Kajaba sampeyan lagi cukup bejo duwe George Clooney minangka jarahan telpon (lan aku ora sing begja), nomer siji alesan wanita tanggal enom wong amarga padha sing seksi. Sing tengen, aku ngene rodok ndeleng panas lagi wae legal ing nyenyet shirt (utawa ora ana klambi) saka sawetara tengah-umur wong kang bir wis kejiret munggah karo wong lan bukti ing padharan. Aku duwe kanca sing mung lulus sma sing teka nganti kula lan ngandika:»Hey, mriksa metu, aku njupuk ageng duwe aran.»minangka kang flexed dodo ing kula. Aku bakal ngakeni iku. Aku copped aran kanggo anggere aku bisa. Aku wis wis nuduhake sandi ala tanggal, nanging kanggo bagéan sing paling, awon saka wong-wong mau padha wong lawas. Wong lawas nyana akèh saka wanita. Nalika aku ngomong aku writer, lanang enom biasane mung manthuk lan ngomong»kelangan»lan ninggalake iku ing minangka wahyu Kerouac tari liwat sirah sing (lan aku ora duwe jantung kanggo mbenerake wong-wong mau). Nalika aku ngomong aku writer kanggo wong lawas padha takon kula»Apa, ora bisa cut iku ing donya nyata.»Ing tembung liyane, ladies, enom wong lanang ora care ngendi sampeyan bisa. Ing kasunyatan, sing ing bab pungkasan ing atine nalika sampeyan lagi njupuk ngerti saben liyane. Aku salah siji saka wong-wong wadon sing tartamtu sing minivan a lan loro titik limang bocah-bocah sing ora kanggo dheweke. Aku arep kanggo lelungan, kanggo mangan pizza ing Italia, kanggo numpak unta menyang pyramids, sampeyan njaluk gambar. Enom wong lanang sing rampung oke kanggo nggabungake sampeyan ing impen saka uwal. Lawas wong lanang sing biasane ing cepet-cepet kanggo njaluk nikah lan duwe dicekel bocah, utawa padha ing paling duwe liyane sing urip ngrancang metu ing sethitik becik timeline (urip klebu). Yen sampeyan lagi cah wadon sing wis dadi bagéan saka tumindak, tanggal enom wong. Wong iki bakal njupuk sampeyan kanggo kabeh pihak, panjenengané pirsa kabeh hippest hangouts lan kang bakal dadi pisanan kanggo introduce sampeyan»ing»akeh. Lanang enom sing luwih adhem tinimbang kita, ladies, ayo padha ngadhepi iku. Gendakan enom wong, mulane, kanthi otomatis ndadekake kita kelangan dening association. Music sing biasane luwih, banget. Aku ora bisa kaku cukup iki. Yen sampeyan kelakon kanggo njaluk tengen enom wong (lan aku bakal pirembagan bab sing gedhe-gedhe salah rauh) kang bakal nambani sing kaya emas. Enom wong-wong sing isih banget emosional ditempelake menyang ibu. Nalika sampeyan bisa mikir iki bakal nimbulaké gendera abang, aku ora bisa pitutur marang kowe sing iku bener tegese padha duwe akèh bab wanita lawas lan bakal nambani sing iku sethitik kaya nyekeli lawang mbukak lan mbeta tas kanggo sampeyan. Aku tanggal iki wong lawas sing isih urip ing ngarep karo kang ibu (apa aku bisa ngomong, ladies, pangadilan ala ing sandi bagean) nanging wis ora bab kanggo wanita amarga kang tau wis kanggo nindakake apa-apa dening piyambak. Aku iki horrified kapan kita banjur metu. Aku wis kanggo mbayar, kang tansah mlaku ing ngajeng kula, iya ora care babagan sandi mratelakake panemume dhaftar dadi. Lanang enom wis mung bubar dipindhah metu saka kulawarga ngarep lan ing sing»Saiki apa.»tataran saka njupuk saka bilur-piyambak. Amarga iki (dilakoni dhewe umbah-umbah, masak kanggo awake dhewe, etc.) iki wong lanang sing arep tenan appreciate sing ibu lan mulane bakal appreciate sampeyan minangka