Iki kula Fatima lan aku duwe rong-rong taun lawas lan aku biarawati kelangan, aku manggon Pra count karo ibu, bapakku liwati adoh, tentrem wis menehi nyawa.

Aku wis digunakake ing Lafarge Teil, lan aku sing kasedhiya ing evenings kanggo rapat-rapat, nanging aku ketemu wong sing aku kaya.

Aku wis tau wis wong lanang ing gesang kawula, aku ngerti apa aku arep lan apa aku ora pengin, sing manawa

Ing nyedot lan possessives, please lali kula, fundamentalists, banget, lan wong-wong sing arep kula kanggo sijine kudung ana count ora malah. Aku kaya kanggo pindhah metu karo gendhakan saka wektu kanggo wektu aku pindhah menyang farm utawa kanggo ngombe kaca saka sails kanggo wong-wong sing ngerti Kanggo versi anyar saka situs, iku menehi kode saben dina kula sing kabeh donya uga nyoba kanggo nglakoni sing patemon kanggo free dina karo kode ana punika

About