Uga, aku diwawancarai wong wadon sing lair lan wungu ing Kairo. Dheweke seduluré saka kanca saka mine. Lik nikah wong Mesir lanang lan urip karo wong ing negara ngarep. Sawise lik lan bojone tak pegatan, dheweke dipindhah bali menyang Jerman lan dheweke njupuk dheweke putri karo dheweke. Dheweke putri, ngandika arab lan jerman, lan sarujuk kanggo pirembagan kanggo kula ing Skype. Aku wis tau wis kanggo Cairo, Alexandria, Luxor utawa sembarang kutha liyane ing negara iki kebak sejarah. Mesti wae, aku maca babagan Firaun, Cleopatra, lan Muslim soaka snaeh saka ing tanah Mesir. Padha manggon ing masyarakat ngendi wanita ora duwe hak. Sawetara wanita malah ora diijini kanggo manggon ing dhewe apartemen. Padha sing dipeksa kanggo tetep karo kulawargané. Sing carane tradisional masyarakat iki. Sampeyan iku guessed. Iku ora sing gampang. Maksudku, iku cukup gampang kanggo wong lanang lokal kanggo njaluk nikah kanggo women foreign. Nanging Mesir bapa sing ora dadi bangga nalika putri sing kepengin kanggo omah-omah wong saka negara liyane supaya piyambak negara Western. Panjenenganipun maringi pirso dheweke kanggo wong tuwané. Tuwane takon katresnan-tahap Amérika gendhakan yen dheweke kepengin kanggo omah-omah putra. Dheweke ngandika:»ya», ngowahi kanggo Islam, lan tuwane sing bungah kanggo pesta. Dheweke pirso marang dheweke tuwane. Tuwane takon katresnan-tahap wong Amérika pitakonan. Padha ora kaya wong lan sumelang yen dheweke putri bakal pindhah ing luar negeri, ngonversi kanggo Kristen, lan sing anak sing ora laku Islam. Ing tembung liyane, telek cocog fan. Oke, iku ora dadi ala yen sampeyan lagi a wong Muslim, nanging isih angel. Lan iku sedih amarga supaya akeh Mesir manten sing nekat kanggo golek bojo. Dheweke marang kula sing dheweke grandmothers padha saya takon dheweke bab marriage. Padha kuwatir yen dheweke ora bakal nggoleki bojomu. Ing wektu iku, dheweke ana sangalas taun. Saiki dheweke iku rong puluh-siji lan dheweke marang kula dheweke bungah sing dheweke urip ing Jerman amarga dheweke ana lara lan kesel krungu pitakonan iki. Mesir mail supaya manten sampeyan bisa ketemu online ora duwe wektu kanggo muter game. Padha arep kanggo nggoleki bojomu amarga sing jam ticking. Lan liyane sing kulawarga tekanan wong-wong mau, banter iku ticks. Malah sanadyan iku gampang kanggo ketemu Mesir manten online, aku ora bisa nemokake salah siji kewajiban Mesir dating site. Nanging aku durung menehi munggah. Aku panginten kanggo aku»Ngenteni menit paling wanita ing negara iki sing Muslim. Sawetara wong-wong mau kudu duwe akun ing paling Muslim dating site.»Aku tumuju liwat fungsi telusuran lan takon algoritma cocog kanggo muntahake metu kabeh Mesir wanita kanggo marriage sing luwih enom saka. Apa aku ngomong sing sampeyan bisa ketemu atusan Mesir manten ing dating site? Aku nyuwun pangapunten, nanging aku kudu bener dhewe. Sampeyan bisa ketemu ewu saka wong-wong mau. Sampeyan bisa ora mung lumaku nganti cah wadon ing werna lan pendekatan dheweke. Sing ora cara kerjane ing negara iki. Sampeyan kudu bab adat istiadat. Yen ora, sampeyan bakal njaluk ing alangan. Uga, sampeyan bisa ngunjungi ing Klub, Ajang Lounge enem Bar utawa Pour Vaus Gendheng Ndhuwur Garis. Sampeyan bisa nindakake sing. Nanging sampeyan ora bakal nemokake sembarang Mesir bocah-bocah wadon kanggo marriage kene. Paling bocah-bocah wadon sing ora diijini kanggo mencet klub. Mung bocah-bocah wadon sampeyan bisa ketemu ing klub sing karep saka negara liya lan wisata bocah-bocah wadon. Nanging aku guess sing ora apa sing lagi kene kanggo. Sampeyan ora dating wong wadon saka ing Tanah Free, nanging sing ora ateges yen sampeyan ora bisa nemokake tengen cah wadon.

Sampeyan ora perlu ijin saka dheweke tuwane. Apa yen padha ora kaya sampeyan. Sing peduli? Anggere dheweke ngandika,»aku», sampeyan bisa njaluk nikah. Ing negara liya, nanging, sampeyan bisa tanggal sapa sing arep, nanging sampeyan kudu takon tuwane dheweke sadurunge sampeyan omah-omah dheweke. Iku tradhisi sing sampeyan kudu ngormati. Sampeyan pancen kudu takon tuwane dheweke kanggo ijin kanggo tanggal sing putri SADURUNGE tanggal kapisan.

