Nanging, singing a girl wis tau gampang lan bab, utamané ing umum, nalika dheweke langsung bisa sijine mudhun dening ketat balesan. Wong kudu tansah ngerti apa ngomong lan apa apa kanggo narik kawigaten manungsa waé girl. We offer sampeyan tips paling apik ing carane kanggo roti panggang cah wadon ing werna. Wong kudu tansah dadi sopan karo wong wadon. Iku aturan universal. Nalika sampeyan arep kanggo roti panggang a Nigerian cah wadon ing werna, sampeyan kudu tau dadi arrogant nanging manteb ing ati. Ana prabédan sembarang.

Akeh wong bisa ngomong: Ing kasus iki, sampeyan ninggalake ora dipilih kanggo cah wadon lan nggawe kaputusan tinimbang dheweke. Wanita sengit iki. Mulane, sampeyan bakal langsung njaluk jawaban iki: Gumantung ing wektu, part owahan saka bocah-bocah wadon metu ing umum amarga alasan tartamtu. Padha lunga saka karya, toko, universitas, etc. Padha bisa lumaku karo asu utawa pindhah menyang rumah sakit. Mulane, wanita ora bisa dadi kasengsem ing kabeh kanggo nemokake katresnan ing werna. Menapa malih, paling wanita sengit wong-wong nyedhak wong-wong mau ing werna. Njupuk pertondho saka dheweke apa dheweke wis siap kanggo terus ngobrol karo sampeyan. Mangga elinga yen cah wadon kepinginan luwih komunikasi karo sampeyan, dheweke bakal tansah nindakake dheweke bagean kanggo nyegah obrolan Nyoba kanggo break ès karo saperangan saka unplanned komentar babagan sakcedhake langsung. Contone, yen sampeyan ana ing ngarepe café, sampeyan bisa ngomong,»Warung ambune sampurna, ora.»Ngomong tartamtu pujian kanggo cah wadon. Mangga wigati sing ana tembung kanggo roti panggang a girl sampeyan kudu tau ngucapake.

Mung ngelingi

Ora muji bab sexiness, dheweke sebulan, utawa bagéan awak liyane. Tembung kuwi bakal dadi sandhungan tumrap cah wadon ing salawas-lawase Musataken ing nonverbal komunikasi. Tetep wonten ing pikiran sing sewidak saka komunikasi manungsa tansah visual, lan patang puluh tansah langsung. Mulane, basa awak lan cara sing diajak sing paling penting iku Tansah terus ngobrol yen iku misale jek sambutan. Pirembagan bab sembarang acara saiki, film anyar, cuaca, lan sapiturute. Nalika sampeyan tetep ngomong karo cah wadon anyar ing ing dalan, iku tau prakara apa sing ngomong. Mung tetep ing ngomong. Maneh obrolan punika, sing luwih apik kasempatan sampeyan duwe kanggo takon dheweke nomer telpon Takon kanggo nomer dheweke. Yen cah wadon menehi sampeyan telpon dheweke, banjur sampeyan wis dileksanakake sampurna -menit-proyek. Sampeyan kudu langsung menawa pengiriman notifikasi cah wadon sing sampeyan bakal salah siji teks utawa nelpon dheweke rauh Ngomong apik-bye. Marang cah wadon sing wis mung kasil toasted ing werna, sing euphoric bab patemon dheweke. Pengin dheweke apik-dina lan ngomong pamit. Aja nyoba kanggo kiss dheweke wektu iki. Yen cah wadon katon gemeter utawa ditampani, banjur dheweke paling mbokmenawa wis ora kepinginan utawa wektu kanggo pirembagan kanggo sampeyan. Ing kasus iki, sing luwih apik bakal ninggalake cah wadon piyambak ora tau pendekatan prawan salah siji ing secluded wilayah utawa ing wayah wengi. Iku bakal nggawe cah wadon ngimpi wedi banget akeh. Saben wong sing kepengin ngerti carane kanggo roti panggang a Nigerian cah wadon ing werna kudu cetha éling tandha antarane loropaken pick-up nyoba lan jawatan seksual. Tau nglintasi baris iki. Saiki sampeyan saiki sawetara migunani tips ing carane kanggo roti panggang cah wadon ing werna. Kita duwe pitakonan liyane kanggo sampeyan

About