Telung enem pitakonan kanggo tiba ing katresnan, mitos utawa kasunyatan.»Iki ora supaya rumit, katresnan bener, ana dhaftar panjarwa telu kanggo enem pitakonan kanggo ngarih-arih liyane.»Daya saka tembung punika saestu luwih apik tinimbang sing saka awak. Kita kabeh arep bakal seduced, kita kabeh arep sing siji dina, wong attaches kanggo kita, sing cah wadon tumiba ing katresnan karo kita. Sampeyan bisa uga wis maca ing media iki dhaftar panjarwa telung enem pitakonan kanggo tiba ing katresnan. Mitos utawa kasunyatan, iku iki mutusaké kanggo decipher iki dhaftar kanggo sampeyan. Nggunakake karo ati-ati. Ing a sinau conducted dening ahli ilmu jiwa amérika Arthur Aron nemtokaken kanggo neliti koyo kerentanan. Adoh saka kang»aneh», kang bakal kanggo ndhelikake bagéan saka kita bukti lan sadurunge nyeret, iki dhaftar panjarwa telung enem pitakonan mbukak lawang saka impen panjenengan, panjenengan kepungkur, semaput lan ngijini sampeyan kanggo ngirim ing subtle proses. Intim Sera: nalika aku dhingklik saka lisan input ing bisnis sekolah, aku digawe nggunakake ekstensif dhaftar iki kanggo pindhah menyang»search»calon, kanggo destabilize apik. Sak lisan, kabeh donya tansah uga-disiapake, kita tansah kudu kita jawaban siap, mung kaya sak interview proyek: kita ngerti apa kita kudu ngomong, kita ngerti apa iku wis ngomong kanggo nggawe roso kesengsem apik. Tetep wonten ing pikiran iki dhaftar panjarwa telung enem pitakonan kanggo tiba ing katresnan. Yen sampeyan arep kanggo nyoba eksprimen ing wayah sore contone, aku ora njamin yen sampeyan bakal tiba ing katresnan utawa sing cah wadon ing ngarepe sampeyan pancen kepengin kanggo hubungan karo sampeyan, nanging siji bab punika manawa: sampeyan bakal wis sinau sing menehi hasil gedhe bab sampeyan lan bab liyane. Ing asli pengalaman, peneliti ditambahaké malah luwih privasi kanggo telu kanggo enem pitakonan, takon peserta kanggo mirsani papat menit saka kasepen lan wis kontak. Ora watak cerobo daya saka ndeleng, sawijining kakiyatan nalika sampeyan melu ing game iki telung-enem pitakonan. Yen sampeyan pindhah ing tanggal kapisan-sampeyan, welcome putri (ya, sing ahead) lan kurban marang rendezvous asli, minangka iku wis mbokmenawa tau urip. Nerangake kanggo wong sing sapisan, sampeyan wis mutusaké kanggo nyiyapake tanggal iki minangka interview proyek lan takon seri saka pitakonan, sawetara liyane intim saka liyane. Sampeyan bisa salah siji propose kanggo wong kanggo nanggapi ing kawitan (tingkat: Timur), iku panjaluk ing kawitan lan banjur sampeyan sawise (tingkat: medium), salah siji sing ngomong apa-apa lan iku mung siji kanggo njawab telu kanggo enem pitakonan iki pisanan JANJIAN (tingkat: hard). Bonus: hard tingkat menehi sampeyan wis alesan kanggo kaloro janjian, ngendi sampeyan bakal nanggapi, pungkasanipun, iki telung-enem pitakonan, iku kanggo alesan iki sing bakal kita luwing seneng. Aja lali kanggo nyelehake cah wadon ing ngarepe sampeyan ing dateng, digunakake, iku bisa cepet katon kaya interview karo Raphael Mezrahi. Sadurunge sampeyan njelasno dhaftar panjarwa telung enem pitakonan, lan ngrembug sawijining efektifitas, mriksa metu iki misuwur dhaftar, kang dipérang dadi telung bagean. Wigati kanggo luwih enom utawa liyane ketagihan kanggo jaringan sosial: pangrungon, iki dhaftar panjarwa telung enem masalah iki, iku dicokot kaya Takon.fm, nanging ing gesang nyata, sirah-kanggo-sirah, karo tutuk. Kene iku, iki misuwur dhaftar. Yen sampeyan wis maca ing pitakonan, aku milih limang kanggo nerangake efektifitas. Enem) Yen sampeyan bisa manggon nganti sangang taun lan makaryakke salah siji atine utawa awak saka telung puluh taun-lawas kanggo pungkasan sewidak taun urip, apa bakal sampeyan milih. A) Yen sampeyan bisa ngganti siji bab ing cara sing padha educated, sing apa iku bakal dadi. Unum) Njupuk papat menit kanggo pitutur marang urip kanggo partner karo minangka akeh rinci minangka