Sadurunge gendakan Yordania wong, sampeyan kudu ngerti akeh iku, minangka kita sing dicokot beda karo penanggalan saka sing paling bangsa amarga kita lan nilai-nilai moral lan masyarakat. Kita njupuk partner akeh, kita ora tanggal kanggo seneng-seneng kita tanggal kanggo goal saka njupuk nikah lan penyelesaian mudhun amarga paling kita kepengin kanggo duwe kulawarga dhewe ing mangsa, supaya sampeyan kudu ngerti yen wong nyuwun sampeyan metu ing bengawan Yarden, kang ing kanggo kabèh sangang mèter. Free Yordania wong, kang bakal tansah njupuk care saka sampeyan lan jawaban teks lan telpon minangka cepet sabisa supaya sampeyan bisa nyana esuk apik teks tansah, malah ora metu tanpa ngeculke ngerti lan jenis njupuk ijin saka sampeyan, supaya sampeyan ora njaluk upset utawa sepi. Aku minangka ngandika sadurunge, paling kita arep kanggo ngenteni nganti marriage utawa ing paling nalika iku sing serius, supaya ora nyana jinis, kita nilai undhang-undhang iki minangka puncak saka sesambetan. Sampeyan bakal kanggo manawa duwe kanggo ndeleng kulawarga iku penting kanggo sampeyan kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong-wong mau, kita nilai kulawarga luwih saka apa sampeyan bakal duwe kanggo ngormati wong-wong mau lan njaluk bantuan kanggo ngerti wong-wong mau sanalika bisa khusus ibune dheweke iku salah siji sing bakal nggawe urip apik utawa ala supaya ati-ati. Yordania wong-wong sing bangga, padha protèktif kanggo kulawargané lan partners, sampeyan bisa nyana bakal perang kanggo sampeyan yen supaya akeh liyane wong katon ing sampeyan ing cara salah, kang bakal terus tangan nalika sampeyan lumaku werna lan terus pinggul nalika sampeyan nglintasi werna, kita sing dicokot konservatif karo sandhangan banget, supaya kang bisa pitutur marang kowe kanggo owah-owahan sandhangané sadurunge arep metu. Sing kabeh folks, aku pangarep-arep sampeyan sante iki njupuk, minangka sampeyan ngerti nemokake partner tengen iku bab gedhe, free Yordania iku ora gampang, nanging nalika kita tresna kita tresna nemen lan nggawe sampeyan seneng minangka akeh kita bisa, ana akeh bab sing padha kanggo apa Angelic Angelic Maharani wrote ing dheweke njupuk kayata nuduhake tresno ing umum, thanks kanggo nominasi, saiki iku siji kanggo nyalonake: Jinis iki menehi hasil amba. Aku wis cukup karo ex, aku ora arep apa-apa kanggo nindakake karo ditutup minded wanita, iku ora nyata jinis kita padha mestine kanggo apa ing LDR ing panggonan pisanan, lan ora malah sing. Ayo kang ndeleng, aku bisa protèktif, temtunipun ora cemburu, kajaba aku ndeteksi soko cukup mboten umum wis arep ing. Aku bisa ngomong aku cantik akeh cocog liyane, sanajan partner wadon sing mung nderek dheweke kulawarga paukuman lan ora duwe pikiran saka dheweke dhewe, ora bab sandi. Yen aku iki homo, aku temtunipun njaluk siji (ana wong homo ing bengawan Yarden, nanging padha supaya seksualitas kanggo awake dhewe aku mikir kados LGBT ing kulon utamané parades jeez nambah nuwun kanggo mati ing topic. Sampeyan nyoba kanggo nggawe dhewe luwih narik kawigaten kanggo cah wadon. l aku wis tanggal loro Wétan Tengah wong nanging banjur siji iki agnostic lan siji liyane ana Ateis. Sing kulawarga ora pirembagan kanggo wong-wong mau maneh amarga saka sing yakin. Aku nyuwil-nyuwil munggah karo loro saka wong-wong mau amarga ora. Aku ora pikiran sing sethitik saka butarepan nanging kang paranoid kula mbeling crita liyane nambah Ya, padha bisa dadi, nanging aku iku padha tansah sijine kula pisanan. Kaya pungkasan siji aku tanggal, kang bakal takon ijin yen kanca-kanca kang wanted kanggo ketemu munggah ing dina sing padha. Kang bakal tansah nyoba kang paling apik kanggo dadi karo kula. Nganti saiki aku isih ketagihan mangan kobza lan Mandy beras duh.

