Apa sampeyan ngerti

Hak cipta bab.la, kajaba digunakake nyatet

Kabeh hak-hak dilindhungi undhang-undhang. Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman panjenengan ing kita website. Situs iki migunakake cookie sing nyedhiyani iklan diangkah, lan kang trek nggunakake situs iki. Kanthi ngeklik ‘terus’ utawa miturut terus kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan sarujuk kanggo kita nggunakake cookie. Sampeyan bisa ngganti setelan cookie ing sembarang wektu.

Apa sampeyan ngerti

Kabeh kita dictionaries sing bidirectional, meaning sing sampeyan bisa katon munggah tembung ing loro basa ing wektu sing padha. Iki sentences teka saka sumber external lan bisa uga ora akurat.

bab.la ora tanggung jawab kanggo isi sing

Maca liyane

About