submit


Nomer saka rusia wadon sing pengin kanggo pindhah ing luar negeri ing mung nem sasi wis tambah siji lan kaping setengah ing Rusia. Lan cara sing paling dipercaya lan paling gampang cara kanggo wong wadon rusia emigrasi tansah tetep ing marriage karo wong manca. Ing Rusia, survey saya digawe ing nomer saka Rusia sing arep emigrasi. Miturut kanggo macem-macem pasinaon conducted liwat sepuluh taun kepungkur, tokoh iki ana ing rata-rata saka loro. Lan bubar, survey wis diterbitake ing riset conducted dening agensi ROMIR: iku dadi metu sing ora wong siji metu saka limang, ngimpi ninggalake Rusia (minangka ana kasus iki panas, contone) nanging siji-pihak saka (telung-siji). Lan ing antarane enom saka wolung loro-papat taun, salah siji ing loro, ngimpi arep luar negeri (papat-wolu). Ing hubungan kanggo panggonan saka panggonan permanen, prioritas wis diganti luwih: mung katelu saka wong-wong sing pengin kanggo ngganti sing warga negara kepengin kanggo pindhah menyang Eropah (pitung taun kepungkur, lima, iki looking kanggo pindhah ana). Popularitas saka Amerika Serikat uga wis dropped loro saka telung sangang. Nanging nomer saka wong-wong sing siap kanggo ninggalake kanggo negara wétan lan Asia, Amérika Kidul, Australia lan malah China mundhak. Ing tembung, nang endi wae iku uga, ngendi rusia ora. Sak iki wektu, sosiolog wis dipunwiwiti kanggo pirembagan bab awal saka gelombang anyar saka emigrasi — kayata sing panutup Rusia ing awal sangang taun. Banjur, mangsa saka ex-USSR ketoke dadi banget samar kanggo wong akeh. Lan dina iki, dadi jujur, kajelasan iki ora tambah. Antarane wanita saka Rusia sing arep kanggo pindhah ana luwih saka wong-wong sing padha ora duwe kulawarga lan sing siji. Lan iki kasunyatan nemen simplifies kahanan — seperti sing panjenengan ngerti, salah siji saka cara sing paling populer saka emigrating iki, lan tetep, marriage karo manca bojomu. Iki sing paling bocah-bocah wadon ayu sing bisa mbentuk penyangga inti saka gelombang anyar saka panemu, ing kontras kanggo sangang taun: banjur, iku utamané suku Jerman lan wong-wong Yahudi sing kiwa Rusia. Kita kudu takon dhéwé pitakonan saka apa iku sing awaits ayu rusia manten ing manca negara. Ing layar televisi, kita ngomong bab ora»apes bodho rusia,»minangka lagi biasane disebut, kang anak sing diculik dening ex-bojo utawa guardianship panguwasa manca. Nanging, statistik nuduhake yen bodho rusia ora supaya bodho, ing kasunyatan. Miturut Irina Murayama, sirah saka pendaptaran kantor Moscow, wanita ing Moscow, nikah karo wong manca sing pegatan kaping papat kurang kerep tinimbang karo bangsa sing. Hakim dhewe: saben taun, unum wanita ing Moscow sing nikah karo warga manca. Nanging, ing antarane kekawin iki wanita karo bangsa manca ing loro counts, lima saka divorce. Minangka ing sadurungé taun, popularitas saka Moscow iku utamané sensitif ing Turki. Banjur teka wong-wong Jerman, Israel, Amerika Serikat, Inggris, Italia lan Prancis. Ayo kang miwiti karo Turki. Kene, siji ora bisa argue kasunyatan sing iku dening katresnan. Kados rusia wanita sing kawin karo inggris utawa Amerika, sing mesthi ora bisa ngarani wong wadon rusia kanggo njaluk nikah dening kapentingan financial karo wong turki. Cukup kanggo nalisir. Iki wong turki sing luwih asring antarane ngisor kelas sosial: wong miskin, nomer karyawan utawa duwé toko lan ing wisata toko. Iku luwih gampang kanggo