Aku ora pikiran page papat ing kabeh nanging limang bisa banget masalah kanggo kula yen aku tanggal Yordania wong. Nuwun, nanging aku ora bisa nampa tantangan minangka aku ora mikir aku creative cukup kanggo nulis Njupuk. Saiki aku aran luwih apik Arab wong-wong sing protèktif, wong wis setengah Bahraini, lan iku pancene protèktif loro emosional, lan sosial. Lan padha apik looking. Aku bisa nulis bab wong Iran banget. Kang Yordania aku, aku bisa hubungané lol. Senajan sawetara iku temenan ora aplikasi kanggo wong (mung kaya tindakan liya ing donya iki ha-ha). Uga dheweke ngandika sing Islam budaya kuna lan arep kanggo dominasi karo sing nggatekke lan Selina marang dheweke ‘persis ‘aku ngerti sawetara turki bro, iku misale jek sing iki loro bocah-bocah wadon setuju sing kita negara nyedhot lan sing kita sing kuna lan urip ing impen Tony Logam lol lanang, aku ora pikiran iku wis mratelakake panemume dhewe, Nanging padha kanca-kanca lan sing apa inggih tho Tony Logam aku bener ora ateges ateis wong sing luwih apik saka wong Muslim. Aku marang iku ora bab agama, iku bab sing kita milih kanggo dadi. Aku ngeluh bab agama wong duwe luwih cenderung kanggo laku kadurjanan kayata rudo pekso utawa jawatan seksual, supaya nalika kabeh iki sing dosa, aku ditakokake apa padha teka saka biasane wong agama. Wiwit iku wis boten apa karo Allah utawa gusti Allah, iku bab kang apik manungsa. Aku mung ora kaya nalika wong memuji agama kaya iku panggonan karo lengkap malaekat utawa ndadekke mung kaluhuran. Susah, utamané ing negara wong-wong sing ana agama sing biasane zealots, ora gedhe-gedhe sing mangerténi apa buku tenan ngomong utawa ora lan iku mung ala. Iku susah sing padha ing Timur Tengah banget lan aku marang paling Muslim wong sing bejat ing cara sing. Selina Kyle_ sing tengen kantun Selina, nanging wong kuwi ora wong agama, ora saben wong sing claims sing kang Kristen utawa muslin bener, nyata apik agama wong-wong sing padha tenan dianggo dening buku ajaran sing arang banget, sing paling saka wong-wong mau sing kriminal nggunakake suci buku kanggo laku sing ganas tumindak ing jeneng agama lan nggunakake minangka tutup lan pangayoman lan magnet kanggo narik kawigaten wong cethek kanggo apa padha arep lan ora apa gusti allah kepengin, nanging padha supaya wong-wong mau mbayangno sing lagi dilakoni gusti allah bakal, TAK Abilene, tengen, kita kudu sinau saka kesalahane kita sing kita iya ing sasi supaya kita bisa netepake mangsa kita lan nggawe iku luwih apik for everyone. Tony Logam yup amin kanggo sing bro Kabeh aku bisa nindakake iku mung kanggo ndedonga kanggo ladies iki minangka padha sing dear kanggo kula. Lan saben liyane manungsa kang muga-Muga Allah nuntun kita kabeh Aww Thanks MS anon sing becik lan jenis. Mugi sampeyan nemokake wong gedhe kanggo sampeyan yen sampeyan wis ora wis Ha-ha hop ing Dina iki, aku iki mikir bab Sing sampeyan padha pink anon sing tansah matur sing aku lele. Yup, aku