bisa. Unieux) Yen sampeyan bisa tangi munggah sesuk gadhah gained siji kualitas utawa skill, apa bakal dadi. Telung) Yen werni crystal bisa pitutur marang kowe bebener bab sampeyan, urip, mangsa utawa apa-apa, apa badhe sampeyan kaya kanggo ngerti. Papat) Iku ana soko sampeyan wis ngalamun. Apa wis ora digawa metu. UNEF -) Yen sampeyan sumurup sing padha arep mati dumadakan ing taun, bakal ngganti soko ing gesang panjenengan-gaya. Ngapa. Loro-loro) bareng karo partner soko sampeyan nimbang positif karakteristik ing wong. Bareng-lima ing total. Loro kanggo telung) kang Ing titik kulawarga ngalangi lan anget. Apa sampeyan mikir sing kanak-kanak iki bahagia saka sing paling wong. Loro limang) Marang wong telung bener diwiwiti karo tembung»kita». Contone:»Kita lagi loro ing kamar iki»loro pitu) Yen sampeyan padha kanggo dadi cedhak kanggo partner, marang wong utawa dheweke apa bakal penting sing dhewek utawa dheweke mangerténi iku. Deuxhuit) Marang partner apa sampeyan kaya ing wong. Kanggo dadi banget jujur lan ngomong iku sing ora bakal ngomong kanggo wong sing mung ketemu. Telung) Yen sampeyan padha mati sore iki tanpa gadhah kesempatan kanggo rembugan karo sapa, sing regretteriez sing paling ora wis ngandika. Kok ora duwe marang munggah saiki. Telung-papat) ngarep, kang ngandhut kabeh sing dhewe, keno geni. Sawise sampeyan wis disimpen kulawarga, lan pets, sampeyan duwe wektu kanggo aman waras siji bab. Apa bakal dadi. Ngapa. Telung enem) Nuduhake masalah pribadi lan takon partner carane wong bakal ngatur. Uga, takon partner kanggo pitutur marang kowe carane panjenenganipun mikiraken sing aran bab iki masalah. Karukunan: iku master tembung iki dhaftar sing banget pribadi. Kabeh bocah-bocah wadon sing ora arep kanggo muter game: sawetara wong sing ora cukup curious, wong ora cukup adventurous ing nyawa, wong bakal nemokake pitakonan banget risque kanggo pisanan tanggal. Dening nemokake dhaftar panjarwa telu kanggo enem pitakonan, sampeyan wis kanggo pitutur marang kowe uga sing kanggo sawetara pitakonan, sampeyan wis ora nanggepi. Sandi kawitan saran seduction: mimpin akeh ing kabeh pitakonan panjenengan, padha sing penting ing gesang panjenengan, kanggo netepake apa wong atraktif.»Ngerti awakmu», kita padha ora ngganti pitakonan sing menang. A) Yen sampeyan bisa ngganti siji bab ing cara sing padha educated, sing apa iku bakal dadi. Unieux) Yen sampeyan bisa tangi munggah sesuk gadhah gained siji kualitas utawa skill, apa bakal dadi. Telung-papat) ngarep, kang ngandhut kabeh sing dhewe, keno geni. Sawise sampeyan wis disimpen kulawarga, lan pets, sampeyan duwe wektu kanggo aman waras siji bab. Apa bakal dadi. Ngapa. Pisanan ngidini kita nganggo saka angen-angen sukses lan rasa seneng. Iku penting banget kanggo ngerti apa sing sukses kanggo wong wadon. Apa kowe wis padha wahyu, padha kepinginan. (Iku tumpang sethitik karo pitakonan ing celebrity) Ing kaloro pitakonan ngijini sampeyan kanggo mindhai komplek, pendidikan lan kulawarga link. Mesti wae, ana pitakonan liyane babagan kulawarga, nanging iku ngijini sampeyan kanggo langsung target cacat. Ing jantung saka karukunan, pitakonan banget kuat. Pitakonan katelu bisa nganyari contradictions internal saka wong. Biasane, yen aku wis kanggo njawab, aku bakal ngomong»Kanggo sandi bagean, aku ngene kaya kanggo njaluk munggah lan master seni photography, utawa aku ngene kaya kanggo njaluk munggah lan sinau kanggo muter piano.»Respon saka cah wadon fuserait:»Nanging sampeyan bisa sinau, apa sing ngalangi.»BIM. Minangka con. Apa-apa liyane kanggo nanggapi:»puguh banget, ora ana wektu, banget hard, lack saka wani, uga ok iki ora supaya penting kanggo kula.»Iku pitakonan saka carane kita ngukur netepake wong lan dheweke kekuatan saka karakter. Pitakonan papat ngandika loro saka sampeyan. Apa iku sing ndeleng. Sak mangsa free wektu bebarengan, apa sing dienggo kanggo nuduhake. Pitakonan