wong-wong mau kanggo familiarize piyambak karo rembulan wadon rusia amarga saka kawruh saka rusia basa. Kanggo duwe bojo luwih kajen keringan, iku perlu kanggo pindhah ing liyane negara islam, Saudi Arabia utawa uni Emirat Arab, nanging ana sampeyan kudu ngerti boso inggris kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti. Lan sesambetan kita rusia wanita karo basa, minangka sampeyan ngerti, sing strained. Ing Rusia, stereotype punika nyebar, miturut kang iku lanang muslim ora menehi kamardikan saka gerakan kanggo wanita. Nanging, ing kasunyatan, Islam marang garwa manca iku agama sing paling sabar. A wong muslim punika diijini kanggo omah-omah karo wong wadon saka warga negara wae, supaya bisa dadi muslim, kristen utawa yahudi (papat agama, iku ingkang boten pareng kanggo omah-omah, kanggo maksud apa alesan, mung karo wong wadon buddha). Dening kontras, a muslim wadon ora bisa omah-omah muslim. Ing cilik saka manca garwa, hukum islam sing banget liberal: wadon rusia bisa nampa islam, nanging dheweke uga ora nampa iku. Nanging, anak saka kulawarga kuwi kudu dadi educated dening muslim. A wadon rusia sing dhaup Turk utawa Arab kudu siap ing acara saka divorce, ninggalake anak dheweke konco karo bojone, sabenere amarga dheweke dhéwé ora bisa mundhakaken wong-wong mau dening muslim, minangka hukum mbutuhake. Iki mbok menawa ing drawback utama saka kuwi kekawin kanggo rusia wanita. Nanging antarane keuntungan, ana ing kasunyatan, yen perlu, iku akeh luwih gampang kanggo nggawa bali anak-anake kanggo Turkey, minangka negara kayata Finlandia. Menapa malih, minangka ing mbalikke medali, sing ngomong, sesambetan Gréja ortodoks kanggo kekawin karo agama liyane: kuwi kekawin sing ingkang boten pareng miturut clutches saka Pasamuwan. Sanadyan ing orthodox wanita utawa wong ortodoks uga ora bakal nikah ing pasamuan karo wong-wong sing wis ora wis kabaptis ing gréja ortodoks, kang tegese kuwi uni saka titik tampilan saka Gréja ortodoks rusia bakal ilegal. Kula kanca, nalika dheweke teka kanggo pasamuan kanggo ngupaya saran saka orthodox imam, nampa balesan ngisor iki: ‘Iku nganti sampeyan arep kang luwih penting kanggo sampeyan — gusti Allah utawa gandhengane muslim.’ Nanging wong muslim bisa gampang omah-omah bojo ortodoks ing masjid. Miturut cara, miturut statistik, kekawin saka orthodox wanita karo muslim sing stabil banget. Miturut Elmira, kepala kantor pendaptaran saka pemerintah republik Tatarstan, nomer interethnic kekawin wis nambah ing republik (padha makili saka nomer total kekawin ing Tatarstan saben taun). Lan wong-wong saka Tatar divorce kaping loro kurang asring nalika lagi nikah karo rusia wanita sing Tatars karo Tatars lan Rusia karo Rusia. Kekawin saka wanita ing Moscow karo Israel ana ing antarane telu ndhuwur antarane kekawin karo wong-wong manca. Kabeh iki amarga Israel iki dianggep lan isih dianggep minangka salah siji sing paling praktis saka titik tampilan saka Rusia. Ing kasunyatan, ing sawetara kutha ing Israel, everyone ngandika istimewa ing rusia. Rusia wanita sing ora pundung, ora dening kasunyatan sing liwat sawetara taun pungkasan ing Israel, kabeh wis tambah ing rega. Sawetara»Israel»utamané cunning malah teka kanggo nglampahi ing mangsa ing Rusia karo sing tresna gedhe-gedhe. Ing efek, Israel iki geographically dumunung ing tengah saka negara arab lan ing jenis mblokade, kang ndadekake angel kanggo ngekspor