Loro rusia Us — jet fighter dideteksi ing pendekatan saka papat F — pesawat saka US Air Peksa. Rusia panglima digawe kaputusan kanggo ngawasi pendekatan saka ‘tamu’ Loro rusia Us — jet fighter dideteksi ing pendekatan saka papat F — pesawat saka US Air Peksa. Rusia panglima digawe kaputusan kanggo ngawasi pendekatan saka ‘tamu’ Huawei pribadi-diduweni Cina tech buta, telekomunikasi paling gedhé ing donya produsèn peralatan, kaloro paling gedhé edo smartphone.

Panemu lan views saka penulis ora tansah pas karo titik tampilan saka PRAVDA kang editors

About