iki ngidini sampeyan kanggo fokus ing pangarepan saben siji. Aku utamané kaya pitakonan pungkasan,»pitakonan saka geni.»Kabeh burns, lan sampeyan bisa nyimpen obyek. Pitakonan iki dadi penting. Iku simbolis obyek, iku memori larang regane. Kang siji lan ngapa. Kene, aku kudu ngakoni nèk aku bakal isin yen aku wis kanggo njawab pitakonan iki, aku duwe sawetara item sing duwe kuwat banget emosi pangisian daya, lan rusak wong-wong mau utawa bejat wong-wong mau bakal nggawe kula mbokmenawa dicokot sing sethitik sedih. Iku uga mbantu kanggo ngukur sarjana saka futility saka superficiality saka cah wadon ing ngarepe sampeyan. Dina ngleksanani: pilih telung pitakonan saka dhaftar telung-enem pitakonan kanggo tiba ing katresnan, lan nerangake kanggo kita APA sing wis milih iki tartamtu masalah. Ing lingkungan ing ngendi kabeh iku raelok, aku luwih seneng ngajari muda kanggo nyegah saka mudhun menyang kasalahan dialami dening kita. Matur nuwun ingkang sanget kanggo artikel iki. Woy. Ana cah wadon sing aku dredged ing oktober, nanging dheweke rek kula. Aku iku amarga aku iya Pa bisa nganggo uga.Aku banget ing katresnan karo dheweke. Aku ora ninggalake liyane ing kelas lan sampeyan mung ndeleng ing kadohan. Iku sing aku isih duwe kasempatan kanggo ngarih-arih dheweke. Lan carane aku bakal pindhah babagan iku. Aku panginten dheweke tresna kula nanging dheweke ora ngandika dheweke milih, kita isih kanca Kula sandi masalah iku sing Ana cah wadon sing aku banget ing katresnan karo dheweke, nanging nalika aku arep kanggo pirembagan bab iku, dheweke isih gagah ora kanggo dadi kasengsem. Banjur ngomong apa kanggo nindakake. Iku luwih apik yen sampeyan tetep janjian supaya iku bisa kanggo krungu apa sampeyan kudu ngomong kanggo wong quietly. Iku luwih apik kanggo sampeyan kanggo nyetel janjian minangka kanca-kanca lan njupuk kesempatan kanggo ngakoni kabeh sing aran kanggo wong-wong mau. Sampeyan ngerti aku kaya bos (chef) nanging iku ndadekake kula kabeh nalika aku kudu dhuwit sawetara dhuwit dheweke menehi iku kanggo kula karo masalah yen dheweke kerep ngarepake padha dheweke weeps ing panggonan nanging aku kaya iku akèh, lan mung bubar dheweke divorce karo bojone iku unggul, dheweke bahan carane aku nuduhake wong sing aku tresna marang dheweke ing fifties lan kula quarantine Hello. Kula sandi masalah aku ing katresnan karo cah wadon lan aku ngerti uga, apa iku dilakoni kaping telu dheweke hesitates kanggo ngomong ya. Nanging masalah iku sing nalika aku marang wong kanggo mungkasi kanggo ndeleng dheweke panjenengan ora pengin kanggo. Iku ora duwe wani ngomong ya. Nalika kita pasuryan kanggo ngadhepi iku ngomong apa badhe nanggapi kanggo kula nanging dheweke hesitates. Aku sumurup liyane apa sing Sawetara pitakonan aku kaya akèh, nanging koyone kanggo kula isih banget intim kanggo pisanan JANJIAN. Amarga yen sampeyan ngirim poto-jawaban, iku uga perlu kanggo nyampekano informasi kita bentet, sisih kita ngrugekke. Lan iki sabenere apa kita kudu supaya kanggo pisanan utawa malah liya JANJIAN. Iku banget awal. Iku temenan perlu kanggo takon pitakonan kaya iki kanggo saestu njaluk ngerti cah wadon ing ngarep kita, mriksa metu kita kompatibilitas, nanging kita kudu supaya ngumumke olèhé kita, iki ora wektu. Dadi aku iku uga dadi cilik-tutuk kanggo kontak. Iku ora kudu dadi akeh banget kanggo menehi iku kabeh ing. Lan aku ora mikir iku bisa menehi diskusi banget serius, kajaba padha uga ngerti juggle karo macem-macem ndhaftar. Ya, aku mikir sing ngirim ora lebokake wong-wong mau kabeh kaya sing nanging gantian karo korek iku. Bener, kaya dhaptar ing kang sampeyan bisa tarik gumantung ing wektu lan sarjana saka karukunan liwat janjian. Nalika sampeyan nelusuri ing situs kita, kita nggunakake cookie (kalebu Google Analytics) kanggo ngukur pirsawan lan berkembang statistik ing supaya kanggo nambah fungsi lan kurban sing isi ngarang kanggo kapentingan

About