Ana loro iku aku mangertos saka pitakonan, sing arep kanggo tanggal lan Arab wadon, ing supaya kanggo pungkasanipun omah-omah dheweke lan sampeyan ora arep dheweke dadi luwih ing agama sisih.

Biasane, yen dheweke iku agama dheweke ora bakal looking kanggo tanggal, rodo kanggo njaluk nikah. Dadi, aku ora bakal looking ing dating yen aku padha sampeyan. Sampeyan perlu kanggo hubungi kulawargané langsung. Cara kerjane iku sing sampeyan nemokake wong sing wis putri utawa dhik, iki wis rampung salah siji langsung liwat sampeyan utawa liwat kontak (kanca-kanca, kenalan etc.) sing bisa nggawe nepangaken.

Maksud kudu mbusak tengen saka awal

Banjur sampeyan ngunjungi wong-wong mau (luwih karo kulawarga) lan ketemu dheweke ing kulawarga setelan (dheweke tuwane lan vokal bakal saiki). Yen iku bisa metu uga, sampeyan bisa miwiti ngomong marriage. Kabeh bakal rembugan (ngendi sing arep kanggo manggon, apa sampeyan wis kanggo kurban, kahanan apa sing kudu etc.). Yen ora bisa metu, mbaleni karo wong liya nganti ora. Tetep wonten ing pikiran sanadyan, nalika pungkasan ya asalé saka cah wadon, siji biasane saka tuwane, lan nalika paling Arab ora duwe masalah karo putri sing marrying non-Arab anggere iku Muslim, iku luwih trep kanggo wong-wong mau yen iku Arab. Iki ndadekake iku luwih gampang kanggo wong-wong mau kanggo takon marang bab (ya, padha bakal neliti, padha ora arep kanggo uncalan putri sing kanggo sapa waé sing rawuh kanthi, padha arep nggawe manawa kang bakal nambani dheweke uga), luwih gampang kanggo rembugan, lan kurang kamungkinan kanggo njupuk dheweke kanggo negara liyane ngendi padha bakal mung ndeleng dheweke sapisan saben taun utawa loro. Paling Arab bocah-bocah wadon sing omah-omah non-Arab wong biasane omah-omah sing dienggoni cedhak dening (Kurds, Turkmen, Berbere.). Sandi paling kanca nikah Kurd, nalika kang kesukuan iki digawa munggah, ora ana ing blinked mripat. Yen sampeyan manggon ing negara Arab, iki bakal dadi akeh luwih gampang amarga banjur sampeyan bisa mung takon watara (kejabi, sampeyan bakal duwe opsi liyane).

Yen sampeyan ora, iku bisa dadi harder

Sampeyan bisa nyoba ngandika marang Imam ing lokal masjid, mungkin kang mangerténi sawetara wong lan introduce sampeyan. Supaya iku dikenal yen sampeyan are looking for a bojo, iki cara wong bakal teka munggah lan suggest kulawargané sing duwe anak wadon looking for a bojo. Iki cara liyane agama wong njaluk nikah ing donya Arab

About