submit


Hello lanang. Aku r Lyon wiwit esuk iki lan aku kaya kanggo golek wong amarga aku arep wong kanggo nggawe katresnan. J iki iklan kanggo ketemu wong loro samsaya awon papat taun karo wulu awak lan eseman banget cute kanggo bokong kanggo kula yen sampeyan arep kanggo nggabungake kula. Yen aku file sapling, lan yen sampeyan siyap kanggo patemon, ninggalake kula panjenengan MSN. Hello lanang. Aku r worsens Lyon wiwit esuk iki lan aku kaya kanggo golek wong amarga aku arep wong kanggo nggawe katresnan. J iki iklan kanggo ketemu wong loro samsaya awon papat taun karo wulu awak lan eseman banget cute kanggo bokong kanggo kula yen sampeyan arep kanggo nggabungake kula. Yen aku file sapling, lan yen sampeyan siyap kanggo patemon, ninggalake kula panjenengan MSN

About