Ki nanging sing persentase wong loro kene ora ngapusi minangka akeh, lan bejat ora wangsulan: bab ingkang pisanan sing nglewati atine padha nyoba kanggo nggawe iku karya padha r ora mentingake awake dhewe aku Arab lan aku bisa ngomong sing akèh Arab bocah-bocah wadon kaya utawa menyang non-Arab wong. Kita ora tansah pindhah kanggo wong-wong mau amarga saka akeh alasan. Bisa dadi prabédan agama utawa budaya utawa mung kita lagi ora yakin yen padha arep kanggo tanggal kita. Nanging carane kowe ketemu wong-wong mau.

Aku wis katon akeh Arab bocah-bocah wadon bener mungkasi munggah karo non-Arab wong. Mayoritas isih pindhah kanggo Arab amarga ana ora tantangan sawijining luwih gampang apa wis samesthine. Nanging ana bocah-bocah wadon sing kaya jancok kabeh aku arep soko beda Kanggo Arab bocah-bocah Wadon ing kene, ora sampeyan sengit carane akeh daya kita tuwane lan masyarakat kudu ing kita kaputusan kanggo omah-omah siji kita padha tresna. Wong lanang apa ora iku ateges nalika sampeyan mewek kanggo cah wadon.

iya u mewek kanggo cah wadon sadurunge

bocah-bocah wadon, bocah-bocah Wadon durung wong mewek kanggo sampeyan. apa iku ateges kanggo sampeyan? BBC non paling Arab wong cheat nggunakake bocah-bocah wadon lan nambani wong kaya telek padha ora appreciate wong lanang cukup yen padha r bosen padha lunga tanpa ngrawat bab ru raos Ki nanging ana persentase loro wong lanang kene ora ngapusi minangka akeh lan bejat ora wangsulan: bab ingkang pisanan sing nglewati pikiran sing padha nyoba kanggo nggawe iku karya padha r ora mentingake awake dhewe Kanggo unik tanggal pengalaman, kenek segara kanggo nedha bengi layaran. Apa-apa luwih romantis saka dining ing seger, salty air diubengi dening ayu sesawangan. Iku supaya penting kanggo pitutur marang partner,»aku appreciate sampeyan supaya akeh.»Ngomong iku tengen nalika sampeyan tangi munggah lan nggawe dheweke kabèh dina. Afternoon ing yacht karo sampanye lan strawberries iku cara manawa kanggo menang atiné liwat. Cukup ora lali kanggo njupuk anti-mual pil.

Negatif komentar sing siji mati

Wong-wong sing kepincut kanggo positif thinkers karo giat banget outlook ing urip.

Supaya negativity kanggo dhewe

Nalika arep ing tanggal kapisan, elinga kanggo rerumput untu sakdurunge lan priksa manawa lagi sparkly putih

About