Pick-Up Artis lan pelatih lan seduction kanggo Pilihan Alliance aku nggunakake ilmu pengetahuan minangka alat kanggo pembangunan pribadi kanggo bantuan wong dadi bahagia ing gesang pribadi lan sesambetan romantis. Ing kasunyatan, iku ora prasaja ing kawitan ngarsane, kanggo melu ing diskusi karo cah wadon munggah menyang titik ngendi iku cukup kasengsem kanggo pitutur marang kowe liyane bab dheweke utawa urip pribadi. Ing kasunyatan, yen sampeyan miwiti obrolan dening ngundang cah wadon nganggo saka iku, ana kasempatan kuwat iku ora setengah-cara. Wong iki ndadekke supaya akeh kanggo wong-wong sing mesthi bisa nggawe kula seneng lan nggawa kula kabeh aku kudu. Iku ora tetep sing luwih sing kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab dheweke: dheweke urip, sosial, profesional, lan sentimental, supaya bisa luwih apik kanggo ngganti game saka seduction. Uga, aku d kaya kanggo bali ing apa aku marang sampeyan ing awal, minangka apa sampeyan kudu nindakake sadurunge sampeyan ngajak cah wadon nganggo saka iku, aku miwiti kanggo pirembagan kanggo kula, crita sing wis kedaden kanggo kula bubar utawa sawetara taun kepungkur, koyo sing aku wis ngalami utawa sing aku aran ing wektu, lan, sanalika aku rampung ngandika, aku diundang cah wadon kanggo ditutup, banjur aku terus karo crita nganti dheweke mbukak obrolan lan arep kanggo melu liyane. Aplikasi apa mung aku marang sampeyan lan sampeyan bakal ndeleng sing sawise wektu tartamtu kapentingan ing baris bakal pertukaran kaya dening piandel. Minangka kemajuan obrolan lan kanggo apik regane, sampeyan kudu ndeleng pratandha saka kapentingan saka non-langsung basa lan langsung saka cah wadon. Contone, mere kasunyatan sing cah wadon bakal miwiti obrolan utawa kaya kanggo nuduhake pengalaman lan raos ing hubungan kanggo apa sampeyan kudu ngomong kanggo wong, iku tandha blatant saka permutation ing sawijining kapentingan. Sampeyan sing kapekso kanggo nuduhake cah wadon sing wong menarik lan saka kang bisa niru soko sadurunge iku cumadhang kanggo nandur modal ing obrolan lan pitutur marang kowe luwih lengkap babagan iku. Aku seneng nandheske kanggo wong-wong sing mikir sing iku perlu kanggo nganggo piyambak kanggo limang menit lan banjur pass ing tangan kanggo cah wadon. Iki apa iku bisa katon kaya tingkat keterlibatan saka cah wadon nalika sampeyan ketemu kanggo pisanan lan arep kanggo njaluk kenalan karo. Kanthi nggambarake bab, kita bisa mbayangno topik obrolan ing»sampeyan»lan»dheweke»minangka subjek saka obrolan saka tingkat dhuwur, lan kabeh topik obrolan ing hubungan karo topik obrolan, kuwi minangka topik obrolan ing tingkat kurang. Karo iku minangka subyek saka lelungan, tinimbang ngomong bab lelungan ing proses lengkap, seneng rodo pirembagan bab nggawe sambungan karo sampeyan utawa dheweke. Aku lunga menyang theatre rong taun kepungkur saka iku.

Riasan lan ing setelan padha mung luar biasa. Apa wis ditandhani kula paling iku cara kang aktor teka kanggo njaluk menyang kulit saka karakter supaya cepet.

Iku katon dadi prasaja

Kejabi, aku tansah marang aku yen siji dina aku bakal pindhah kanggo téater, kanggo ngatur kaku, nyebut emosi, lan menang kapercayan. Elingi, mulane, sing link antarane subjek iki-tingkat kurang lan dhuwur-tingkat siji lan mung cara kanggo kanggo nindakake mulane iki telung nilai imbedded ing otak lan sijine iku menyang tumindak ing rapat sabanjuré, njaluk kenalan karo cah wadon, ninggalake dheweke karo nomer (lan sok-sok turu karo), banjur bakal dadi luwih prasaja. Pick-Up Artis lan pelatih lan seduction kanggo Pilihan Alliance aku nggunakake ilmu pengetahuan minangka alat kanggo pembangunan pribadi kanggo bantuan wong dadi bahagia ing gesang pribadi lan sesambetan romantis

About