submit


Institut donya arab: Pusat budaya, kemitraan saka Prancis, negara arab Saben sore ing sangang, basa arab anime ing huruf saka cahya mashrabiya layar saka teras saka IMA, nganti Unix desember, ing wusana saka riyaya saka basa arab. Nemokake program saka festival saka basa arab: Dijupuk saka crita bener saka enom Mohamed Assaf,»Penyanyi saka Gaza,»ngandhani crita saka carane wong enom saka gaza njupuk dheweke nasibe ing tangan kanggo entuk ngimpi paling: singing Jinis, dominasi, kolonialisasi: ukuran global, telung tembung kang simpangan lan sing interwoven ing saindhenging nem abad laku lan wujud. Papat kanggo Unix desember, melu ing hajat saka basa arab ing IMA. Teka lan manggon wayahe saka fungsi enggo bareng lan panemon, liwat pelatihan, web-dokumen Sing ngandika arab, pambuko mesthi, nari, kaligrafi, wayang, peran saka masyarakat sipil ing papan pemulihan saka medina saka Langkawi. Golek podcast saka Thursday saka IMA saka unciné November ing Maya Swara saka IMA. Iku natal. Buku-téater kanggo revive tales saka apik. Nawakake Natal: -lima ing Emboutique wis telung desember: Wengi ngédap pameran kutha-Kutha millennia. Demo Virtual saka Palmyra, ing lor kutha Mosul, Ana rong pitu décembres lan telung janviers. Amarga saka acara ing Paris, IMA bakal banget ditutup on Saturday, wolung desember. Mangga alesan kita kanggo nyaman. Amarga saka gerakan sosial setu, wolung desember, iki sesi crito lan buku tondo asto wis ditundha kanggo tanggal mengko. Matur nuwun kanggo pangerten amarga gerakan sosial setu, wolung desember, iki sesi crito lan buku tondo asto wis ditundha kanggo tanggal mengko. Matur nuwun kanggo pangerten Dibangun dadi witjaksono saka Roma, Leptis Magna iki disebut»Roma saka Afrika»dening Rum piyambak. Pindhah menyang panemon universal warisan kaancam bakal punah: Cities millennia. Demo Virtual saka Palmyra, ing Mosul, Ing wusana saka buku sing everyone wis mung diterbitake ing subyek, renungan saka Yohanes Tollan lan Nadim Gürsel watara kanggo wujud lan maye inspirasi dening Nabi islam bakal welcome penulis Elise Fontenay, ana wolung desember, kanggo maca buku dheweke Ing lelampahan srengenge katon padhang saka cat Mosul Nemokake warisan sugih dituduhake dening budaya yahudi lan muslim liwat course salib dumadi saka loro kunjungan menyang loro voices, ing kemitraan karo

About