Apa ing garis utawa sak page janjian, sampeyan bakal perlu kanggo nindakake kanggo tuwuh dateng minangka enggo bareng saka pengalaman. Ngendi akeh wong njaluk iku salah iku sing padha mikir sing jam ngginakaken mengkono kegiatan kuwi padha karo jam ngginakaken kanggo nggawe kuwi liyane lan iki mung ora cilik. Gumantung ing apa apa mranata, sampeyan bakal kawruh luwih utawa kurang cepet. Dadi, aku takon aku pitakonan: carane kanggo njaluk kenalan karo wong wadon luwih cepet. Aku menehi kanggo sampeyan ing ewu: cara paling cepet kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti cah wadon kanggo nglampahi wektu karo dheweke ing lingkungan beda. Iki tegese yen sampeyan wis ngedika kanggo jam ing garis, sampeyan bakal deepen sambungan luwih cepet njupuk dheweke kanggo njagong ing bench waktu jam mung dening isih ing garis kanggo luwih saka siji jam. Alesan kanggo iki. Wong nindakake beda ing macem-macem lingkungan, lan sampeyan bakal nemokake anyar facets saka pribadine ing quieter lokasi. Iku kanggo alesan iki sing kita duwe roso kesengsem sing wektu liwat luwih cepet nalika kita lagi gadhah fun. Otak kita kaya sing, kang tansah iku ing cara dhewe. Supaya cara kanggo duwe koyone wis ngginakaken liyane wektu bebarengan bakal bisa kanggo njaluk bosen ora elek. Nanging apa sampeyan ngomong kanggo sing: otak kita uga wis roso kesengsem sing periode wektu luwih dawa yen sumerep lingkungan beda. Ing tembung liyane, yen sampeyan nglampahi rong jam ing cafe karo wong, sampeyan bakal aran kaya sampeyan ngginakaken kurang wektu karo wong iki tinimbang yen sampeyan wis ngginakaken kaping loro jam ing loro beda coffees. Owah-owahan sesawangan menehi roso kesengsem kanggo otak sing wis loro pengalaman beda karo wong iki, malah tanpa nglampahi wektu liyane bebarengan.

Sampeyan bakal kaget kanggo ngerti kabeh sing bisa sinau ing cah wadon sak pisanan tanggal yen sampeyan ngerti carane kanggo njupuk sampeyan ana. Minangka page janjian kanggo winates wektu, nyoba kanggo nggawe iku count saben menit kanggo nggawe wektu, luwih kandhel minangka bisa.

Piye carane iku

Miwiti kanthi milih sawetara lokasi lan nglampahi kurang wektu. Miturut kula nyobi, magic nomer telu. Karo telung lokasi, sampeyan bisa ngolah-ngalih saka siji liyane tanpa kakehan hustle, nalika ngramut pancet macem-macem lan menehi otak pengalaman beda kanggo nyimpen. Utawa: pindhah metu kanggo ngombe, njupuk dheweke ana lan tari, sampeyan bakal lay quietly ing katharine. Yen sampeyan arep kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab technique iki, sampeyan bisa mbukak lan maca sandi free pandhuan ing tanggal kapisan. Cara iki ora aplikasi kanggo pisanan janjian sing sampeyan gawe jadwal ing advance. Sampeyan uga bisa aplikasi iku mung sawise gadhah ono cah wadon. Ing idea punika prasaja, sawise sawetara menit, ngajak wong kanggo pindhah nang endi wae karo sing tinimbang njupuk langsung nomer. Ing umum, aku ngajak wong kanggo njupuk warung lan yen iku ora ing cepet-cepet lan dheweke tresna kula, dheweke bakal nampa. Ing rasio tombol iku ora laku apa-apa: iki isih panggonan umum lan dheweke mangertã © ni dheweke bisa ninggalake ing sembarang wektu. Iku dadi tanpa matur sing iku akeh liyane kamungkinan kanggo nanggapi favorably nalika aku elinga, saiki sing aku ora mung wong karo sing dheweke ngedika kanggo sepisan aku wong karo kang dheweke wis lungguh ing warung toko. Lan iki ora luwih rumit tinimbang takon. Yen dheweke nolak, aku mung bisa ngomong,»aku ngerti, sampeyan lagi ing cepet-cepet. Ngrungokake apik, aku bakal njupuk nomer telpon lan kita bisa nindakake iki sawetara wektu liyane». Prasaja, efektif, lan pungkasanipun kagelar luwih penake saka ngomong limang menit lan lumaku adoh karo nomer ing kanthong. Cornelius ana geeky prawan sing ora technique saka seduction tau ketoke kanggo bisa kanggo nyimpen. Nganti siji dina kang katutup sing cara paling apik kanggo dadi seducer iki kanggo berkembang kang wani lan pangertèn saka banyolan. Saiki, iku mulang wong kanggo ndandani sing urip karo cara sing padha ing situs Seduction Academy, lan ing course saka seduction free

About