Salah siji saka kaluwihan paling apik kang wong iku sampeyan bisa ketemu cah wadon. Saben uwong nduweni cara sing beda-beda, nanging sampeyan kudu nindakake apa paling apik yen dianggo kanggo sampeyan. Sampeyan tau ngerti nalika sampeyan bakal ketemu cah wadon, supaya dadi siap. Salah siji saka kaluwihan paling apik kang wong sing bisa ketemu cah wadon. Saben uwong nduweni cara sing beda-beda, nanging sampeyan kudu nindakake apa paling apik yen dianggo kanggo sampeyan. Sampeyan tau ngerti nalika sampeyan bakal ketemu cah wadon, supaya dadi siap. Pindhah menyang gedung olahraga, pindhah bowling, utawa kegiatan liyane sing tresna kanggo nindakake. Kaya sing, yen sampeyan ketemu wong, sampeyan bakal wis duwe rasa ing umum. Malah yen sampeyan ketemu cah wadon sing, kaya sampeyan, iki dipeksa kanggo njupuk sethitik adhine kanggo Justin Bieber konser, sampeyan bakal loro-lorone bakal bisa kanggo ngguyu.

Ora nyandhang kakehan wangi lan ora sijine sandhangan kakehan kelas. Bakal gampang kanggo nyegat tanpa nemtokke ing sampeyan. Netepake sethitik kontak mripat, nanging ora kakehan. Yen sampeyan weruh sing cah wadon iki ngombé padha bir minangka sampeyan, duwe wong sok dong mirsani. Yen dheweke ageman T-shirt saka grup musik favorit, supaya wong. Ganglia bisa muter ing sih, nanging ora supaya sing mungkasi saka ngomong kanggo cah wadon.

Mung njupuk wektu lan tetep alam

Wong njaluk gemeter bab, amarga padha mikir kabeh bab-bab sing bisa mbukak salah. Mung tetep fokus ing wayahe saiki lan kabeh bakal uga. Bar lan klub wengi sing ora becik panggonan kanggo ketemu menarik wanita. Sampeyan bisa ketemu wong karo kang sampeyan bakal nuduhake hubungan ayu, nanging sampeyan bisa uga luwih saka ketemu wong karo kang sampeyan bakal duwe ngulandara gedhe nilai. Yen sampeyan pengin ketemu cah wadon sing sampeyan bisa saiki kanggo tuwane, nyoba patemon dheweke ing universitas, ing restoran, utawa ing taman hiburan.

Kejujuran iku pendekatan paling apik

Kabeh bocah-bocah wadon sing tembang bisa duweni potensi duwe hubungan karo sampeyan, supaya miwiti dening kang jujur. Ora ngapusi babagan umur, mobil, anak, karya utawa kahanan pribadi. Iku luwih apik sampeyan éling tengen adoh yen sampeyan duwe apa-apa ing umum tinimbang ilang wektu terkenal. Kajaba iku, cah wadon sing apik bakal tresna sampeyan kanggo alasan tengen, ora kanggo barang materi. Iki bisa dadi gedhe icebreaker, nanging uga bisa dadi bilai, supaya nyana kanggo loro kemungkinan. We are ora kabeh minangka lucu minangka Jim Carrey. Nyoba kanggo supaya pujian ayu mata utawa ayu eseman. Iku banget nrenyuhake yen sampeyan sing tenan tulus, nanging iki muji wis digunakake dadi akeh kaping iku luwih apik kanggo nggawe pujian ing soko sing ora dikarepke kaya wewangian iku luhur kanggo cah wadon, dheweke rambute nggantheng utawa dheweke apik banget sugih sing cocog karo wong sampurna. Yen sampeyan lagi a penggemar saka sang Yehuwah saka dering, ora ndhelikake. Yen sampeyan isih maca KOMIK, iki ora masalah. Dadi alam lan kabeh bakal pindhah kaya clockwork. Yen sampeyan kaya latihan kekuatan utawa olahraga, terus kanggo nglakoni, lan sampeyan bakal ketemu wong tengen. Mungkin sampeyan sing banget neat, sampeyan sungkem masak utawa sampeyan lagi dilakoni a game wengi karo kulawarga saben minggu. Iki kuwalitas ing mata saka bocah-bocah wadon, amarga iku nuduhake yen sampeyan sing diwasa lan sawijining. Yen kanca ngajak sampeyan kanggo konser utawa film sing bakal tarik biasane, pindhah y. Sampeyan tau ngerti sing sampeyan bisa uga ketemu ana. Ora ngapusi babagan maksud, utamané ing awal. Yen sampeyan lagi ora looking for a sesambetan serius, ora ndalang. Sampeyan bisa invent iku mung kanggo narik kawigaten cah wadon. Dheweke pungkasanipun bakal sinau bebener lan iku luwih apik kanggo jujur saka awal. Yen cah wadon ngandhani dheweke wis gendakan utawa sing dheweke ora siap kanggo miwiti hubungan, nampa iku lan nerusake bab. Aja meksa lan ora nyoba kanggo nggawe wong ngganti atine. Ora dadi banget agresif, sampeyan ora pengin nglampahi kanggo psychopath. Listen to cah wadon, tetep wonten ing pikiran penting nilai lan pirembagan bab sampeyan dhewe, nanging ora kakehan. Olahraga dhewe kanggo ateges dewekne isih sungkan karo kanca. Iku luwih apik kanggo nampa kritik negatif ing bagean kang minangka sembarang kekacoan munggah karo cah wadon ing umum

About