wanita — utama temonan ing obsessive curb ing wanita’ hak-hak. Mbok menawa ing bab ketok kanggo mikir bab iku kasunyatan sing paling Saudi wanita lan bocah-bocah wadon seneng kanggo ninggalake sing ngarep negara lan pindhah menyang panggonan ngendi ingatase hak bebas alam bagéan saka urip. Nanging, karo watesan diselehake marang wong-wong mau gegayutan pisah lan gerakan, iku gedhe tenan masalah iki kanggo badhak wadon kanggo uwal clutches saka kulawargané. Nanging, Saudi Arabia misale jek kanggo operate ing sistem sing gumantung ing lokasi. Iku uga gumantung ing sing sing, sing ngerti lan, paling mesthi, sing sing karo. Minangka nyatakake ndhuwur, alkohol ora diijini — ngendi wae. Senajan mbok menawa ing privasi ngarep siji, pedunung bisa seneng cepet kaca utawa rong anggur lan occasional botol saka bir. Nanging nggawe manawa ora ana siji njaba kulawarga bunder weruh iki.

Utamané dipengaruhi dening Indian, turki lan Afrika masakan, pasugatan utama ditemokake ing Saudi Arabia revolve watara garang meat — lamb, daging kambing utawa pitik — kang biasane dadi karo beras lan warata, roti tanpa ragi. Kabeh ternak wis nyembelèh miturut Halal adat, lan daging ingkang boten pareng strictly. Mulane, ora nyana sembarang daging babi ing wektu sarapan. Senajan iku mokal kanggo non-Muslim kanggo ngunjungi Grand Masjid ing kutha suci Mekkah, iku penting kanggo ngerti sing iki loro cities wangun jantung lan nyawa saka kabeh iku Muslim. Pancen, Madinah ngarep kanggo Masjid Nabi endi dumunung makam Muhammad, kang ajaran padha adhedhasar Limang Pilar Islam, lan kang pandherekipun wis conquered sing paling saka Timur Tengah, Asia, Afrika Lor, Spanyol lan gedhe bagean saka Prancis dening agêng-kawolu-abad MASEHI. Karo kabeh ndhuwur watesan ing panggonan, mbok menawa salah siji saka cara paling gampang saka patemon wanita lan bocah-bocah wadon saka Saudi Arabia kanggo nggabungake internasional utawa interracial layanan free, kayata Internasional Katresnan lan eHarmony, ing ngendi sampeyan bisa ketemu siji wong saka kabeh bagean ing donya sing looking kanggo wong kaya SAMPEYAN. Gadhah milih layanan, sampeyan kudu mlebu lan nampa Kebijakan Privasi. Sampeyan bakal banjur kudu nggawe profil gendakan, kang ngirim kalebu informasi bab sampeyan dhewe lan uga menehi sawetara idea urut saka wong sing lagi looking for. Ing sembarang wayahe diwenehi ana secara harfiah ewu wong nggoleki liwat profil iki, lan iku mulane iku penting banget kanggo profil panjenengan kanggo bakal digawe ing kuwi minangka cara kanggo ngadeg metu saka liyane lan narik kawigaten manungsa waé wong. Nanging, ora nulis kakehan — ora ana siji kepengin kanggo maca lan essay. Sawetara garis kudu cukup, nanging nggawe manawa padha sing cendhak lan catchy, cukup kanggo marang donya sing sampeyan lan apa sing arep.

Sampeyan uga bisa nambah foto, utawa loro

Maneh, iki kudu dadi asli artikel, ora foto-awang versi pahlawan super. Elinga, ing dina AMBA KETEMU calon partner bakal nyana kanggo ndeleng wong sing padha padha ambruk ing katresnan karo nalika padha maca dating site profil

About