gas. Akibaté, rega gas (panas) sing pol dear ing mangsa. Yahudi dilarang intermarriage karo non-yahudi, lan utamané iku uneg-uneg wong-wong (wong-wong yahudi, minangka kita ngerti, iku ditularaké dening ibune). Nanging, hukum-hukum yahudi iman kanggo akeh wong-wong yahudi sing manggen ing Rusia, sing ora kawujud kanggo huruf: nomer agama yahudi ing Rusia, miturut kanggo macem-macem prakiraan, saka loro lima. Miturut cara, ing patemon parlementer Komisi ing Alice lan integrasi saka pengungsi kanggo Israel, dianakaké pirang-pirang sasi kepungkur, iki pengabdian kanggo masalah saka wong neneko. Sak patemon, statistik wis announced, miturut kang luwih lan luwih panemu saka CIS ninggalake Israel (kanggo bali menyang Rusia). Salah siji saka alasan utama iku ing tinolak saka jeksa rabbinate saka Negara kanggo resmi ngenali minangka wong-wong Yahudi ing tengen dhewe karo jalaran saka iku. Iku iki nyatet sak patemon sing salah siji saka alasan sing pasukan rusia kanggo ninggalake Israel iku mlarat lan ing angel kahanan urip. Iki apa akeh rusian warga kanggo nulis bab salah siji saka portal wong-wong yahudi. ‘Mangkono, ing awal, kita wis ditampa minangka wong-wong yahudi lan diijini kanggo ninggalake, nanging nalika kita tak kene, iku langsung mutusaké sing kita ora wong-wong yahudi, miturut garis saka leluhur kita. Apa kita ora langsung marang wong sing kita ora bakal dadi wong-wong Yahudi. Lan apa kita duwe-padha kiwa saka, lan banjur kita padha diutus kursi tenan ngurai minangka ‘goy’. Padha needed kita ing wangun tangan-bisa kene, utawa apa.»Ngeluh Sonia. ‘Aku rusia, bojoku iku wong yahudi. Sajujure, aku tau wanted kanggo teka kene lan nganti pungkasan aku iki wus padha bakal nolak kita visa. Nanging ora, padha wis rampung ora dadi. Lan iki kanggo unum taun aku urip kene ing Israel. Aku kiwa kulawarga, pakaryan aku, apartemen, kanca-kanca. Sing apa aku menang. Aku ora duwe kanca-kanca, aku wis oleh diajak, lan bojoku ing karya kabeh wektu, aku matèni aku kanggo tugas, aku aran kaya décembriste», nyerat Anatolia. Kekawin karo Australia, malah ora ketik menyang ndhuwur sepuluh. Lan sing wis apes. Sawetara wong sing ngerti yen Australia iku salah siji saka sawetara negara kristen ngendi nomer saka wong-wong akeh sing luwih dhuwur tinimbang sing saka wanita (kuwi entuk manfaat iku umume karakteristik saka negara muslim lan China). Pemerintah australia wis malah diwènèhaké ing tingkat legislative prosedur kanggo narik kawigaten wanita saka negara mlarat (kalebu wanita asia lan rusia wanita). A bojo anyar kudu manggon karo bojone kanggo rong taun, sawise kang dheweke bakal ijin panggonan. Australia aturan kebak ing sisih wanita, lan iku uga plus amba. Iku ing Australia sing rusia wanita sing asring bisa kanggo nuntut sing lanang diwenehi pensiun sing substansial. Kanggo nindakake iki, contone, mung wara-wara kanggo polisi ing panganiaya saka pasangan. Iku paradoks: Rusia wis dianggep minangka negara miskin, karo sumber daya, lan Australia karo sawetara shrubs lan ara-ara samun sugih negara.»Yen pasangan saka macem-macem negara, iku kekuwatan daya dhewe, iku enriches sampeyan, ngembang kesempatan, lan anak bakal tuwuh munggah ing lingkungan pendidikan sugih, padha ngerti loro basa, budaya loro. Minangka aturan umum, iki anak sing bicultural sing luwih stabil ing perusahaan, padha ngerti carane kanggo luwih ngganti ing lingkungan beda. ‘

About