Mirip bagéan Carane kanggo njaluk kenalan karo cah wadon lan ora break ing awal. Ya iku mung njupuk sethitik wektu, gaweyan, lan ama keng saben goal bakal temen maujud. Ing ngarep. Bakal nggawe kowe kanggo kula. Senajan iki, kaya, lan iku tugas utama, nanging kudu ngerti sing. Ing gati kanggo bocah-bocah wadon iku kudu aran positif, panas lan kabungahan saka komuni. Nanging iki ora obsessive kepinginan lan gaweyan kanggo nindakake. Cah wadon kudu sing mratelakake panemume, mulane, nyoba kanggo skill kanggo narik kawigaten manungsa waé. Ora perlu tindak tanduk dadi extravagant, mung kenek wong ing mata lan nggawe sampeyan ndeleng iku ing sampeyan. Contone: ngetik café, sampeyan bisa dadi aman lan kae ngomong hello kanggo administrator. Njagong mudhun, lan kita padha tansah uga ing tampilan ing tengah kamar, etc, Sampeyan bisa nglampahi kaping pirang-pirang ing ngarepe bocah-bocah wadon, sing tresna sampeyan. Pisanan nyoba kanggo dadi sopan lan budaya. Yen sampeyan ketemu munggah karo lady ing lawang, nggawe bukti saka iku. Ing kasunyatan, nganti iki, carane kanggo miwiti patemon karo cah wadon perlu kanggo nuduhake gallantry. Kadang iku ora yen tembung menehi shyness lan kahanan sing durung mesthi, kayata rai ungkapan lan sadurunge nyeret. Mulane, awak kudu ing kontrol permanen. Ing dedeg piadeg sing arep gamelan, terus pundak. Nyoba kanggo supaya pratandha iki gemeter, minangka lambé, kanthi ngeklik ing balung driji, gemeter obahe tangan, lan sapiturute, Sampeyan kudu ngerti carane kanggo njaluk kenalan karo wong wadon, malah yen sampeyan wis tau rampung, mung mbayangno yen kahanan iki sampeyan bisa mbaleni, kaya ing video game kabeh bakal akeh luwih gampang. Iki basis saka data commences sembarang kawruh (njaba saka Internet). Ndeleng ing mata, nyoba kanggo nyekel mripat. Discreetly eseman lan nuduhake dheweke sing dheweke kapentingan sampeyan. Ora perlu ngenteni, nganti mandeg»wong»utawa»mesin»ora wektu tundha. Wanita ora kaya ngenteni, nganti wong nemtokaken kanggo pencet sawetara sentences. A nunggu wektu mung kanggo owah-owahan kang mratelakake panemume ing sampeyan kanggo awon. Mulane, sanalika kabar saka reaksi ing visual rencana dadi ing serangan.

Ing kasus, ora miwiti kanggo dadi miskin buffoon, sing dhewe ing atine karo kangelan ngidini panginten, sing iki iku bakal tiba maneh ing wong manungsa waé. Aja wedi, malah paling ayu lan bangga ladies sampeyan kudu karo wong-wong mau ing tingkat sing padha, amarga sampeyan wong. Mundane aturan, sing kudu ing sisih dheweke, kuwat lan wani wong, iku penting ing kasus iki saka tau. Aku arep padhang mudhun, sing banget sawetara wong duwe pesona alam lan luar biasa sociability. Nanging ing pungkasan, kados pisanan, sampeyan bisa tuku wong-wong mau ing rong sasi saka latihan. Ya-ya, sampeyan kudu iku kanggo nggawe ngleksanani hard lan sengaja. Aku duwe sawetara apik pakaryan, sing bakal pirembagan kanggo sampeyan. Lan iki obrolan sing bakal mbantu ketemu bocah-bocah wadon. Dadi: Sampeyan mung kudu milih menarik kanggo sampeyan tema. Iki soko, apa sing luwih utawa kurang akeh sing gedhe saka kapentingan. Ngomong iku karo passers-dening bocah-bocah wadon. Mung kanggo njaluk nyedhaki wong lan wiwit marang, dirancang. Ngandika karo semangat, admiration kita munggah emosi. Ora mbayar manungsa waé, padha bakal kaget, bingung, kapandeng ing minangka anomali. Panjenengan tugas kanggo nutup sandi mata lan nyoba kanggo kabeh duwe karo wong saka obrolan. Mesti wae, yen wis ora diwiwiti kanggo elinga kanggo nutupi karpet. Sawise, minangka sampeyan iku karo wong loro, sampeyan bisa nimbang tugas rampung. Wektu iki sing perlu kanggo apa bocah-bocah wadon sing. Penting sing ora sopan takon kanggo soko, lan sinau kanggo pitutur marang menarik, nggabungake obrolan. Iki kok sampeyan kudu milih tema, kang mengaruhi bakal menehi kanggo urip sing iki masalah ing regejegan ing sesambetan ing antawisipun priya lan wanita. Apa, kanggo dheweke wis ing kontak karo sampeyan, utawa malah ndhukung. Sadurunge sampeyan kanggo jaminan saka karya iki, netepke kabisan. Yen sampeyan sing pancen ora seneng srawungan kanggo wong, kanggo wong, malah yen dheweke kanca-kanca apik page kanggo alamat masalah iki. Olahraga dhewe kanggo kanca-kanca lan kenalan, lan banjur pindhah menyang program latihan ing bocah-bocah wadon. Ana cara, uga becik kanggo ketemu cah wadon, perang kebak lan langsung handing wong utawa dheweke pink mung downright. Iku cara apik kanggo njaluk wong kanggo mungkasi, tarik ing dhewe manungsa waé, lan miwiti ngobrol karo