Leh sandi ora diijini nggandhol metu karo wong-wong sing ora pengin kanggo omah-omah dheweke. Padha ora diijini kanggo wong bodho watara karo wong-wong lan tanggal minangka akeh minangka padha arep.

Sandi kaki-nini padha luwih mbukak minded, wanita digunakake kanggo tanggal wong-wong malah yen padha ora arep njaluk nikah kanggo wong-wong mau, nanging ing jam padha ketat, padha wis teka bali ing agêng wengi. Arab tuwane dina generasi sing malah luwih mbukak minded, padha tau ngagengaken kita kanggo njaluk nikah awal, padha arep kita kanggo pindhah metu, ketemu wong wadon, have fun, rampung kita pasinaon lan mengko ing, miwiti mikir njupuk serius karo wong. Padha arep kita kanggo tanggal lan njupuk wektu kita karo wong wadon, amarga pernikahané banget serius kene lan iku perlu wektu kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti partner kita. Ibu ora arep kula kanggo dadi ing hubungan serius sapunika amarga dheweke mikiraken aku enom banget kanggo sing.

(Aku puluh loro taun lawas)

Ing sawetara negara-negara arab, wong-wong sing isih ditutup minded lan ora supaya wadon sing pindhah metu lan tanggal wong amarga padha pracaya iku pakulinan ala lan iku bakal nggawe dheweke katon kaya sundel. Dheweke wis kanggo pindhah metu karo wong sing kepengin kanggo omah-omah dheweke, yen dheweke ora metu karo wong.

Iki carane serius sawetara Arab sing nalika nerangake kanggo marriage lan free

Paling Arab lanang lan wadon arep kanggo njaluk nikah lan duwe dicekel bocah, kulawarga iku penting banget kanggo kita supaya marriage.

Marriage iku soko banget serius kanggo kita

About