Maca maneh

Sampeyan bisa ora mung mbukak ing kawitan, kaloro, lan katelu tanggal lan banjur introduce dhewe kanggo dheweke tuwane. Sing ora cara kerjane. Ora yen sampeyan lagi wong Kristen lan dheweke iku wong wadon Kristen. Mungkin sampeyan lagi bejo. Kira-kira — saka populasi Kristen. Ana mung siji cara sampeyan bisa nggawe iku bisa. Sampeyan kudu ngonversi kanggo Islam lan ora, iki ora pilihan. Iki kabutuhan. Aja padha sumelang. Luwih saka wanita sing ketemu online sing Muslim. Iku bakal gampang kanggo sampeyan kanggo ketemu bojo mangsa. Yen jawaban iki ya, sampeyan bakal duwe wektu hard mestekake dheweke tuwane sing lagi tengen wong kanggo putri. Padha nyana sampeyan kanggo nyedhiyani kanggo mangsa bojo lan siji bab sampeyan pancen kudu duwe iku Ora matter yen iku omah, Condo, utawa siji-kamar turu apartemen. Sampeyan perlu kanggo nuduhake wong sing lagi bebas lan bisa kanggo nyedhiyani kanggo bojo. Sing requirement minimal kanggo marrying putri. Ana tenan ora cara liyane. Padha ngerti sing lagi tengen wong kanggo sing putri kinasih. Sampeyan duwe ijin. Sampeyan lagi diijini kanggo njupuk putri ing tanggal. Sampeyan arep kanggo nglampahi wektu minangka akeh bisa karo bojo mangsa. Aku ngerti sing. Nanging dheweke tuwane ora. Wanita ing negara-negara liyane wis curfews, nanging iku ora menehi hasil amba yen padha teka sepuluh menit pungkasan. Ing Mesir, iki menehi hasil amba. Mbayangno sampeyan ketemu iki tenan cute girl online. Sampeyan ndeleng dheweke lan sampeyan lagi ing katresnan. Sampeyan ngerti sing sampeyan arep kanggo ketemu dheweke. Nanging sampeyan wis prajanji salah siji saka kanca-kanca wadon sing dheweke bisa ngancani sampeyan ing trip kanggo Cairo. Dheweke tansah wanted kanggo ngunjungi iki narik ati kutha. Marang kanca-kanca wadon sing dheweke bisa ngancani sampeyan wektu sabanjuré. Aku mbaleni. Aja njupuk kanca-kanca wadon karo sampeyan, ora malah adhine. Wangsulan: bab ingkang pungkasan tuwane bojo mangsa arep kanggo ndeleng sampeyan mlaku-mlaku watara karo wong wadon liyane. Iku amarga saka dheweke kulawarga. Iku kang wis kanggo wong-wong mau kanggo nampa sing putri sing kepengin kanggo tanggal manca. Mung mbayangno yen padha utawa wong padha ngerti sumerep sampeyan mlaku-mlaku watara karo wong wadon liyane. Nonton metu. Iki bisa njaluk njijiki. Dheweke kepengin banget. Nanging dheweke mangerténi dheweke tuwane bakal matèni dheweke yen dheweke nindakake iku. Lan ora, aku ora ngomong bab nyababaken dheweke ing metaphorical pangertèn. Nanging mung amarga iku ingkang boten pareng ora ateges sing iku ora arep kelakon. Sampeyan mung kudu tindakake sawetara prasaja aturan. Masalah amba sing bakal tau dadi piyambak. Ana bakal tansah dadi wong watara sampeyan. Dheweke lik, sadulur, dheweke seduluré lan ora, iki ora ketepakan. Aku pengen awakmu seneng wektu karo putri Mesir. Lan aku pangarep-arep sampeyan seneng ngambung dheweke yen sampeyan wis nikah. Banjur sing gratis kanggo kiss dheweke saben menit dina. Aku cingak nalika setengah-jerman setengah Mesir seduluré saka kanca-kanca marang kula kabeh babagan lokal free lan marriage budaya. Aku ora idea sing iku supaya akeh luwih gampang kanggo wong lanang lokal kanggo omah-omah internasional saka iku kanggo bocah-bocah wadon lokal. Iku sedih amarga akeh Mesir manten sing nekat kanggo golek bojo saka luar negeri. Sampeyan ora ketemu mangsa bojo ing salah siji saka Kairo kang klub, nanging sampeyan bisa ketemu dheweke ing Muslima, paling gedhé dating site kanggo Muslim. Ing kasunyatan, sampeyan bisa ketemu ewu Mesir singles ing situs iki. Nanging ati-ati. Aja njupuk dheweke ing tanggal sadurunge sampeyan takon dheweke tuwane kanggo ijin. Lan aja kiss dheweke ing umum utawa ing ngarepe dheweke tuwane. Nalika sampeyan ketemu dheweke tuwane, ana kang mung siji bab sampeyan kudu nindakake. Sampeyan kudu njawab kabeh pitakonan lan yen padha ngidini, sampeyan bisa tanggal dheweke. Lan yen sampeyan bisa mbuktekaken sing bisa nyedhiyani kanggo mangsa bojo, sampeyan bisa omah-omah dheweke

About