Aku ora ngerti, nanging nalika aku dipindhah menyang Jerman, aku ora rencana kanggo duwe pacar kene.

Sampeyan kudu duwe sawetara prioritas, kaya learning polandia. Nalika sampeyan bisa nganggo polandia, sampeyan bakal bisa kanggo ketemu polandia wong lan mungkin bisu cah wadon. Utawa nganggo armenia lan ndalang sing diputer ing Sistem Mudhun. Utawa pratelan seduluré punika Kim Kardashian, supaya sampeyan njaluk akeh polandia kanca-kanca lanang kepingin ngerti dheweke. Ing sandi mratelakake panemume, yen sb ora bisa njaluk cah wadon polandia sak page puluh papat jam ing Polandia, banjur iku wong bodho. iku ora Ukraina ngendi sampeyan kudu rong jam, nanging isih Polandia iku cara gampang banget. Yen mung aku bisa nggabungake nanging. woy, jenengku Onkar lan sing manggen ing Kopenhagen. Aku mikir iku salah ngomong sing iku angel kanggo nemokake polandia gendakan. kita mung kudu jujur ing hubungan karo polandia wadon. Aku duwe akeh Indian kanca-kanca sing omah-omah polandia bocah-bocah wadon lan saiki duwe kulawarga lan urip seneng ana. Nanging masalah iku sing luwih Asian looking kanggo polandia bocah-bocah wadon mung dumunung ing Eropah ora kanggo katresnan bener, digunakake polandia wadon r banget jujur ing marriage urip. Apa ana supaya akeh lanang ngomentari ing PF sing padha arep kanggo nemokake ‘becik cah wadon polandia’ lan njupuk dheweke karo wong-wong mau bali menyang negara sing.

Maksudku, tenan

Aku ora bisa ndeleng iku kedados. Utawa iku kang kanggo jujur waé ing atas saka bojomu. Lan please, aku ora criticizing inggris minangka manca speaker, kelvin, nanging iku ora cukup apik kanggo mulang wong inggris. apa sampeyan kudu nindakake pisanan teka kanggo Polandia, banjur golek prawan sing bakal kaya kanggo pirembagan kanggo sampeyan lan takon dheweke yen dheweke bakal kaya dadi ing hubungan serius karo sampeyan, nyoba ing Sosnowiec, good luck:**** njupuk care ora Padha sumelang ing OP. Polandia wanita sing gampang banget. Mung mbukak sembarang area kanthi wujud polandia populasi lan ngunjungi search bar, klub, etc. Apa kowe tau njaluk kesel kang njijiki, lan repetitively supaya? Sampeyan ora arep sing luwih apik kanggo dhewe. Saben forum tansah wis ora Padha sumelang ing OP. Polandia wanita sing gampang banget. Mung mbukak sembarang area kanthi wujud polandia populasi lan ngunjungi search bar, klub, etc. Njupuk dipikir ing sajarah lan saiki negara negara ing, banjur mungkin sadurunge siji ngandika dening siji saka ego ‘gampang polandia bocah-bocah wadon’ sampeyan uga banjur mung ngerti lan ndeleng nyata game ing muter. Sawetara polandia wanita mbok menawa bisa katon ‘naif’ ‘gampang’ nanging ora bisa dadi gampang diapusi, polandia wanita ngerti persis apa sing padha dilakoni, lan apa. Wanita iku salah siji sing ndadékaké wong sing pracaya wong iku ing kontrol, nalika lagi bener gedhe-gedhe ing kontrol, mung wong ora ngerti iku. -) Ora perlu kanggo gula jas lan ora gelo ing kabeh. Mung kaya kanggo pirembagan kadang. Aku luwih nyoba kanggo pin titik tartamtu agendas didhelikake maksud sing uga ana kene diantara sawetara wanita. Aku saka Australia, wong-wong sing nyedhaki anteng karo ‘sembrono’ sesambetan, siji wengi stands etc. Sawijining rodo pakewuh, biasane tanpa pengarep-arep. Nanging apa iku bisa katon minangka ‘gampang’ kene, saka apa aku ngerti, bisa teka karo macem-macem maksud, kinanthi, pengarep-arep. Isih ana ‘pangroso kaslametané’ sing ana kene. Lan nalika maca babagan manca wus kanggo golek becik, ‘naif’ ‘gampang’ cah wadon polandia kanggo omah-omah lan njupuk ngarep kanggo sing tanah kelairan, amarga desas desus wis sawijining polandia bocah-bocah wadon sing ketoke gampang, mranata mati lonceng weker kanggo kula. Aku mung ngandika, kanggo wong ora kanggo dadi diapusi sing nalika ‘padha’ supaya gampang, aku nang lagi ora dadi ‘naif’. Paling polandia wanita saka naif lan iku imbedded kene sing sampeyan kudu golek sugih, sinau wong. Malah teka saka Australia, aku duwe kabeh kulawarga kene matur, oh sampeyan bakal duwe kanggo nemokake wong sugih. prakteke salah siji saka iku pisanan sing paling saka kulawarga ngandika kanggo kula sasampunipun aku jumangkah mati bidang. Ngendi aku kanthi otomatis page mikir, aku pengin wong sing wis becik eseman, sing wis pangertèn saka banyolan, sing apik looking, etc. Nanging ing kene kanggo mayoritas iku kabeh bab apa sampeyan bisa njaluk, apa posisi sampeyan bisa terus ing masyarakat karo sesambetan lan yen sampeyan bisa njaluk metu saka kelas apa polandia sistem, malah luwih apik, amarga sawijining karya hard kanggo saben dinten wong ing Polandia duwe urip apik. Lan Yen wong misale jek ‘becik’ banjur sing cukup mung anggere iku sukses. Beda pikiran kene, supaya beda game diputer, lan akeh wong manca etc.

ora éling iku

Nanging aku uga polandia, aku bakal duwe kanggo nambah sing polandia wanita ora nggawe paling apik garwa, penyayang, partners, ibu supaya yen polandia wanita koyone gampang, banjur lanang kudu count piyambak bejo.)

About