Takon Metafile pitakonan lan jawaban situs sing isine saklawasé sembarang pitakonan ing bumi, ngendi anggota bantuan liyane saben ngatasi masalah. Takon Metafile ngendi ewu sethitik urip kang pitakonan sing dijawab. Aku wong biseksual wong ing agama sekolah dhuwur ing Atlanta, GA lan, nalika ana ora akeh homo-memungsuhan, mayoritas sandi konco sakelas sing ora adil karo homoseksual. (Lan sing kalebu homo gedhe-gedhe.) Aku d kaya kanggo ketemu wong menarik njaba saka sekolah, nanging aku wis ora pitunjuk page carane kanggo miwiti. Carane loro sekolah dhuwur wong mestine kanggo ketemu kaya-minded individu njaba sekolah? Apa ana kamungkinan kanggo njaluk proyek ing wilayah sing dikenal dadi homoseksual loropaken? Iki carane aku alon ngembang ing nemokake likeminded individu. Ana uga homo pusat muda sing bisa bantuan, senajan aku ora duwe pengalaman karo sing. misale jek dadi organisasi padha ing Atlanta. Ing sandi pengalaman, paling cah anom nemokake iku uga worth trip kanggo nemokake panggonan ngendi padha bisa mung dadi piyambak, nggawe kanca-kanca sing ngerti wong-wong mau lan grouse bebas babagan carane panah-minded folks ing sekolah sing bisa. Aku ora ngerti yen iku related kanggo Muda Bangga utawa kanggo Bangga Komite, nanging aku pracaya saben taun ing ATL Bangga ana khusus teen acara sing aku disebut Queer Nari. Kita sumurup bocah utawa loro sing lunga ing taun kepungkur. Ana ora akèh munggah ing Atlanta Bangga situs sapunika bab Apa kowe ngerti wae metu, homo wong diwasa. Kita LGBT kanca-kanca sing bagean saka organisasi volunteer lan liyane urut saka sosial orgs lan sing mung umume melu ing komunitas, lan mbokmenawa sapa kaya sing bakal ngerti saka sawetara sumber daya lan bisa kanggo titik sing. Aku wis mung katon dina iki, nanging aku bakal email sandi kanca-kanca lan weruh yen padha ngerti apa-apa ngluwihi YP. Nalika aku ana ing kahanan (yuta taun kepungkur), aku ngginakaken wektu minangka akeh bisa ing lokal college mahasiswa pemandangan.

Nyoba kanggo njaluk minangka nyaman minangka sampeyan bisa karo idea saka striking munggah obrolan karo wong utawa kelompok sing ora ngerti utawa kang receptive nalika wong serangan siji karo sampeyan. Muni beboyo, amarga iku beboyo, nanging kasempatan saka patemon kindred roh-roh iku worth resiko, ing sandi mratelakake panemume, lan sampeyan bisa sinau ton saka tengen rada-lawas wong (lan malah luwih saka sing gedhe-gedhe salah). Duwe makarya ing organisasi padha ing Austin, aku wani nyaranaké manawa Muda Bangga utawa apa wae search cahya teen sumber daya sing ana. Pisanan sampeyan rawuh rapat utawa acara iku bisa dadi jenis saka medeni, nanging umume panggonan iki sing banget sambutan, aman, lan seneng-seneng. Yen sampeyan lagi gemeter, nelpon page kanggo njaluk pitakonan panjenengan mangsuli. Nalika aku teka metu, maneh a yuta taun kepungkur, aku hung metu ing warung house dikenal kanggo kaum gay. Uga, sampeyan bisa uga pengin kanggo pancing munggah karo. Padha duwe mingguan forum diskusi kang cara banget saka patemon wong kaya atine lan learning bab folks ing lingkungan semi-kabentuk. Padha uga duwe acara teka munggah for MLK Dina. Nalika aku ana umur ana jumlah tartamtu saka biphobia ing ibukutha-G Homo Pemandangan ing wilayah sing aku ketemu mati-panggolekan. Dheweke mitosis solusi hanging metu karo seni-lan-téater-lan-puisi bocah-bocah saka sekolah lan college lokal iki sejatine becik. Ana cantik babagan dhuwur saka wong-wong kono, terus lan queer, kanggo kang orientasi seksual mung ora menehi hasil amba, lan iku temenan aku ora kudu padha sumelang ing bab fitting ing minangka akeh. (Sisih entuk manfaat: aku ketemu bocah-bocah wadon sing aku bisa metu lan isih ngadeg kasempatan saka dating. Sing iki apik tenan.) YMMV, lan mugia ana sudhut GLBT pemandangan ing Atlanta sing liyane klebu, nanging sing apa makarya kanggo kula.

Kepala munggah

Wong homo arep kanggo pitutur marang kowe sing bisexuality iku mung phase. Nalika sing mengkono, aran gratis kanggo pitutur marang wong kanggo jancok mati. roger Ackroyd, meh saben homo wong aku sumurup ing college nyariosaken dadi biseksual pisanan. Aku ora, nanging kanggo akeh, akeh, akeh, akeh, AKEH wong homo, Sarujuk, ethnomethodology kang. Nanging nalika sampeyan lagi enom, iku bisa teka minangka kejut sing queer masyarakat wis dhewe hang-ups lan homo wong lanang sing asring dismissive saka (utawa weirded-metu dening) lanang bisexuality. Gadhah wong lawas (homo utawa langsung) sing ora ngerti sampeyan uga nggawe sworo seru pancasan bab identitas seksual tau mbiyantu.

Kepala munggah

Wong homo arep kanggo pitutur marang kowe sing bisexuality iku mung phase. Nalika sing mengkono, aran gratis kanggo pitutur marang wong kanggo jancok mati. homo kanca aku wis metu saka sekolah ngandika ‘ora bakal bisa kanggo tanggal’ a biseksual wong amarga wong d dadi wedi biseksual wong wis karo wong wadon sadurunge. Phobia mesthi tembung iku.) College mesthi muni apik, lan aku ora adoh saka iku, nanging aku panginten mbok menawa aku bisa njaluk wiwitan kepala ing ‘nggawe kanca-kanca anyar’ bab. Aku senior ing HS saiki aku wonder yen sing nempatno kula ing lawas mburi umur sawetara kanggo Muda Bangga lan padha. Aku bakal poke watara lan ndeleng apa arep bakal nggawe kula Sing Serem wolulas Tn. Lawas Sing Dadi Acara Dirancang kanggo Enom cah cilik. Seni acara swara sing apik, lan aku arep kanggo thespian konvènsi soonish, supaya mugia aku bakal nemokake sawetara quirky téater wong saka macem-macem genders ana.

koyone dadi umum ing review saka iku

Aku wis ora loitered watara ana cukup kanggo ndeleng yen ana wong liya ing rong puluh ventures nang. Sawise takon, aku temen maujud sing sandi pitakonan liyane babagan sosial skills saka soko khusus Glutaric. Aku wis wis ing sekolah padha wiwit aku iki enem, aku ora aran kaya aku wis pancene kekancan kaliyan wong ing sandi dhewe. Aku tansah migunaaké sandi liyane sosial konco sakelas kanggo nepangaken lan kaya. Takon Metafile pitakonan lan jawaban situs sing isine saklawasé sembarang pitakonan ing bumi, ngendi anggota bantuan liyane saben ngatasi masalah. Takon Metafile ngendi ewu sethitik urip kang pitakonan sing dijawab

About