Benjamin Barry lan iklan eksekutif lan ladies’ wong sing, kanggo menang amba kampanye, bets sing bisa nggawe wong wadon tiba ing katresnan karo wong ing sepuluh dina. Andie Anderson isine ‘Carane’ ngalahake kanggo ‘Kasabaran’ majalah lan diutus kanggo nulis artikel ing ‘Carane kanggo Ilang Wong ing sepuluh dina.’ Padha ketemu ing garis sakcepete sawise nang digawe. Matthew McConaughey lan Kate Hudson sing nengsemake bebarengan, nanging padha ora bisa ngalahake Carane kanggo Ilang Wong ing sepuluh Dina’ boten sae premis lan katebak script. OK, dadi jujur aku ora nyana akeh metu saka film iki, kang komedi romantis lan kabeh, nanging ing pungkasan aku bener disenengi iku, ya iku cah ayu gulung cepet, lan ya sawetara iku ing iku ora bakal tenan kelakon ing kasunyatan, lan film kang dadi manis lan lucu, pungkasan bisa wis sethitik luwih apik, nanging hithes jenis film tansah duwe soko sing kita kaya kanggo beda-beda, kabeh ing kabeh aku bener disenengi iku, lan seneng nonton iku liwat lan liwat maneh. Kate Hudson iki tenan kemerlap ing cahya spirited komedi, lan aku kanggo siji bakal kaya kanggo ndeleng dheweke luwih ing komedi lucu kaya iki. Andie(Kate Hudson) iku cah wadon enom sing dianggo kanggo wanita majalah disebut Kasabaran lan kanggo dheweke artikel sabanjuré, Andie wis kanggo nulis bab carane kanggo ilang wong ing sepuluh dina. Ben(Matthew McConaughey)iku sawijining iklan eksekutif lan kang ndadekake totohan karo kanca-kanca kang bisa nggawe wong wadon tiba ing katresnan karo wong ing sepuluh dina. Mesti wae, iki loro ketemu saben liyane lan scam ing. Andie bakal nindakake apa-apa kanggo ilang wong lan Ben bakal nindakake apa-apa kanggo menang cah wadon, apa padha ora nyana iku loro saka wong-wong mau bakal tiba ing katresnan karo saben liyane. Aku panginten iki lucu lan nengsemake komedi romantis. Apik banget Kate Hudson menehi kinerja gedhe, dheweke pancen gumbyang. Aku bakal menehi Carane kanggo Ilang Wong ing sepuluh Dina pitu. Ing kasunyatan, aku wis ora dimaksudaké kanggo ndeleng film iki — tau. Aku wis ora krungu samubarang kang becik. Nanging bojoku weruh iku lan disenengi iku. Siji sore dheweke kejiret kula ing mellow swasana ati, lan aku mirsani karo dheweke. Ngomong iku contrived iku sawijining understatement. Ngomong iku umume katebak kanggo negara ketok. Iku a piece saka fluff komedi romantis menowo kanggo pamirso film lawas. Nanging ana akèh wong sing KAYA fluff, lan sakbenere, aku mikir kita mbokmenawa bakal nonton maneh liya dino. Nulis iki sok-sok lucu, asring lucu, lan arang-arang nyuda-clappingly gumbyang, tanpa degenerating menyang rampung boten sae. Kimia antarane Kate lan Matius iki gedhe, lan pagelaran sing padha apa digawe film iki munggah ndhuwur average. Ora sampah wektu karo film iki yen sampeyan nandheske ing ambane utawa kaweruh menyang universal bener — iku ora kedados’. Nanging yen sampeyan arep wektu sing apik karo nengsemake gulung cepet, sampeyan bisa nindakake samsaya awon. Benjamin Barry lan iklan eksekutif lan ladies’ wong sing, kanggo menang amba kampanye, bets sing bisa nggawe wong wadon tiba ing katresnan karo wong ing sepuluh dina. Andie Anderson isine ‘Carane’ ngalahake kanggo ‘Kasabaran’ majalah lan diutus kanggo nulis artikel ing ‘Carane kanggo Ilang Wong ing sepuluh dina.’ Lagi manawa kanggo ketemu saben liyane ing garis lan loro nyoba kanggo njaluk apa padha arep tanpa ngerti apa lagi tenan mengkono. Iki minangka salah siji saka lucu komedi romantis, yen ngene kaya sawetara ngguyu.

