Ora ngomong sampeyan wis diowahi kanggo Muslim amarga saka pernikahané kanggo Kuwaiti wong, yen sanadyan, sing nyedot. apa f** lol, mung amarga dheweke ora mlumpat langsung menyang ‘eh, ayo padha njaluk nikah. Aku bakal takon sandi tuwane kanggo ijin’ ora ateges panjenenganipun views kula minangka sundel. Kita mung sangalas lan isih njupuk ngerti saben liyane. Komentar edan ‘Yordania.’ kapan Amérika wanita ngowahi Islam preduli saka alesan sing persis apa padha mikir nanging kanggo pasuryan, Oh Masha Allah kepungkur. Elinga yen dheweke ora nikah. Aku Afrika Amérika nikah kanggo Yordania kanggo rolas taun saiki karo bocah-bocah, lan aku diowahi Alhamdulillah. ora amarga wong ‘Yordania’ minangka prakara saka kasunyatan kang ora esthi Muslim minangka aku wis sok dong mirsani sing akeh Arab sing Muslim dening jeneng nanging ngerti apa-apa bab Islam. Sandi saran kanggo sampeyan wis nggawe manawa kowé ana ing kaca sing padha nalika nerangake kanggo karir, mundhakaken dicekel bocah etc. amarga iku bisa dadi kabeh becik saiki, nanging uga arep kanggo dadi Arab wadon mengko cukup sakbenere. Iku bisa, gumantung ing wong lan kulawarga. Sampeyan bisa manggon karo kulawarga kang komentar ing bocah werna, tektur rambute etc. Sing idea saka kaendahan biru mata lan rambute pirang lan saka pengalaman ya, padha apa katon mudhun ing cemeng. Islam mulang marang rasisme, nanging akeh Arab sing. Aja nglirwakake panji abang, aja oyak utawa diapusi. Southcott aku Kuwaiti Muslim aku wis kanggo setuju. OH, Penanya aku Kuwaiti lan aku setengah ireng, setengah putih. Bapak kang sisih saka kulawarga sing ireng. Arab bisa dadi ireng. Aku dating wong saka tanah Mesir. Aku Afrika Amérika lan Kristen. Kabeh aku bisa ngomong iku kang tresna marang aku, aku tresna marang panjenengané. Ibu tresna kula kang ana ing tanah Mesir lan bisa ora nganggo wae inggris. Dheweke ngandhani wong-wong carane akeh wong adores kula. Marriage mesthi loro pernikahan, Amerika lan Mesir. Lan dheweke panjenengan ora care yen mangsa kita bocah-bocah dadi Kristen. Aku njaluk apa aku arep.

Aku pancene sungkem marang liyane. Aku kroso munggah karo bungah mung dening nuduhake kabeh bab kita. Aku duwe siji liyane bab kanggo nambah. Aku ing padha beasiswa bab lan aku ketemu metu sing yen padha golek metu sing tak nikah kanggo wong saka negara sinau ing, beasiswa bakal mbatalake wow sing edan. inggih malah yen kita tak nikah, iku ora bakal sembarang wektu rauh. iku program beasiswa saka nggunakake. beasiswa program wis diatur dening Kuwaiti pemerintah aku iki ngirim kanggo Ireland. Alesan padha mbatalake iku amarga padha ngirim mati kanggo sinau karo dhuwit sing ora kanggo njaluk nikah. nanging, yen sampeyan ora omah-omah Kuwaiti cah wadon, dheweke enggal nemu beasiswa banget aku ora Muslim aku bakal nolak kanggo ngowahi sandi agama lan nganggo views aku ora pracaya ing mung dadi karo wong.

iku mung yakin

Aku bungah sing ngandika sing paling saka wong-wong mau. Aku seneng ngomong Akeh wong sing rasis lan ndalang ora dadi.'(Aku pengin padha ora) aku pancene nuwun nanging sing bebener sandi saka pengalaman. Aku wis katon Arab katon mudhun ing liyane Arab utamané wadon amarga padha sing sethitik rodo peteng. Ing akeh negara Arab sampeyan bakal nemokake akeh saka Afrika Arab sing manggen ing ditetepake kutha. (apa sing.) Apa iku sing akeh jujur genah Afrika Amérika lanang lan badhak wadon sing ngonversi kanggo Islam ora cukup apik kanggo omah-omah putri, sadulur utawa anak lanang? Pitakonan kanggo sampeyan, kang prawan luwih penting saka kang Muslim. Sajujure, lan susah padha wis ora nandang gerah ana durung. Aku wis temen maujud sing biyasa subyek kanggo Arab. Sing sifat iki cara saka nabi (SWT). Padha bakal lali iku tinuju padha dina mati. Nanging Allah pirsa apa kang ana ing jantung. Aku pracaya sing iki generasi anyar karo pengaruh Amérika uga ora dadi serat mugia padha ora njaluk poisoned. Aku apologize mung kang jujur

About