submit


Iki online kamus prancis-arab (gratis), karo terjemahan menyang phonetics, ngandhut luwih saka rong tembung ing sawijining lexicon wiki dianyari kerep. Kanggo nggunakake translator, mung ngetik tembung ing prancis, arab utawa phonetics. Kamus banjur bakal nemokake kabeh bisa sami. Cathetan: Sawetara tembung ing prancis bisa dijarwakake menyang siji utawa saperangan tembung ing basa arab. Pancen, ing basa arab kang sugih, terjemahan saka bausastra nuduhake nuansa bisa saka tembung sing padha. Fonétik (uga nyatet telung) nggantosi swara sing wiwit jero ing tenggorokan, lan kang wis pronunciation ora dingerteni ing prancis. Pitu ing phonetics cocok kanggo h banget kadaluwarsa

About