sampeyan. Nanging aku ora arep kanggo ndhelikake iku, sing cara iki wis drawback: yen lumaku ing dalan karo jambon tegese, sampeyan lagi looking kanggo kula kanggo»kurban». Lan pracaya kula, bocah-bocah wadon enom sing uga weruh sing. Supaya sampeyan mung bisa nemokake panggonan cedhak kembang kiosk lan tuku wungu kanggo lady. Iku bisa kanggo nindakake, yen sampeyan ngenteni bis cedhak mungkasi ana toko kembang. Mung karo dheweke non langsung kontak, lan banjur ing nyimpen, lan teka metu ana karo kembang. Nanging tumindak kanthi cepet kanggo cah wadon wis ora kagungan wektu kanggo ninggalake. Ing masyarakat kita, iku cukup normal wikan nanggepi panjalukan kanggo bantuan. Maksudku, takon kanggo nemtokake lokasi, wektu, utawa lokasi saka obyek. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo kauntungan:»Ngomong, please, ing ngendi iku hub bab kuwi, yen Aku duwe soko wis ilang. Wis park mobil lan saiki aku ora bisa nemokake iku». Nanging iku ora bisa takon soko nggegirisi. Sampeyan kudu ngerti, ing ngendi iku paling asring liwati ing kanggo wong-wong saka werna lan takon cah wadon kanggo panggonan iku ing arah. Iki perlu supaya mbantu ing cara sing amarga saka perlu kanggo terus ngobrol luwih: Ing, mulane, kita ana ing dalan. A. Sing kaping siji yuta’. Sampeyan pangarep-arep penake bisnis.». Cara iki dianggo lan uga sethitik luwih ing, kita bakal katon ing iki, apa pitakonan bisa takon cah wadon enom. Cara iki utamané migunani kanggo wong-wong, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo rapat-rapat ing werna, lan kanggo free online. Dadi, sampeyan bisa nemokake, contone, ing nyimpen. Biasane pilihan apik kanggo pendekatan dheweke lan takon, cocok kanggo sampeyan iki t-shirt utawa ora. Utawa mung takon wong kanggo nemtokake pilihan. Sampeyan bisa uga takon mratelakake panemume, yen sampeyan ana ing toko warung:»Ngomong, sampeyan lagi kene kerep pindhah. Iku tuwung apik saka warung.». Iki sing paling apik, paling prasaja lan ing wektu sing paling angel saka dating cara. Iku cukup kanggo komunikasi karo cah wadon. Kanggo nindakake iki nggunakake, yen sampeyan ngerti wong: aside saka kahanan, nggunakake pangertèn saka banyolan utawa malah sawetara sing diklumpukake sentences. Kawitan, sing bisa dadi alesan gagal punika manifestation saka wedi. Kanggo iki, iku perlu kanggo terus kanggo ngajari dhewe lan nggunakake sandi saran lan cara. Elinga, sing ora bakal pitutur marang kowe persis carane kanggo njaluk kenalan karo cah wadon, nanging lagi sadar utawa ora kelingan ngilangake wimps, lan yen sampeyan duwe urip langsung sawise, minangka dheweke contorted pasuryan sampeyan lagi wimp. Aja nerbitaké mau langsung lan ngalih menyang alam pilihan. Panjenengan ama keng ngirim muter ing tangan, nanging iku ora: yen lady sakbenere ngirim kowé, kok nyiyapake iki normal. Yen dheweke ora ngerti tact, sing ora dienggo kanggo nggawe kawruh, sampeyan bisa nindakake telung bab: Lan saiki sampeyan ngerti luwih saka cukup bab, kayata perlu kanggo ketemu. Punika sababipun dene aku manawa sukses ing. Olahraga dhewe, lan saya nyoba kanggo kuwi kabeh iku dadi metu. Roso kesengsem kawitan sing kudu melu ing sampeyan-malah sadurunge cah wadon enom, bakal tetep ing memori lan ing tindakake-munggah saka rapat-rapat. Kawruh — minangka sheet, Wiwit sma aku ora duwe liyane kanggo pitakonan: carane kanggo kapentingan cah wadon. Lan apa wong sukses gampang, Sadurunge, carane kanggo ketemu cah wadon ing werna nggawe atraktif wong, wong sing ora bakal nolak. Apa apa. Lan dadi, sampeyan wis mutusaké kanggo nggunakake kabeh liya bisa lan nemokake carane kanggo ketemu cah wadon ing internet lan wis ora gagal artikel, kang bakal nyedhiyani sampeyan karo sukses. Sampeyan are looking for, ing ngendi iku luwih apik njaluk kenalan karo bocah-bocah wadon ayu. Aku wis disiapake kanggo sampeyan dhaftar panjarwa panggonan paling apik kanggo nemokake. Pindhah tokoh ngendi padha ndhelikake ladies semangat komunikasi Ngendi kanggo katon. Ana panggonan kuwi, dina iki, sampeyan bakal sinau penting banget — carane kanggo njupuk nomer telpon saka cah wadon. Sampeyan wis duwe kawruh basa. Carane tresna cah wadon sing lawas. Sampeyan kudu katon jumbuh, lan kanggo nindakake uga. Ing kasunyatan, iku ora dadi angel, minangka iku bisa koyone. Lady luwih, Sawetara ngomong, wong laporan sing ing paling awon. Aku pitutur marang kowe, sing iki panggonan tengen,Sampeyan arep takon metu ing tanggal karo cah wadon ayu, nanging ora kabeh bisa kanggo njaluk kenalan karo. Supaya apa sing nunggu looking nerusake

About