mung pemikiran nalika sampeyan arep kanggo nulis njupuk bab limang iku kanggo ngerti nalika partner lesbo Nuwun sewu yen aku gangguan sampeyan Ms. mratelakake Panemume Pemilik. Aku mung arep kanggo keganggu Abd. Abilene sampeyan pengin kula kanggo njupuk mbales. Oryx Oke yen sampeyan ngomong supaya. Ngenteni menit, sampeyan lesbo banget. Aja cemburu, aku ora nyolong Abdula saka sampeyan Oryx iku amarga saka jenggot. Iku ora menehi hasil amba, Abdula digunakake kanggo karya ing circus, dheweke ana ing bearded lady MS anon aku mangu-mangu sampeyan bisa nangani kula butterflyfishes aku wonder banget, dheweke wis wedi kanggo nuduhake dheweke poto Oryx aku ora lesbo, lan aku rodo ora perlu kanggo mbuktekaken iku aku bisa mbuktekaken sampeyan ora bisa nangani wong kaya kula, aku ora lesbo, apa bakal sampeyan pengin kula kanggo nindakake kanggo mbuktekaken sing. Oryx Yup, Abdula mbukak buku kanggo kula, aku ngerti kabeh babagan dheweke, lan dheweke ora ngerti carane aku ngerti, mungkin aku Genie ing dheweke botol aku ngerti sampeyan lagi lesbo, ex-gendakan marang kula, sampeyan ngerti, sing wadon rusia, dheweke marang kula sing loro ketemu ing t. A. T. u. konser ing St Petersburg, ala banget sampeyan cidra ing dheweke karo sing turki girl, sampeyan lesbos sing dadi sexsualitas ?? Hahaha aku tau wis gendakan. uga sing mung nggawe iki munggah tho aku bisa uga duwe gendakan lan ngapusi ing dheweke ad Uga diputer kantun Abdula, nggunakake tega kertu, kita kabeh ngerti sampeyan wis bunch saka gendhakan kabeh liwat donya Hamah MS anon Oalah, sampeyan ora bisa mung tetep paribasan iku tanpa bukti, minangka aku wong lanang, Sampeyan ora bisa lali sing, aku ora muter tega kertu, aku ngerti aku PANAS lan atraktif kanggo malah loro genders, yen aku wanted gendakan aku njaluk siji gampang Abdula sandi dear, sing ndhelikake bukti banget uga saka paling wong, nanging aku ora bisa maca sing kaya buku mbukak Wong kang duwe ulang tahun dina iki. Uga ulang tahun sing seneng wong. Ngendi d partai ing.

Lol guyon

Muga-muga gusti Allah mberkahi wong. Ya anon sampeyan ora ngerti kula ing kabeh. Teka metu saka ndhelikake utawa sampeyan banget wedi. Lan aku nikah kanggo WONG. Ora lesbo aku ora kaya wanita aku wis mbuktekaken sing lagi lesbo, dangu kepungkur, ora sampeyan elinga. Meh, aku ora kaya mbaleni dhewe. Yen aku padha wong lanang, sampeyan ora bakal kaya kula, nanging wiwit sampeyan kaya kula, aku ngerti sampeyan lagi lesbo, sabab lesbos tresna bocah-bocah wadon, kene liyane bukti, boten saged kaselaki logika Sampeyan ora bisa mbuktekaken iku lan aku kaya nèk aku kaya. Aku bisa dadi kanca karo bocah-bocah wadon mung ora atraksi kanggo wong-wong mau. Panjenenganipun punika wong saiki mungkasi kang pitik lan metu saka ndhelikake supaya kita kabeh bisa ndeleng sing sing. Troll Abilene aku ora perlu kanggo cut mati penis sabab iku mung dildo, kabeh aku perlu kanggo nindakake iku kanggo njupuk tali mati

About