lawas, wadon bentenaken. Yen sampeyan MILF utawa cougar, banjur sampeyan wis ngerti apa aku omong, dongé aku ngomong iki wong tresna kanggo nuduhake mati. Wong lawas mung mikiraken sampeyan minangka bagéan saka rencana. Wong-wong lawas wis biasane wis nikah sadurunge utawa wis ati sing bejat sadurunge lan ora terus wae wong wadon ing cukup ajining kanggo sijine wong ing pedestal. Lanang enom, nanging, isih naif kanggo donya wanita lan sing kebentuk ing jajan. Ora mung bakal ndobos kanggo kanca-kanca sing tak wadon, nanging kang tak LAWAS wadon (kang tegese sampeyan ngerti luwih akèh bab jinis saka kanca-kanca gendhakan). Ex-gendakan ana rolas taun luwih enom saka kula lan kapan kita ketemu wae kang kanca-kanca, aku bakal pitutur marang kowe sing bocah-bocah wadon padha cemburu, lan wong lanang tansah takon yen ana karo kula (ing kasus jawaban iki»ora»supaya padha bisa takon kula metu). Sehat-sehat, ayo kang njaluk menyang bagéyan penting, ladies. Kowe lan aku loro ngerti sing alesan kita tanggal enom wong kanggo jinis. Saiki, aku bakal ngakeni, wong-wong lawas sing permukaané karo gerakane lan padha asring luwih apik ing apa sing lagi dilakoni. Wong lawas mangerténi carane kanggo kesenengan wong wadon amarga wong kang ngalami. Iku bisa dadi angel kanggo ndhuwur sing tenan. Nanging luwih enom wong-wong sing luwih apik. Lanang enom duwe telu iku arep kanggo wong-wong mau sing wong lawas mung ora: lagi curious, padha duwe stamina lan padha ngucapke matur nuwun. Penasaran iku bagean ageng saka jinis apik. Aku ora care carane apik wong ing amben, yen kita lagi dilakoni padha tumindake saben wengi banjur aku njaluk bosen. Wong-wong lawas sing diset ing cara sing lan sing lawas padha tumindake iku meh njamin. Lanang enom uga duwe kathah liyane stamina. Kapan ex-boy dolanan (ya, kang ana mung plaything) tak tahap, kang bisa tahan kanggo jam. Iku cantik sange. Paling jahwéh, enom wong-wong sing ngucapke matur nuwun. Iki wong lanang sing dadi seneng kanggo njupuk glethakaken dening nyata wong wadon sing padha bakal seneng dadi ing doorstep sembarang wektu dina utawa wengi kanggo nggawe manawa sampeyan lagi pleased cukup kanggo nyimpen wong-wong mau watara. Ora mung iki jinis gedhe, nanging uga ageng ego ngedongkrak. Ing bab siji aku paling bab enom wong-wong iku padha mbukak minded. Iki wong lanang ngelingi apa iku kaya kanggo manggon lan padha bakal ngelingake sampeyan carane kanggo manggon. Padha philosophize, padha nanggepi donya lan padha katon ing barang-barang saka sudhut sing beda, kang punika saestu relief yen sampeyan lagi kesel saka partner lawas wong sing mung kepengin kanggo njagong ing ngarep lan nonton game (banjur pirembagan bab iku sawise). Prabédan paling gedhe aku weruh antarane lawas lan enom wong sing luwih enom wong-wong bakal ora boss sampeyan watara. Padha salah siji bakal nimbang sing sing witjaksono utawa bakal mikir sampeyan ana ing tingkat sing luwih dhuwur saka iku (kang biasane cilik). Aku ora bisa pitutur marang kowe carane akeh kaping aku wis krungu wong-wong lawas ngomong iku bodho kanggo kula kaya»wisuh tangan sadurunge sampeyan njaluk ing mobil»utawa»ora nyandhang sing sugih kanggo nedha bengi, nyoba siji liyane tinimbang». Aku wis malah krungu»tenan, kowe ora mikir sampeyan kudu sinau soko liyane migunani ing college.»Sampeyan ndeleng ngendi iki arep, tengen. Ladies, kabeh