Aries wong iku kanthi gawan manteb ing ati, apik looking lan fisik pas. Padha banget manawa bab apa padha arep. Malah ing sesambetan, kang bakal ora dumunung kanggo namung bab apa-apa. Iku misale jek sing Aries wong kasengsem ing perantauan mati tinimbang penyelesaian mudhun. Panjaluk saka Aries wong sing cukup tartamtu nalika ing sesambetan. Kepengin kabeh bisa selaras miturut panjaluk. Aries wong bakal nemokake match sampurna kanggo wong lan nganti panjenengané rawuh tengen siji, kang ora bakal dumunung mudhun karo sopo wae. Nalika ing sesambetan, Aries wong pancen selfless. Kang bakal menehi iku kabeh ing sesambetan lan nalika dheweke wis menehi satus persen ing sesambetan, banjur iku ketok sing padha uga bakal dadi goleki wong partner sing siap kanggo ngganti alam saka Aries wong. Ing Aries wong bisa menika mboten perlu bingung ing kaping. Yen padha golek match sampurna, banjur padha bakal pengabdian kanggo siji wadon, liya padha bisa duwe macem-macem jinis partners. Gendakan ora kang tuwung saka tèh minangka iku banget sabar kanggo tindakake aturan-aturan free. Kang bisa duwe macem-macem partners ing wektu, nanging nalika piyambakipun meets sampeyan, kang bakal mbukak munggah kanggo sampeyan bab kabeh saka wong-wong mau. Kaping pisanan, iku bisa pindhah marang wong, nanging ing roto dawa Aries wong karo sing privasi saka buku mbukak muncul minangka juara. Panjenenganipun tansah sing manggen ing pinggiran lan banget sabar. Malah nalika iku karo wong, kang bakal mikir bab kang ngulandara sabanjuré utawa ing panggonan sing wis ora nelik utawa posisi seksual sing wis ora nampa. Ing mburi atine, panjenenganipun tansah looking for soko anyar lan unexplored. Aries wong iku banget ditempelake kang bachelorhood tag.

Aries wong aran sing bachelorhood ngidini wong kanggo nyoba metu iku anyar saben wektu tanpa wong sehen bab apa-apa liya. Panjenenganipun punika saestu urip nalika iku ing kang mode ngulandara. Aries wong-wong ora bakal perdagangan kang ingatase hak bebas kanggo tindakan liya. Kang mung bakal nglakoni yen dheweke ngrasa sing sesambetan, iku njupuk menyang bakal nyedhiyani wong karo kabeh ngulandara lan ingatase hak bebas sing tresnani saka. Becik hubungan kanggo Aries wong-wong iku salah siji endi kang bakal diwenehi keamanan sesambetan lan ingatase hak bebas saka bachelorhood. Iku kakehan takon kanggo, nanging sisih paling apik sing Aries wong bakal tetep looking for iku lan bakal siap kanggo dumunung mudhun mung nalika iku wis sing. Aries wong urip kang urip ing karnaval fairground ing pundi piyambakipun roams watara, menang kuwi, seneng beda kulo, lan nonton nuduhake beda. Ing sesambetan, Aries wong muter dening aturan dhewe. Padha ora siji sing nderek normal pesawat saka aturan. Yen Aries wong arep soko, banjur padha ora ngaso nganti padha wis ngrambah. Sawetara Aries wong convinces wong wadon sing urip kanggo pindhah kanggo sesambetan mbukak. Carane padha gawe uwong yakin sing wong wadon iku babar blas beda crita, nanging tetep kasunyatan sing padha cara sing. Iku apa-apa kaya Aries wong ora setya jenis wong, nanging ing bab karo Aries wong lanang iku malah nalika lagi ana ing sesambetan utawa nikah, padha ora pikiran nggandhol metu karo wong wadon liyane. Aries wong bakal tresna kanggo owah-owahan kang partner, tinimbang ganti cara kang. Aries wong manteb ing ati lan ora duwe insecurity lan sanadyan ora duwe wektu kanggo insecure wadon. Atine wis dikuwasani karo pikirane bab jinis posisi, supaya sampeyan bisa heave desahan saka relief nalika sampeyan ana ing kiyat. Iku pancene hard kanggo njaluk bebarengan karo Aries wong amarga saka perantauan alam. Iku ora seneng karo wong wadon siji. Kang pribadine kuwi wong wadon sing bakal kepincut menyang Aries wong, lan kang ndadekake manawa kabeh wanita sing rampung wareg. Lanang chauvinist ora ana, lan Aries wong-wong sing conto sampurna saka chauvinist wong. Pribadine kuwi sing padha bakal tansah kaya kanggo mimpin lan dadi kepala kulawarga sing nemtokaken kanggo awake dhewe. Iku ora salah siji sing ngrasa welasan utawa pemikir bab anggota kulawarga. Aries wong perlu partner sing siap kanggo seba marang lan ing wektu sing padha, dadi sawijining socially lan musna.

