Aktif lan katresnan-bisa girl. Aku bisa nuduhake sampeyan urip ing kabeh werna. Apa kowe ngerti kok. Amarga Aku aku banget loropaken, optimistis, aktif tansah siap kanggo nggawa eseman ing pasuryan wong. Cumadhang kanggo bantuan mlarat. Aku bakal seneng mung yen ana wong seneng sabanjuré kanggo kula. Aku wong lanang, jenis, sensitif, aku sengit dumunung lan cidra. Aku kudu karo loropaken sanadyan metu urip mburi. Woy, aku enom Moroccan girl Umur, aku cah wadon sing sabar, romantis, serius ing sesambetan, aku kaya patemon wong lan nggawe anyar kenalan amarga iku bakal ngidini kula kanggo duwe akeh kanca-kanca sing setya, Sawise aku njaluk bantuan kanggo ngerti wong luwih apik lan aku luwih anteng watara wong-wong mau, aku mbukak munggah lan aku cukup lucu lan nyenengake wong. Aku cantik reged minded lan sarcastic ing humourism banget pangerten wong. Aku tansah sijine dhewe ing wong liyane kang shoes lan nyoba kanggo ngerti apa lagi kroso, apa lagi mikir lan ing ngendi padha teka saka. Aku nyoba kanggo tau dadi judgmental lan tansah menehi wong entuk manfaat saka mangu. Aku kanca apik banget. Aku tansah ana kanggo kanca-kanca, siap kanggo ngrungokake, menehi saran lan bantuan. Plus, aku paling rahasia-gawang ing donya. Aku manawa saben profil kaya tutup buku lan aku wanted kanggo nggawe siji ayu. Uga, aku manawa kaendahan saka wong wadon iku ora ing rai mode, nanging kaendahan bener sing dibayangke ing nyawa dheweke. Iku ngrawat dheweke lovingly menehi passion dheweke nuduhake. Sing aku.? Aku wong firework, aku tresna werna padhang, aku ora wedi kanggo dadi titik padhang ing werna abu-abu akeh lan aku ora care apa wong liya mikir bab kula, aku ora nyoba kanggo ngematake wong. Urip banget cendhak kanggo nindakake apa-apa kurang saka kanggo urip menyang kebekan lan seneng saben menit. Kula plus amba sandi eseman. Aku banget nyenengake, banget optimistis.

Aku appreciate jenis lan wong jujur, aku sengit nalika piyantun dumunung kanggo kula. Aku mbukak karo wong, lan aku nilai apik komunikasi. Aku banget prasaja cah wadon lan aku kaya prasaja kuwi. Aku serius lan jujur karo karakter romantis, aku wong sing tender, nimbang, jenis lan pinter. Aku tresna urip lan seneng rasa seneng iku menehi kanggo kula lan kanca-kanca ngandika sing aku cah wadon sing nyoto kanggo manggon nanging nyoto kanggo tumindak. Nalika aku ing titik paling gesang kawula, aku temen maujud sing urip mung nduweni siji kasempatan lan kita kudu ngupadosi urip kita. Mugi matrimony bakal prasaja lan seneng, nanging aku bisa kanggo nuduhake kabeh karo partner malah edan kuwi yen aku ing katresnan nyata. Aku mbukak kanggo urip lan aku arep kanggo seneng urip. Aku gampang-arep wong wadon, kebak passion lan tresno. Aja pengin kula kanggo nuduhake sawetara karo sampeyan?) Aku tresna socializing karo wong-wong. Ing wektu sing padha, aku romantis lan tender. Aku tresna segara lan ngaso. Aku tresna njobo akèh. Sanalika minangka kulawarga dhewe bakal katon kanggo kula, aku bakal dadi wong wadon happiest ing planet. Apa bisa aku ngomong bab aku? Aku seneng ngomong iku paling apik nanging mungkin aku mistaken. Supaya sampeyan bisa ngadili dening dhewe mung. Mulang kula, golek kula, njelajah kula. Lan sampeyan bakal njaluk kasempatan kanggo dadi wong happiest ing donya. Aku wis banget maha lan jenis jantung. Aku nyoba kanggo nindakake sandi paling apik tansah. Aku ora kaya sumelang ing bab gesang kawula, aku tansah nyoba kanggo nindakake iku luwih. Aku duwe jantung anget, lan kanca-kanca tansah ngerti sing aku bakal bantuan mau yen padha perlu bantuan sandi. Aku tansah pracaya ing apik iku. Aku nyoba kanggo eseman liyane. Lan aku pancene seneng nggawe wong liya seneng. Aku ora ngerti sing kaya girl prasaja kaya kula. Aku sijine sandi video kene. Sampeyan bakal bisa ndeleng carane prasaja aku. Aku mikir aku girl prasaja, tulus, bisa kanggo tresna lan tresna. Aku banget mbukak-minded wong, Banget kalem lan wong sing ditresnani. Aku tansah setya, jujur lan langsung. Aku kudu jujur karo liyane lan karo aku, jenis lan tanggung jawab. Kualitas paling apik ing alam iku poto-pengendalian. Aku tansah nyoba kanggo ngerti wong, lan mung banjur nggawe serat. Aku nyoba kanggo ndeleng mung apik lan optimistis bab urip. hello dear carane sing aku ora kaya abang lan jambon. Aku seneng drive dawa ing mobil. Lan aku kaya murni jantung wong ing nggoleki kanggo ana. lan aku nunggu mangsa partner. lan aku kaya (khusus Amérika lanang) lan Tamil lanang uga aku kaya iku.

Aku kaya UK lan US

Aku karakter alus lan arang-arang duka. Aku tresna kanca-kanca.lan aku tresna bocah-bocah cilik. Aku tresna teddy bear. lan aku tresna kanggo nonton romantis lan film horor. lan aku tresna buku maca wong lanang aku tresna sampeyan Nalika aku appreciate kaendahan ing kabeh formulir saka urip, aku ngene seneng gadhah intelektual awake obrolan karo wong aku ketemu. Urip cendhak, aku ndedonga kanggo mate nyawa, umur sandi kanca aku banget sabar, setya, semangat lady enom. Aku saka kulawarga amba lan aku ngerti carane kanggo care lan carane kanggo enggo bareng. Aku siap kanggo menehi nanging, mesthi, aku bakal tresna kanggo njupuk padha bali — katresnan, care, kebecikan, warmness. Aku wong banget manut lan jenis wong.

Karakter sandi apik

Aku banget fleksibel lan mbukak kanggo soko anyar. Aku banget curious wong dening alam. Aku kaya kanggo sinau bab anyar, kanggo nemokake new horizons lan mung seneng urip. Mungkin sampeyan bakal nggabungake kula. Aku kalem, imbang lan ing wektu sing padha aktif wong karo banget positif pikiran lan pangertèn sing apik saka banyolan. Aku ngerti sing urip ora mung dongeng karo kembang ing saben dalan, lan aku ora nggoleki pangeran ing jaran putih. Minangka kanggo aku kaya gaya urip sehat, aku kaya olahraga lan gawenan tangan pangan

About