Aku ketemu iki wong Arab kang ana cepet kanggo arep kanggo nelpon kula kang gf misale jek banget kasengsem ing katon dianggep kula kaya putri banget mbukak bab kang urip saiki lan tn. mengko iki miwiti kanggo pirembagan maneh nanging aku duwe uneg-uneg aku wis krungu wétan tengah wong lanang mung omah-omah dhewe lomba lan nggunakake bocah-bocah wadon liyane aku Hispanik taun. Aku ketemu iki wong Arab kang ana cepet kanggo arep kanggo nelpon kula kang gf misale jek banget kasengsem ing katon dianggep kula kaya putri banget mbukak bab kang urip saiki lan tn. mengko iki miwiti kanggo pirembagan maneh nanging aku duwe uneg-uneg aku wis krungu wétan tengah wong lanang mung omah-omah dhewe lomba lan nggunakake bocah-bocah wadon liyane aku Hispanik taun.

Lan saran, akèh Arab wong lanang muter game miturut aturan ‘yen dheweke iku mirah, sampeyan bisa ngapusi’, ora ngirim kanggo wong lan dadi minangka wangkal minangka mule, sarè mesthi, lan aku pancene ateges apa aku matur, Arab wong lanang sing sangsoro saka njupuk fisik karo jinis liyane ing tengah-wétan, supaya kang ing kulon ora jenis mbusak sing nyabut, supaya ati-ati, ora tau njaluk fisik karo wong, Tau. Kaca-kaca: bener, sampeyan bisa uga reconsider ngembangaken sesambetan yen ngenalaken sampeyan kanggo kulawarga, banjur iku trustable wong, aku guess. Aku ketemu iki wong Arab kang ana cepet kanggo arep kanggo nelpon kula kang gf misale jek banget kasengsem ing katon dianggep kula kaya putri banget mbukak bab kang urip saiki lan tn. mengko iki miwiti kanggo pirembagan maneh nanging aku duwe uneg-uneg aku wis krungu wétan tengah wong lanang mung omah-omah dhewe lomba lan nggunakake bocah-bocah wadon liyane.

Sing ora bener, lol

I have a akèh saka kanca sing wis tanggal Arab wong lanang lan akeh kanca-kanca sing setengah-Arab setengah-Asia. Aku upaminipun iku umum kanggo wong-wong stereotype liyane, iku mung alam, nanging titik iku, aku ora mikir Arab biasane duwe apa-apa marang wong Hispanik. Arab wong-wong sing mung minangka beda minangka sembarang tipe saka wong. Aku Hispanik uga lan aku wis tanggal lan Arab cah wadon kanggo rong taun. Yen kang dadi gendakan, banjur iku mbokmenawa cantik westernized. Ya, sawetara wong mung arep kanggo turu karo wanita. Aku wis maca ing internet dening bocah-bocah wadon liyane. Dadi, aku mikir sampeyan kudu ora duwe jinis sadurunge ing paling nem sasi. Yen mung looking kanggo turu watara, kang bakal ora ngenteni dawa iki. Yen ora, banjur iku serius bab sampeyan. Uga, yen serius babagan marriage, aku manawa kang bakal ing paling introduce sampeyan kanggo kanca-siblings, yen ora tuwane. Yen sampeyan duwe sedulur, introduce wong kanggo wong-wong mau supaya panjenengané pirsa sing yen messes watara, kang bakal kudu mbayar kanggo iku. Dadi manteb ing ati lan nyoba kanggo pirembagan kanggo wong cara kang wuwus.

Yen wis kalem dhiskusi kalem

Dadi hawa anyep kaya wong lan mung nyoba kanggo pirembagan kanggo wong kaya iku manungsa liyane. Pisanan nyoba kanggo dadi kanca, nanging tanpa mbuang akèh wektu nyebut raos menyang wong. Gawe piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa ukur, Apa Amerika ngerti sing lagi adoh kurang educated saka sing paling civilized negara. USA rangking Nd metu saka telung puluh pitu negara

About