Sampeyan nyoba kanggo ngakses situs mboten umum saka lokasi. Kanggo konfirmasi sing iki bener, please ketik nomer telpon seluler. Yen sampeyan ora nyoba iku, sampeyan duwe opsi loro: iku karya utawa iku ora bisa. Lan yen sampeyan ora nyoba, ana mung siji pilihan. Bab aneh, hubungan manungsa, ana wong karo kang iku tansah lan nang endi wae gampang, nanging sing sethitik dosa, lan padha ketemu mung siji. kaping pindho ing gesang kawula. Ana wong karo kang iku unbearable kanggo pisanan kapindho lan ing salawas-lawase, amarga iku soko luwih. Ana wong karo kang. Ora. Padha ora cemlorot. Aku ora care. Kabeh pihak. Akeh wis disebut, lan ana wong karo kang loro pikirane lan raos sing padha. kanggo ketemu karo mbukak penyelundupan, lan ing tangan liyane, karo wong ing umum. Nalika iku toko, iku sok bakal kejiret ing bocor saiki. Kabeh iki saka jantung. Lan wong-wong iki sing paling terkenal, paling wanted, paling tresna. Sampeyan mung perlu kanggo sinau carane kanggo njupuk care saka wong-wong mau. Wong wadon — kembang. Lan wong iku gardener. Gardener njupuk care saka iku lan ndadekake iku tuwuh. Kembang, ing siji, thanks kanggo dheweke lan menehi dheweke tenderness lan kaendahan. Luwih care gardener njupuk, liyane ayu kembang iku. Yen sampeyan arep kanggo ngomong sing tresna ora ana, sing angka kulawarga wis trampled ing buntut, yen sampeyan are looking kabeh sak, wedi, lying, soulless, lan assholes ing pangilon. Mbangun jalaran saka komplek inferiority sing kanggo ndeleng dhewe, ora wong liya, minangka sabab saka gagal on Saturday wengi. Mbangun jalaran saka megalomania sing kanggo ndeleng awake dhewe, ora wong liya, minangka pusat saka ala ing donya. Mbangun jalaran gadhah otak, jancok sampeyan, mikir sing sethitik, mikir sing sethitik, mikir sing sethitik, yen sampeyan lagi worth iku mengko. Iki pandamelipun. Iku ora worth nilai. Ana kaadilan, ana imbangan, ana hukum: yen sampeyan aran sing lagi lara ing esuk saka wedi, sing pantes kiwa-tangan counter, ora garis, a woman bakingobraz karo senggol lan ayu tampilan saka jendhela. Everyone pantes iku, saben Khodorkovsky, Berezovsky, Michael Jackson lan Medvedev, emas penggali lan Moldovans, fagots lan dumunung kabeh manfaat, saben pungkasan toad. Jomblo. Ora digawa menyang pulo. Iya ora menehi luwih saka rong atus sèket ewu euros kanggo telpon ing sethitik driji utawa ngrungokake menyang obrolan bab karir. Jancok sampeyan, driji, lan karir.

Ah, carane manis iki wayahe ing gesang modern metropolis — kanggo ngalih tanggung jawab kanggo pisanan Vasya sing rawuh bebarengan. Tanggung jawab kanggo mangsa lan, mesthi, kanggo sasi. Tanggung jawab kanggo bodho ora duwe aturan baku kriyo, kanggo mayuta-yuta wong maca Goethe, kanggo Madagaskar, apa kang salah, amarga peduli Madagaskar, yen ana Turki-kabeh klebu. Kesed kurang ajar annoys sampeyan, kesed. Kesed mlumpat liwat sirah. Kesed iki uga upaya. Sampeyan nampa. Bapak, aku bisa takon sampeyan pitakonan? Mesti wae kedaden. Bapak, pinten aja sampeyan nggawe? Iku ora ana bisnis. Bapak mrotes. Kejabi, kok ora? Aku mung pengin ngerti. Mangga marang kula carane akeh sing entuk per jam. Uga, bener.

Lan iki

Sang rama, sang putra, kapandeng ing wong karo banget serius mata. Bapak, sampeyan bisa takon kula. Sampeyan mung takon amarga aku diparingi dhuwit kanggo wong bodho dolanan. Wong bengok-bengok. Aku lunga langsung menyang kamar lan tindak menyang amben. Sampeyan ora bisa dadi egois. Aku wis digunakake kabeh dina, aku banget kesel, lan sampeyan lagi kaya bodho. Anak salah kamar ing nggawe bisu lan ditutup lawang konco wong. Lan kang rama terus kanggo ngadeg ing lawang lan njaluk duka, ing putra kang request.»Carane wani piyambakipun takon kanggo gaji, mung takon kanggo dhuwit.»Nanging sawise nalika, kang calmed mudhun lan miwiti mikir,»Mungkin kang nindakake soko penting banget sing kudu tuku.»Kanggo neraka karo telung atus, lan durung, ing Umum, aku tau takon kanggo dhuwit.»Nalika piyambakipun mlebet nursery, kang putra iki wis ing amben. Sampeyan ora turu, anakku. Dheweke takon. Ora, bapak. Cah lanang mung lay mudhun lan mangsuli. Iku ketoke banget amba, ngandika, rama ngandika. Aku wis wis atos dina lan aku wis ilang sandi sirah.

Nuwun sewu

Kene, njupuk dhuwit sing takon kanggo. Boy tindak menyang amben lan mesem. Oh, bapak, matur nuwun. Panjenenganipun ngomong karo bungah. Banjur ngubengi ing guling lan ditarik metu sawetara wrinkled tagihan. Kang rama, sing weruh sing lanang wis dhuwit, ana isih duka. Anak padha kabeh dhuwit bebarengan, kasebut kanthi teliti, dietung tagihan, lan kapandeng bali ing kang rama. Yagene kowe takon dhuwit, yen sampeyan wis iku? Piyambakipun nggero. Amarga aku ora kejawab iku. Nanging sing cukup, anak mangsuli. Bapak, ana sing persis limang atus kene

About