Ads Premium sing ditampilake kanggo sawetara dina ing khusus pemblokiran ing kaca asil panelusuran, ing saben panjelasan, lan malah ing kaca utama saka forum. Log menyang akun lan klik ing layanan Tambahan tombol (ing sisih kiwa kaca lan ing menu). Pilih ad kanggo kang sampeyan arep kanggo mbayar premium lan klik»layanan Tambahan». Ing»Mbayar premium»dhaftar jendhela, mbukak kaca supaya karo pilihan saka sistem pembayaran.

Sawise pembayaran, iklan bakal Premium

About