Banyolan iki lucu lan slapstick, kang aku tresna ing komedi. Ora nonton film iki yen sampeyan pengin dumunung antarane roman nanging yen sampeyan kaya kanggo duwe wektu apik tenan, banjur iki film.

Dadi, sawijining alus lan katebak

Iku unrealistic lan sickly manis. Sing peduli? Film iki pretends dadi apa-apa luwih saka apa iku dimaksudaké kanggo dadi? Cahya komedi romantis. Wiwit stars kaya Cary Grant, Kathrine Hepburn lan Irene Dunne, surem munggah kita wayang layar ing ‘s karo film kaya Ala Bebener, nggawa nganti Bayi lan Favorit Bojo, Hollywood lan mesthi film arep umum wis dilindhungi undhang-undhang panggonan khusus ing ati sing kanggo Romcoms, screwballs lan perang saka sexes komedi. Podho rupo ngrugekake, Podho rupo lawakan nanging ora ono siji-sijine kurang lawakan lan ngrugekake sing bakal tau metu saka gaya lan bakal tansah dadi cocog ing sembarang umur utawa lokasi, apa iku dadi New York saka ‘s utawa New York ing dina saiki. Hollywood wis tansah makarya ing basis sing padha kelet kanggo apa wis nampa lan dites lan wis mbuktekaken karya, sing wis apa karo plot cilik owah-owahan lan rehash lawas lawakan lan kahanan padha sing bisa kanggo reinvent sing film kanggo generasi anyar saka film paru-paru. Iku liwat iki rumus sing Doris Dina lan kanca-kanca padha bisa terus Romcom sajarah saindhenging ‘s lan saben salah siji saka wong-wong mau box office pemenang. Contone anyar iki bakal Mudhun karo Katresnan dibintangi Ewan McGregor lan Rene Zellweger. Sing ora bisa ndeleng plot bandingaken kanggo Guling Pirembagan utawa Pacangan Teka Bali? Durung iku ora nggawe film iki wae kurang nyenengake. Kita hiburan dumunung ing ningali aktor kita dina isi ing peran saka aktor gedhe saka wingi lan carane tulisan lan lawakan sing dicocogake lan marang ing sokongan saka sty urip abad etc. Matthew McConaughey lan Kate Hudson digawe film iki karo impeccable komik wektu lan nyenengake pagelaran. Mesti wae, karo Goldie Hawn kanggo ibu, Hudson rawuh langsung saka komik simpenan supaya aku bakal wis wagol yen dheweke gagal kanggo ketemu tantangan, nanging dheweke ora. Sawetara dheweke rai ungkapan lan mannerisms meh wis nggawe percoyo kula aku iki nonton lawas episode ‘Ngguyu’ plot Iki ketoke cukup asli lan minangka perang saka jinis komedi, padha jarang teka minangka apik minangka iki. Maneh, rumus iki ngiring, lan kita padha ana ing khayalan ing apa kasil final bakal, nanging sing lelampahan iki panggonan pokok apa kita nemokake sing nglipur. Iki jinis film wis populer kanggo pitung puluh taun plus lan podho sing apa ndadekake wong-wong mau dadi.

Tinimbang slamming wong-wong mau

Nonton sawetara saka predecessors lan appreciate sing asli. Dadi matur nuwun lagi isih nggawe jinis iki saka film minangka dina ing jaman kang wis ngancam bakal kamangsa dening tumindak thrillers, fantasi ngulandara lan njupuk ‘kula ups iki misale jek dadi mung bhinéka kiwa ing gerakan gambar. Kabeh gambar lan subtitles sing hak cipta kanggo sing kae nduweni kajaba nyatakake digunakake

About