Page, kula punika Celine, aku manggon ing Saint-Benoît. Aku wong ayu enom wadon loro-patang taun, kang ngisini pengin kanggo ketemu wong kanggo hubungan serius. Ing kasunyatan, aku mutusaké kanggo narik liwat, mungkasi madness lan menehi meaning bener urip. Lan aku mikir bab sing paling apik kanggo nindakake ing arah iki kanggo ketemu wong siap kanggo laku. Supaya aku ora looking for wong sing aku bakal nimbang dadi auntie kanggo amourettes tanpa dina sabanjuré. Apa aku iki looking for iku prasetya banget serius lan bakal mimpin kanggo construction saka ngarep. Mesti wae, aku arep wong sing mangerténi apa kepengin, sing ora wedi saka pernikahané. Menapa malih, terakhir kudu duwe apik proyek stabil. Nanging, aku bakal nggawa isin yen dheweke wis nduwe anak. Mulane, aku arep iku teka kanggo kula, panggolekan mau ing atine sing urip menyang long-tahan sesambetan. Aku digawe kaputusan kanggo narik liwat sawise nggawe sheet imbangan saka gesang kawula.

Ing kasunyatan, aku ngginakaken kabeh wektu kanggo nggawe fredaines. Aku iki kabeh wektu karo wong lanang ing wengi klub lan aku iki dilakoni kabèh bunch saka kuwi laku jina. Aku iki banget semaput kanggo akèh taun lan aku seneng duwe cepet mangertos yen iku bakal mimpin kula kanggo apa-apa. Lan sing, aku utang iku kanggo sawetara saka kanca-kanca sing wis dropped metu saka nightlife sawise sampeyan wis ketemu gedhe katresnan. Iki menehi kula pangarep-arep lan aku pracaya sing pangeran nengsemake metu ana nunggu kula nang endi wae. Iku bisa uga dadi sampeyan, sampeyan tau ngerti. Kanggo dadi tartamtu, ninggalake kula pesen lan kita bakal ketemu ing St.

Benediktus

About