Kang mung bisa arep kanggo awake dhewe

Yen Aries lanang, iku ing katresnan, banjur dheweke bakal nggawe iku ketok kanggo wong wadon. Kang bakal dadi salah siji wong sing tansah ing ngisor iki lady kang tresna utawa kang bakal pindhah pancen bisu. Prilaku kang menehi metu kasunyatan sing iku ing katresnan karo wong. Aries wong mimpin dening loro nemen emosi, salah siji kang arep kabeh metu, utawa kang wis nyekeli emosi bali. Kang bakal ngengkel ing pendekatan nalika iku wis nyoba kanggo menang liwat katresnan kang sapisan iku manawa bab raos. Yen iku ora yakin bab kang emosi, banjur bakal pancen mbok ing ngarep saka wong wadon. Kang kélangan kemampuan kanggo nganggo lan dadi basa disambungake nalika iku ora bisa ngerti kang emosi dhewe. Yen sampeyan partner lan Aries wong, banjur pitakonan iki manawa kanggo njedhul ing atine. Sampeyan kudu sijine dhewe ing kahanan angel dening takon dhewe iki pitakonan. Kang pribadine kuwi sing sampeyan bakal nemokake iku hard kanggo nolak Aries wong, nanging sampeyan ora bisa manawa saka kapentingan. Sampeyan ora ngerti apa sing salah siji saka akeh nelukaké utawa wis tiba kanggo sampeyan akeh. Ana pratandha sing bakal mbantu ing pangerten kang jero emosi. Panjenenganipun meh tumindak kaya seksual predator, sing ora bakal mungkasi nganti ketemu match sampurna. Yen wis sijine munggah chivalrous pribadine ing ngarepe sampeyan lan bowled sampeyan liwat dening tumindak kang, banjur sampeyan bisa dipercaya wong. Nalika pribadine kang nuduhake sipat kaya ikhlas, mung, lan kawenan, banjur iku wong sing bisa dipercaya, liya sing mung salah siji saka akeh nelukaké. Ampe saiki sampeyan kudu maca carane Aries wong bisa nindakake kaya predator lan nambani sing kaya siji kang nelukaké, nanging ana alus sisih kanggo wong banget. Sanadyan kang bisa teka tengen minangka wong sing arang nderek rulebook utawa nggunakake otak kanggo tumindak pinter, nanging nalika cedhak lan dear gedhe-gedhe sing ing alangan, kang tansah ana kanggo wong-wong mau metu saka kahanan. Ngrawat kang pribadine sipat isa metu ing mbukak mung nalika tresna gedhe-gedhe sing ing mbetahaken support utawa bantuan. Ora asring banget sampeyan bakal weruh ing sisih alus saka Aries wong, nanging iki sisih pribadine kang uga nyegah ing awak kang. Iku arang katon, nanging nalika piyambakipun percados wong, kang ora bakal isin barfing iku kabeh ing ngarepe wong-wong mau. Kuwat wadon sing nyaman ing dheweke dhewe kulit bakal ngerti Aries lanang lan bakal nyedhiyani wong karo papan kang perlu. Aries wong ing perusahaan saka Gemini wadon bakal seneng telas ngobrol. Padha bakal gawé ikatan dening sosial entanglements. Sanadyan iku bisa njupuk sawetara wektu ing pitados Gemini wong wadon, nanging wong mesthi bakal seneng dheweke perusahaan. Aries lanang lan Leo wong wadon, njaluk mati kanggo sange miwiti, nanging midway liwat hubungan, Aries ilang energi kang. Iku rasah drama Leo wong wadon sing nempatno ing Aries wong pancen mati trek. Pribadine Aries iku nengsemake, lan tau gagal kanggo narik kawigaten wong wadon. Nanging, yen wong wadon ora duwe passion utawa ora cukup praktis, banjur ora bakal nemokake sampeyan irresistible. Dheweke nduweni konflik pribadine sing paling wanita golek angel mangertos. Ing tangan siji, kang is looking for a sesambetan lan ing tangan liyane, kepengin kanggo terus kanggo alam semesta. Nalika ing sesambetan karo Aries wong, nyekeli on dhisik kanggo kang manungsa waé, lan tresno bisa koyone lan upheaval tugas sing iku jejere mokal, nanging yen sampeyan ana ing tentrem karo hubungan sampeyan bakal ngerti yen dheweke wis ketemu kabeh pengarepan. Minangka partner, sampeyan ora bisa cemburu kang perantauan alam amarga yen iku serius bab sampeyan, banjur bakal pengabdian kanggo sampeyan. Kang wis kabeh pratandha yen wong wadon katon kanggo ing partner sing. Curb mudhun ing butarepan lan sampeyan bakal teka tengen partner sing paling cocok kanggo urip. Ora perlu kanggo dadi cemburu nalika iku watara wanita liyane. Yen iku menyang sampeyan, banjur bakal menehi metu pratandha kanggo mbuktekaken katresnan kanggo sampeyan. Yen wis ngenalaken sampeyan kanggo kulawarga lan digawe sing bagéan saka kanca bunder, banjur iku tandha sing padha wis ing katresnan karo sampeyan. Aries wong-wong sing umume ora cemburu jenis padha luwih saka protèktif jenis. Dadi, yen sampeyan ndeleng sing wis looking sawise sampeyan lan sampeyan kang dijupuk saka care dening Aries wong, banjur sing tenan khusus kanggo wong.

Kang bakal ngambung sampeyan kathah

Antarane kabeh pratandha, Aries punika jahat siji lan kepengin karukunan fisik luwih kerep tinimbang ora. Dheweke bakal nemokake metu alasan kanggo kiss sampeyan mung nalika wong mikiraken sing wong khusus. Aries wong ora arep supaya pindhah mati katresnan kang kapan wae rauh. Kepengin kanggo nggawe paling saka iku nalika piyambakipun watara kang cocog. Panjenenganipun tresna kanggo nglampahi paling wektu karo lady kang katresnan. Nalika ing katresnan, Aries wong bisa nguripake metu dadi partner paling apik ing donya. Padha tetep ing tutul liwat teks nalika lagi ora watara sampeyan ing wong. Bocah-bocah wadon liyane bakal cemburu saka Aries lanang, amarga ora ana pratandha liyane bakal tumindak ing cara sing Aries ora

About