Loro paling lawakan Arab, Arab, digawe dening Arab nanging kanggo donya kabèh. Poto-guyonan punika gegaman saka abad kalih. Kanthi seneng banyolan, punika perlu kanggo lali wates antarane budaya, agama, lan pangan, kanggo marga swarga. A. wong ndadékaké sepur lan weruh arab lying ing ril lan ana, driver ngandika kanggo wong: apa apa. Lan arab wangsulan: aku listen kanggo RAÏ. Loro. Amérika ngandika arab: bakal Sampeyan menehi kula rong boards, Aku prau lan arab ngandika: kula, sampeyan menehi kula panjenengan dhik, aku kru. Telung. Iku arab sing kills pejabat polisi lan disebut pitu lan ngandika: Hello, pitu. Ing switchboard operator jawaban: ya, lan ngandika kanggo wong: Lan ben, sing luwih saka Unix. Papat. Iku arab patemon karo wong. Arab ngandika: Hello, apa kang jeneng. Wong ngandika Thibault. Arab mangsuli: Thanks, sampeyan banget, sampeyan lagi baud. Lima. Arab curious request kanggo liyane arab: Qua-iku-apa tegese, aku ampun ngerti. Lan liyane arab mangsuli, sakcara langsung: aku ora ngerti. Enem. A gentleman banget bentenaken swara lawang saka showy arab. Sing metu ana. dheweke takon dheweke. Krungu jawaban, wong godhong banget, banget wagol. pitu. Arab mlaku karo cah wadon. Iku raining, lan pacare tumiba, tanpa iku wigati. Liyane arab dadi lan ngandika: Sampeyan wis dropped makalah. Wolung. Sak interview: Wis sampeyan tau wis tanggung jawab ing proyek. Arab ngandika: Ora, nanging boss, sanalika ana kesalahan, iku mangkene sing aku tanggung jawab. Sangang. Arab seret boso inggris, panjenenganipun nyuwun wong kanggo pindhah metu karo wong. Dheweke mangsuli: OH TAU. Lan wangsulan: SANGANG JAM, UTAWA SANGANG LAN SETENGAH JAM. A. Loro arab sedulur padu, siji ngandika: Sirah saka babi, Ho. Apa kuldi, Spesies saka turki. Ibune sing rawuh ing lan ngandika: Ho farm. Unum. A enom arab wis loro nang endi wae kajaba ing sajarah. Guru nemtokaken nelpon dheweke rama, sing nerangake kanggo wong: aku ngandika, yen sampeyan ora arep kanggo jotosan sabuk, sampeyan ora nindakake sajarah. Unieux. Perancis, boso inggris lan arab ngatur lan aperitif. Ing englishman ngandika: aku wis nggawa sampanye. Prancis ngandika: Kula, sosis. Arab ngandika: aku nggawa sandi sadulur. Telung. Arab kepingin kanggo bakal nikah, nyuwun dheweke ibu: aku arep iku gedhe, putih lan sing dianggo uga. Ibune dheweke ngandika:»Sampeyan mung duwe kanggo pindhah njaluk kulkas. Papat. Sadurunge kanggo bis, iki mbayar kanggo karo endhog, kajaba mung siji sing nerangake karo pitik. Driver ngandika: Iku APA IKU. Arab jawaban: Iku langganan. Unciné. Arab kélangan untu. Dentist nawakake: a asu iki, graham c lima, lan incisor iku loro. Arab mangsuli: ketemu-kula canine nang endi wae. Unix. Ana rampokan ing bis, maling ngandika: tangan ing udhara kabeh. Arab semaur: Sampeyan wedi kula, aku panginten iku ana ing controller. A pitu. Prancis request menyang arab: apa kang jeneng. Arab ngandika marang RABAH lan basa prancis: Carane iku wis ditulis. Arab: iku wis ditulis karo pals. Ing wolung. Arab wis hailed mendhoan, kang mandheg luwih adoh lan banjur lumaku bali. Arab ngandika: Sampeyan lagi arep kanggo kula saka bali. Driver ngandika: ora, iku free. Arab ngandika: Ing kula banjur bali. UNEF. Iku loro arab kanggo gas pump. A arab, tepak saka bensin ing celonone, liyane arab ngandika: iki ora serius, iku wis yohanes diesel. Loro. Kanggo enggo bareng a turkey, a Belgian, Arab lan prancis kudu ngomong bagéyan ing latin. Belgian ngandika papak, prancis ngandika pattus. Arab ngandika PUCUK lan njupuk liyane saka kewan

About