aku bisa ngomong iku sing enom wong ora ngomong iku bodho kaya iki (padha ngomong liyane iku bodho nanging sing ora titik). Enom wong ngerti luwih saka kanggo pitutur marang kowe sing dadi (biasane amarga padha wis ora figured metu sing lagi durung). Oke, aku duwe bab iki marang whiny wong-wong ing umum. Yen aku duwe luwih bal saka sampeyan, kita ora bisa ngirim free. Nanging, wong-wong kabeh abad ngomong (lan apa) tenan bodho iku sok-sok. Iku luwih gampang kanggo menehi hasil karo iku saka rong puluh soko (iku jenis saka samesthine ing umur) saka iku tau saka patang puluh soko (tenan, iya sing.). Mung liyane hard-apa ibu sing tresna dheweke bocah, tresna kanggo nulis, ora bisa cook, lan wis bab kanggo tentacles. Nalika aku ora hanging metu karo kula Ngasilake, aku seneng nuduhake gendakan sandi pengalaman lan kurban saran lan nyoba kanggo ngontrol lam sing nerangake karo kang manungsa. Sajujure iki iku kabeh bener. Aku meh nembelas lan pendhaftaran gendakan. Kang luwih childish lan bisa njupuk guyon lan wis sandi urut saka pribadine. Lawas wong mikiraken aku pancene entah: Lucu, nembelas-taun-lawas cah wadon bener digawe komentar iki. Kaya nembelas-taun-lawas bocah-bocah wadon ngerti carane kanggo nguripake wong ing. Aku uga seneng akeh luwih enom wong lanang. Anggere iku legal umur banjur umur wis ora prewangan. Aku iki nikah kanggo wolung taun lan pegatan ing, banget pisanan jinis sawise divorce karo rong puluh-taun-lawas lan aku iki. Sandi saran kanggo wanita kanggo sampel wong luwih enom, lagi apik. Pindhah menyang gedung olahraga ajeg lan njaga pas, stamina panjenengan kudu cocog sampeyan when god made everything. Akeh kaping, aku kudu lunga kabeh wengi lan tresna nglaras anyar wong enom. Sandi paling anyar enom wong wis tangan tenan karo kula, lan aku mung nyawiji nalika aku ngerti kang bakal njupuk kula sing sethitik atos. Aku tresna lanang lan jinis liyane saka tau lan tresna carane semangat lagi mangga kula. Aku mung flattered sing ing siji taun, aku wis wong loro ngartekno luwih enom saka kula kasengsem. Aku. Siji ana patang puluh loro lan arep liwat divorce.

Siji ora pindhah adoh banget, paling kamungkinan amarga saka divorce trauma. Aku ora ngandika kanggo Mr. aku pancene wanted kanggo ngomong ya. Banget cute, luar biasa seksi, conversationalist gedhe. Aku iki edan kepincut kanggo wong nalika aku pisanan weruh wong. Aku mung ora hookup cah wadon. Kang ibu lan aku padha umur padha, nanging dheweke seda patang taun kepungkur. Mikir kang wis mommy masalah. Nanging manis banget. Aku gendakan rong puluh-lima-taun-lawas aku. Kang clingy lan nderek kula watara saya aku ilang pendhaftaran kanca-kanca lanang, aku ora nggunakake media sosial lan aku ora metu. Panjenenganipun mandhekake proyek kang, kang kir telpon (aku ninggalake iku watara kanggo wong kanggo katon ing amarga kang banget insecure) aku pancene panginten aku bisa bantuan wong aku marang akèh nganti bantuan ease kang insecurity, nanging boten wis makarya aku temtunipun ora mikir aku bakal tanggal wong enom maneh. Kita darmabakti kanggo nggawe seger, suta lan unik saran kanggo wanita sing ora mung ngandhani, nanging uga mulang lan excites sampeyan. Kita usaha kanggo mbantu tuwuh ing kabeh aspèk gesang. Saka katresnan lan kasarasan kanggo nemokake tujuan urip kang, maju karir lan ngrancang gaya urip sing luwih apik

About