Ing kawitan marketing, pitakonan aneh

Mulane, pitakonan persahabatan banget cocog

Karo jinis lanang, bocah-bocah wadon arang nggawe friendships, lan paling gendakan biasane dadi prawan-gendakan. Tindakake saran kita, lan sampeyan bakal ngerti persis carane kanggo njaluk kenalan karo cah wadon kanggo njaluk apik kenalan lan nggawe kanca-kanca. Everyone mangerténi bebasan ‘Marang kula sing kanca-kanca, lan aku bakal pitutur marang kowe sing sing. Kaping kabeh, sampeyan perlu kanggo sinau kanggo dadi kanca dhewe. Mikir, iku ora kanggo alesan iki sing ora duwe komunikasi? Mungkin sampeyan ora bisa ndeleng kanca ing dhewe. Dadi, sampeyan perlu kanggo dadi dicokot sethitik luwih apik, luwih seneng srawungan, kanggo nggawe kontak. Mikir bab sing sing, sampeyan bakal dadi kanca karo dhewe, looking ing dhewe saka njaba. Kerep banget wong-wong ora perlu kanca, nanging teken-rescue teken, wong kanggo mengkono whims, supaya ora bakal bosen nang endi wae kanggo pindhah. Yen sampeyan ora nambani dhewe kanggo wong kuwi, iku apik, nanging yen sampeyan hubungané, iku ora kasep kanggo ndandani iku. Apa ora bocah-bocah wadon njaluk kenalan karo saben liyane. Kasunyatan iku sing ing masyarakat modern everyone mikiraken lagi sibuk banget, sawetara tenan nglampahi paling wektu sing sinau utawa digunakake. Nanging malah yen sampeyan nguripake bali utawa watara, sampeyan temtunipun bakal nemokake wong karo kang sampeyan bakal duwe wektu apik. Sawise kabeh, pisanan kabeh, wong sing wis ngerti, lan dipercaya bisa dadi kanca. Pungkasan kita saran iki: njaluk kenalan karo bocah-bocah wadon liyane sing luwih apik saka sing paling. Ora ngenteni nganti wong isa munggah kanggo sampeyan.

Gambar dhewe, dadi sociable, loropaken, esem

Kene sawetara panggonan ing kang iku bakal cocok kanggo miwiti kenalan anyar

About