by Second Rhodes, PhD lan Susan Schneider, coauthors»Alpha Wadon Meets Dheweke Match: Carane Kuwat Wanita Bisa Nemokake Katresnan lan rasa Seneng Tanpa Penyelesaian.»Ing sawetara cara, free online lan media sosial wis leveled lapangan playing: Wadon bisa njupuk pangisian daya saka sing partner lan jinis gesang ing cara sing padha wis ora sadurunge. Kita bisa miwiti tanggal utawa klompok hangouts mung minangka gampang minangka wong apa. Donya gendakan revolves around nggawe tengen giat banget pilihanipun lan iki tegese yen sampeyan lagi siap kanggo monogamous sesambetan, sampeyan kudu dadi cetha bab gol, loro kanggo dhewe lan calon partners. Nemokake partner project lan mbutuhake wektu lan energi. Yen apa sing arep long-term sesambetan, pendekatan iku karo gol ing atine. Pikiran tengen tombol: Miwiti metu dening ngerti sing sampeyan ana ing kontrol saka proses. Yen sampeyan lagi looking online, nggawe profil karo kanca iki bakal mbantu ngenthengake munggah. Aja gumunggung utawa dadi poto-deprecating. Dadi lucu, cendhak lan ringkes, lan ora swara banget cutesy. Foto sing nuduhake sampeyan aktif nggayuh kapentingan apik amarga iku nawakake informasi tanpa kang wordy. Scan profil selektif. Pick metu telu utawa papat wong lanang lan sinyal kapentingan. Nalika sampeyan hubungi wong, deleng komentar kang dheweke digawe ing profil sing. Yen wong nuduhake kapentingan ing profil panjenengan, elinga yen sampeyan sing ora wajib kanggo nanggapi kajaba sing arep. Sampeyan dadi hakim. Karo sawetara prospek, miwiti ijol-ijolan email. Nanging watesan email kanggo ora luwih saka loro utawa telu sadurunge nyaranke pasuryan-kanggo-pasuryan patemon. Sapa sing kepengin kanggo ndawakake wektu emailing ora kasengsem ing sesambetan. Panjenenganipun dheweke seneng anonymity saka email mentel. Supaya iki wong kang bisa nikah, ing sesambetan liyane utawa mung penjilat. Ngatur warung utawa ngombe ing lokasi trep. Pirembagan bab prekara-prekara sing kaya apa, proyek, college crita utawa pengalaman anyar. (Dadi ing wektu nuduhake munggah ing paling sèket saka sukses.). Mbayar manungsa waé kanggo apa ana imbangan apik ing obrolan. Ora kang dominasi. Apa sampeyan. Sing sampeyan nemokake kapentingan umum? Supaya ngomong bab utawa masalah. Ora menehi saran malah yen iku ngemis kanggo iku iki ala cara kanggo miwiti.

Ing tanggal pisanan, priksa manawa sampeyan duwe plans liyane bubar lan supaya wong-wong mau, preduli saka carane iku sing arep. Yen sampeyan lagi underwhelmed karo iki wong, sampeyan bakal duwe auto uwal apik. Yen sampeyan gadhah wektu gedhe lan ora arep ninggalake, kelet kanggo rencana sadurunge. Yen sampeyan lagi interested, ngomong dadi tegas marang ninggalake. (Iki bisa uga muni banget maju, nanging ana apa-apa salah ing bab kang cetha.). Kurban kanggo pamisah mriksa. Saiki, siji, college-educated wanita ing umur telung puluh asring nggawe dhuwit luwih saka wong, supaya ora ngadeg ing upacara nunggu wong kanggo mbayar. Ngenteni kanggo ndeleng yen mulai email utawa teks. Yen ora, salib wong mati dhaftar panjenengan. Kang ora kasengsem utawa kasedhiya.

Miwiti liwat

Yen email utawa teks (utawa ndadekake gaweyan ekstra kanggo nggawe telpon.), nanggapi, nanging mindhah bebarengan lan suggest patemon maneh. Iki kudu dadi nyata tanggal karo tetep wektu lan panggonan. Yen kepengin supaya iku spontan, karo soko kaya»Ayo kang nyoba kanggo ana,»ora keganggu panggolekan iku ing tanggalan. Iku mung ora kamungkinan kanggo kelakon. Sawise sampeyan wis ketemu, ati-ati saka teks sing teka ing kaping aneh lan loropaken nanging unaccompanied miturut saran saka tanggal. Iki sing positip salah amarga padha suggest luwih saka karukunan iku nyata.

Aja dijupuk ing

Paling kamungkinan, kang bosen lan mung muter karo telpon. Nanggapi mung yen sampeyan wis katon wong ing wong ing minggu pungkasan. Postscript: Yen sampeyan miwiti ningali wong ing nyedhaki rutin (ing paling bebarengan karo minggu), éling sing mung awal sesambetan. Mbukak alon-alon. Njaluk bantuan kanggo ngerti wong. Ndeleng apa kang konsisten, dipercaya lan kae. Yen sampeyan lagi turu istimewa karo wong lan sing diwiwiti kanggo njupuk wong akeh, nimbang ngrembakaken apa iku kasengsem ing gadhah sesambetan monogamus. Yen balks, miwiti liwat. Loro saka sing ora nuduhake gol padha

About