Greg konstitusi kuwi uga siap kanggo omah-omah pacare, Pam, nanging sadurunge iku njedhul pitakonan, kang kudu menang liwat dheweke gagah rama, humorless mantan agen CIA Jack Byrnes, ing wedding Pam dhik

About