taun.

Jerman warta ing jerman. Acara ing Berlin lan kutha-kutha jerman liyane. Misi. ing goal punika kanggo nyedhiyani kabar lan informasi ing sawijining wangun murni.

Ora ratings, mung warta

Padha nguripake laporan menyang warta, nalika Papan editor ora nyoba kanggo nemtokke mratelakake panemume sawijining nonton ing sembarang cara. Ing wektu sing padha, kita tansah seneng yen sampeyan ninggalake komentar, nerbitaké warta lan melu partisipasi ing diskusi. Nggunakake sembarang bahan diterbitake ing situs wis dileksanakake mung kanthi idin saka sing nduwèni hak cipta lan karo panggonan seko saka pranala menyang sumber. Kabeh hak-hak kanggo bahan diterbitake ing situs sing dilindhungi undhang-undhang dening jerman hukum. Domain jeneng pemilik: Perusahaan: Alamat certificate pendhaftaran

About